- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.361
canim ciktiktan sonra farkettim yazdigini kusuruma bakma :26: tekrar geldimLady cicim gitti mi acaba yaa ?? Memleketlim
canim tabi payla$irim bildiklerimi seninle , ama benimde öyle cok bi bilgim yokLady cicim altta gördüm seni nasılsınn? Sana bikaç bişe sormak istiyorum Diyarbakırla ilgili müsadenle. Benim askerimi mahvettiler orda. Enişte ne diyor orası için? Benimki burası askerlik yapılacak en kötü yer diyor herkes öyle diyormuş? Sende askerinden duyduklarını biraz paylaşabilirmisin benimle ?
Bitanem daha çıkmadı resimler çıkar çıkar çıkmaz yolliycam sana biliosun ne kdar paylaşımcı oldumu bebişimperimmm inanki ablanın nişanlığını çok merak ettimmm facede falan yokmu resmi ???
canim ciktiktan sonra farkettim yazdigini kusuruma bakma :26: tekrar geldim
canim tabi payla$irim bildiklerimi seninle , ama benimde öyle cok bi bilgim yok
canim benimki merkezde bi askeriyede , belki ilcedekiler felan ba$kadir veya benimki iyi yere dü$mü$tür
ama yani halinden memnun hic bi $ikayeti yok kendisinin , en son iki gün önce yine rahatini sordum cok iyiyim felan dedi
sizinkiler acaba kötü yere mi dü$tü ki :26:
Nası yaa ciddi misn Tutim e kullanmıyor demiştin gittiğinden beri mi kullanıyor? Komutanı çok seviyordu enişteyi sanmam ceza vereceğini yaa üzülme vermicek bence tutikomkızlar benim aşkım cep telefonu kullanıyordu dün yakalanmış komutanı benimkine ceza wercekmiş sanırım 10 gün geç çıkıcak sanırım benimki ah be sıpam ahhhhhhhhhhh
Canım askerlerimiz aynı yerde. Benimki de merkezde ilçede değil ama hiç memnun değil yerinden. Kısa dönemlerden nefret eden bi komutanı var sürekli yeni kısalar gelsinde seviyim onları biraz diyormuş 335. dönem gitmeden de aynı şeyi söyledi ve canlarına okudu gerçekten. Bir tane nöbet timi var hepsi kısa dönem ve günde 6 saat nöbet tutuyorlar benim askerimde buna dahil.Çok zor geçiyor günlerimiz çokkkk yanlış anlaşılmasın sakın sözüm meclisten dışarı gene bi uzun kısa polemiği yaratmak değil amacım ama bu ayrımcılık yanlış bana göre.. 6 ayı burnundan geldi askerimin... hergün 3 saat uyku yemek yok bişe yok. Allah korusun geldiğinde baştan aşağı sağlık kontrolüne götürücem ya. Askerine bu kadar değer vermeyen bir yer daha yoktur heralde...
lady cicim sorma askerleri aslında bir birine sokan ülke haklısın cnm yoksa hepsi bu vatanın evladı...uzun dönem düşürülmeli çok uzun bir rakam dile kolay 15 ay adamlar hayatlarının çoğu evresinden koparlıyor yazık günah...
Saol bitanembenimde çok yakın bi arkadaşım Sivasın Kangal köyünden. Çok severim .ok cana yakındır o da senden iyi olmasın Çağlommm
kızlar benim aşkım cep telefonu kullanıyordu dün yakalanmış komutanı benimkine ceza wercekmiş sanırım 10 gün geç çıkıcak sanırım benimki ah be sıpam ahhhhhhhhhhh
Bitanem daha çıkmadı resimler çıkar çıkar çıkmaz yolliycam sana biliosun ne kdar paylaşımcı oldumu bebişim
Canım askerlerimiz aynı yerde. Benimki de merkezde ilçede değil ama hiç memnun değil yerinden. Kısa dönemlerden nefret eden bi komutanı var sürekli yeni kısalar gelsinde seviyim onları biraz diyormuş 335. dönem gitmeden de aynı şeyi söyledi ve canlarına okudu gerçekten. Bir tane nöbet timi var hepsi kısa dönem ve günde 6 saat nöbet tutuyorlar benim askerimde buna dahil.Çok zor geçiyor günlerimiz çokkkk yanlış anlaşılmasın sakın sözüm meclisten dışarı gene bi uzun kısa polemiği yaratmak değil amacım ama bu ayrımcılık yanlış bana göre.. 6 ayı burnundan geldi askerimin... hergün 3 saat uyku yemek yok bişe yok. Allah korusun geldiğinde baştan aşağı sağlık kontrolüne götürücem ya. Askerine bu kadar değer vermeyen bir yer daha yoktur heralde...
