335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlae bu bayram çok zor geçti.geçen bayram belki o kadar çok gün geçmediği için bu kadar çok zor geçmemişti.herkes sevdikleriyle bi yerlere gitti.ben evde kös kös oturdum.ne içimden dışarı çıkmak geldi nede başka birşey yapmak.işallah hepimizin yanlız geçirdiği son bayram olur.işallah değil bayramlar her günümüz her anımız birlikte geçer.çok kötü oldum kızlar çooook

ya kızlarr aklıma bişy geldiiiii !! şeffaf odanın bi degişigini buraya ypalm ...
mesela yarn şafak 58 çaglomun memleketi sivastayz (bnmde ayrıca :))) ) dier kızlar kim ev sahibiyse ona soru sorsn :)

canım çok teşekkür ederim.bilsem daha önce gelmezmiydim.ben diyet gruplarına üyeydim.hep oraya giriyo sonra hemen çıkıyordum.ne mutlu sana sen hiç olmazsa 1 günda olsa görmüşsün.ben hiç göremedim.internetten bile göremedim.çok zor geçti bu bayram

evet cnm birazck şanslıym o konuda 3 saat flndı ama hiç yoktan iyidr ://
internette bnde görmedm hç kalabalk die açmıyodu kamerayı ama geçn gn boş burası aç aşkm grym dedi bu sefer bn açamamştm :/
sninkide o yzden açmıyodr blki :/

canım benim aşkım kiliste sınır karakolunda askerlik yapıyor.oradaki internet cafeler çok kötüymüş ondan hiç açamadı.kızlar aşkımın askerliği o kadar kötü olduki ilk antepe çıktı,2 gün sonra kilise yolladılar.acemilik orda geçti.ordan sınır karakoluna yolladlar 3 gün orda kaldı sonra görevli olarak antepe geri götürdüler.ordaki işi bitti 5 gündür sınır karakolunda.yaaaa acayip bi askerlik oldu.siz diyorsunuz ya sıkıldılar falan diye biz sorunlarla uğraşmaktan sıkılmaya vakit bulamadık

dünde nöbete giderken başçavuş üstünde sigara yaklamış.tutanak falan tutmuşlar.sesi biraz kötü geliyordu.çok kötü oldum.artık bu askerlikle ilgili herşey bana çok saçma geliyor.sonuç olarak termelde kapalı alanda nöbet tutuyorlar içse ne olur ((

sag salim gelsinlerde yorulsnlar napalm .. sabah güneydogudan öyküleri izledm agla agla bi hal oldm şükrettm yani çnakkalede die allh sabr wersn doguda olanlara ...
tbi ne olcagı hiç blli olmaz allh korusn teror olmasa olcagı wrsa bşka bişy olur ama biraz dha rhat oluyo inssan byle

kızlarrr ben çıkıyorum..gene misafir geldi.biraz uzattım ama çok dertliydim.sizi bulduğuma çoooook ama çooook sevindim.valla çok teşekkür ederim.insan kendi halini anlayanlarla konuşunca çok rahatlıyor

anam cetvelim cetvelim nihayet 1 aya düştük bunada şükürrrrrrrrrrrr bitiyor askerlik bitiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sonradaaaaaaaaaaa biz evleniyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…