335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

anamm gece kuşuda yuvadan uçtu siz gidin bacım bn topige sahip çıkarm en son bn evlencm blli oldu bu iş
Peri Gelirgelmez söz
Gece kuşu gelirgelmez söz
Tuti gelirgelmez söz
mayra gelirgelmez söz
bşka km wr _? geveze de gider o potansiyeli sezdim
çagla zaten ilk dügünü yapıyo
335Dc teyzesi olarak bebişleri büyütcek ahahahah

ona kalsa yapar zatn tatlımda sorn ondan deil bnden kaynaklanıyo
okulumn bitmesine 2 bçuk sene wr dha .. oda mezun olur olmaz gitti askere dha 22 bçuk yaşında :))
siz evlenin bebecik ypın bn geliyorm peşinizdn :)
hem forumda bn hamileykn kmse hmile olmasn bn çok nazlıymdr hpiniz anca dayanırsnz

335im kısmet bu işler valla ama sen en sona kalırsan en deneyimlimiz sen olursun hepimizin deneyimlerini alırsın sennn daha güzel olur bu arada benimde arkadaşlarım yavaş avaş evleniyo sona kalanlardanım yanii iyi oluyo tecrübelerden yararlanamak :)))

335 allah seni ne etmesin koptummmbakarsın bebişlere valla ben açlışan anne olucam malesef bakıcım olucak o da sen olcan heyyoo ahllettim bu işi

tmam tmam çeyiz nası yapılır dügündeki püf noktalar çocuk nası bakılır ohh kitap okumama gerek yok anlatn siz

hahahahah 335dc tamam cnm kendimizi sana göre ayarlar hamile kalmayız hehehehe
haftalık takvim hazırlıcm size ona gre töbe töbe ahahah

335 allah seni ne etmesin koptummmbakarsın bebişlere valla ben açlışan anne olucam malesef bakıcım olucak o da sen olcan heyyoo ahllettim bu işi
bn gergin bi insanım çocugunuda sinirli bi tip olarak yetiştireblrm bacım hbrn olaa ahaha bnde bi gün anne olursam çalışan bi anne olcm nie bakıcılıga bu kadar kaptırdm kndimi bilmiyorm bi bütçe planlaması yapıym ne kadar verceksnz ayda ona gre bırakıym okulu zatn ingilizcedn anlamıyorm

herkese merhaba. ben de 335,kd asker yolu gözleyenlerdenim.internette askerlik,şafak diye araştırma yaparken bu siteye ve foruma rastladım.açıkçası sevindim.vay be yalnız değilmişim demek ki dedim kendi kendime ,sanki bi tek benim sevdiğimi almışlar askere gibi hissediyordum :) eh az kaldı sayılır..Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun.bugün yarinin çarşı izni olanların gözleri aydın:) benim gibi, vuslatı teskereye bağlı olanlara da sabırlar diliyorum :)

hoşgeldn hayatcm bnde tesadf bulmuştm ama sen biraz geç bulmşsn :))
sninki nerde yapıyo askerligini ?

miraclem gördüm seniiiiiiiiiii

Son düzenleme:
uzun zmndr ugramıodum buraya.nasıl zor gunler gecırdım bılemezsınız.1 hafta boyunca dvmlı kavgalr tartısmalar...hatta olay ayrılıga kdr gıtı bıara.bıttı dedı bıttı dedım...cok ama cok kotydum tam anlamıyla depresyon....dunya basıma yıklmıstı sankı sevdgm adam bambaska bırı olmustu ınanamadım...snra asker arklrından bırıyle ıletısıme gectım,o da kız arkıyla benzer sorunları yasıyomus megerse.akıl verdı destek oldu bna,onunla da knstu tabı...bayram zehır oldu bna anlıycgnz ruh gbydım.smdıyse Allah ıma bınlerce sukur hale yola koyduk bısıylerı..bu askerlık bu uzaklık cok yıprattı bızı ıkımızınde sınırlerı allak bullak olmus durumda bıtsın gelsın ıstıorum artık.......

miraclem oyy cnm bnm yaa bayadr girmiyodn bn bayramdan die dşünmüştm ..
az kaldıı dayan demicm wlla bnaa son 70 gn hiç geçmiyo ..
hallettiysenz ne mutlu hayatm inş. bi dha tekrarlanmzz

bnde öyle hayat geçmiyoo günler özellikle saatler geri alındıgndn beri tuncelide bizdn kime yok snrm yanlş hatırlamıyosm :)

desene düşündüğüm doğruymuş,bi tek benimkini almışlar oraya açıkçası ben yandım eller yanmasın diycem..çarşı izinleri yok,internet yok,15günde bir ancak haberleşebiliyoruz

var canım ama bi o kadar da kuyruk var..tlf ayarlamaya çalıştı ama kontroller o kadar sık ki.. arayabildiğinde de en fazla 20 dk görüşebiliyoruz.ya işin kötü tarafı biz yeni kavuşmuştuk ya onca sene uzaktan uzağa yolunu bekledim tam kavuştuk 2 ay sonra askere gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…