ududubcum kıyamam ya inşallah enişte gelince bebiş hazırlıkları başlar bizde sevincine ortak oluruz...58 gün sonra enişte gelecek allahın izni ile hiç ağlama cnm sonunda hiç ayrılmamak üzere çok güzel bir serüven başlayacak hepimiz için...
cağlom bakalım enişten savunurum kendimi diyor ama askeriyede mantık yokki
335dc elbise çok hoşmuş sana o renk yakışır tatlım modelide çok güzelmiş...
harika bir şarkı ben de çok severim perimmmmm3 doors down adlı grubun 'here without you' diye bir şarkısı var. Askerlerimizin gidişinin 100. gününü anlatıyor resmen. Şöyle başlıyor çünkü, 100 gün beni daha yaşlandırdı, senin tatlı yüzünü son kez gördüğümden beri...
canımm üzülme bizde aynı hallerdeyiz valla geçicek kavuşucaz inaşşalh bir an öncekızlae bu bayram çok zor geçti.geçen bayram belki o kadar çok gün geçmediği için bu kadar çok zor geçmemişti.herkes sevdikleriyle bi yerlere gitti.ben evde kös kös oturdum.ne içimden dışarı çıkmak geldi nede başka birşey yapmak.işallah hepimizin yanlız geçirdiği son bayram olur.işallah değil bayramlar her günümüz her anımız birlikte geçer.çok kötü oldum kızlar çooook
ben beğendim canımEki Görüntüle 108840
kızlar bu nasııl sizce ? aslnda bu tarz istemiyodm ama fiyatı çok uygun bgenmezsenz syleyn lütfn :)
benim de nişanım olcak kaldın sn evdeanammm durun sen ne zamn evleniyosnnnnnn ?
peride 6 ay snra nşan yapıyomşş
çagloda evlenck
bi bnmi kaldmm anammmm bekleyn
senin de kutlu olsun ladycimiyi ak$amlar kizlarhepinizin Bayrami mübarek olsun
biraz gec oldu ama bi site bakimdaydi , bi ben firsat bulamadim derken geciktim :26:
çok heyecanlanıyorum ben düşündükçeeeSelam canlarım bizimkiler uyudu hopladım hemen yanınızaaaaanasılsınız bakalımm?? ooo tam benlik muhabbetler dönüyorrr bizimde nişanımız Haziranda inşallahhh ayy bakalım elbise felan anca beğeniriz walla. Biz aşkım gelir gelmez nişan yüzüklerimizi seçicezz off çok heyecanlı yaaa hayatımızın ennn güzel günleri bizleri bekliyor kızlarrr Şafak 58 Sivas selammm
bn de çok merak ettim perim yaa koysana faceyeeperimmm inanki ablanın nişanlığını çok merak ettimmm facede falan yokmu resmi ???
ay inanmıyorum cnım yaa üzüldüm valla inş uzatma almazkızlar benim aşkım cep telefonu kullanıyordu dün yakalanmış komutanı benimkine ceza wercekmiş sanırım 10 gün geç çıkıcak sanırım benimki ah be sıpam ahhhhhhhhhhh
oh ne güzel imrendim sana valla ateşli hatunslm kızlar uzun süredir aranızda ayrı kaldım ve hepiciniğizi çok çok ösledim.öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutlarım.neler yaptınız ben yokken okuduğun kadarıyla tatlı nişan hazırlıkları başlamış bakıyorumda ahh ne güsel yaa birden sizlerin yazdıklarını okuyunca eski tatlı telaşlarıma döndüm zaman nekadar hızlı akıp gitmiş baksanıza evleneli nerdeyse 2 sene olacak rabbim bozmasın sizlerinde tamamına erdirsin.artık sizler nişan telaşı için koşuştururken bizde bebiş içn çalışmalara başlarız diye düşünüyoruz bakalım kısmet.teyzeleri en yakın zamanda askerim geldikten sonra size müjdeli haberleri veririm umarım.
ben nelermi yaptım sizden ayrı kocişimin yanındaydım bayramın 1-2 günü çok güseldi yaa ama bize inat zaman okadar hızlı geçip gittiki yanından ayrıldıktan sonra anca kendme gelebildim malum her ayrılışta salya sümük olduğum için.napalım bunada şükür elbet şu 58 gün geçip gidecek birdaha allahın izni ile ufukta ayrılık olmuyacak.öyle işte kıslar benim zamanım böyle geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?