335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Immm hayırlısı olsn cnm bnde tel soksn istiyodmda yakalanp 10 gn uzıcagna sokmasn istemez :)))
cnm biz acemilik bitene kadar günde 3 -4 dkıka knuşabiliyodk htta bi kere 7 dk knuşmuştk nası sevinmiştm
şmdi allaha şükr dha rahatz inş. sizinde oyle olur tatlm ..
15 gn diyince korktm hç aramıyo sandm en fazla 20 dk iyimiş cnm bzde ortalama öyle bişy oluyo zatn :)

çık kız bagajdan azcık bn yatıym
yarn hukuk snwm wr birazdn çıkarm bn .. gidiymde bi iki kanun ögreniym .aşkımı ordan kaçırırsam ne kadar ceza alırm bilmek lazm bnları

bu annem bnle dalga mı geçiyo ya yılbaşı hafta içine denk geliyo napıcaksnz toplanın arkdşlarınızla dio
snrm dalga geçiyo bnmleee :) 21 yıldr ilk dfa byle bişy dedi adam askerde ay napsm acaba

Oysa sana ne kadar ihtiyacım vardı
Yüzüme konan gülücükler uçup gitmiyor
Yanında zaman ne kadarda kısaymış
Yoksunya günler, geçip gitmiyor…

selammmmmmmmmmmm...
hayat 'cım aramıza hoşgeldin tatlım tunceli'de demek askerin neyseki az kaldı cnm allah kavuştursun sizide...
miraclem kıyamam oyy nazarmı değdi sizede cnm yaaaaaa...
335dc cnm sendemi hukuk okuyorsun ??? eyyy benim erkek arkadaşımda hukukçu sırf çene

kızlaar ben geldim nabersiniz? geçmiş bayramınız kutlu olsun hepimiz için buruk geçti sanırım.. neyse ki az kaldı biraz daha sabır geçmişi okuyamadım çok yorgunum yol yorgunu..:112:

hayatcım aşkolsun öyle demek istemedim
severim hukukçuları sevgilim sayesinde bıcır bıcır konuşurlar ehehehe

violem hoşgeldin tatlım bayram bayram gibi değildiki benim için sıradan bir gündü hiç birşey anlamadım valla...

sersem gibiyim çok uykum warrrrrrrrrrrrrr sanırım bu akşam erken uyuyacağım birde kullandığım ilaç uyku yapıyor aptal gibiyim...hem eskisi gibi gelen yok topiğe notlarınızı düşürcem heeeeeeee ona göre...

Son düzenleme:
Selam güzellerimm nabersinizzz?? Ben geldim evimee uzun bi tatilden sonra ailemden ayrılmak çok zor oldu ama Ayağımın tozuyla ders çalışıcam çünkü çok sevgili bir hocamuz hemen yarına sınav koyduuuuu ( Umarım herkes iyidirrrr

selammmmmmmmmmmm...
335dc cnm sendemi hukuk okuyorsun ??? eyyy benim erkek arkadaşımda hukukçu sırf çene
yok cnm hukuk okumuyorm ama bu çeneyle hukukçu olurdu bnden uluslar arası tcaret okuyorm bn biterse inş.

perim ya bnmde hemen yarn var hmde ilk ders 10 da sabh kalkıpta çalışamam oyy anammm

kızlarrrrr nasılsınız..nasıl gidiyor şafak saymak..ya 57 gün kaldı ama artık ben pekde sevinemiyorum.ben kpss ye hazırlanacağım diye çok kilo aldım.adam askere giderken verecem diye söz verdim ama ne gezer.yarın diyetisyene gideceğim.umut ediyorum artık hızlanacagım

yok cnm hukuk okumuyorm ama bu çeneyle hukukçu olurdu bnden uluslar arası tcaret okuyorm bn biterse inş.

perim ya bnmde hemen yarn var hmde ilk ders 10 da sabh kalkıpta çalışamam oyy anammm

canım allah yardımcın olsun.bende uluslararası ilişkiler mezunuyum.şu aralar başında uluslararası olan herşeye sinir oluyorum.kabul ederseniz benden tavsiye,kpssye okul bitmeden çalışın

merispekcm bn kpss düşünmüyorm şmdilik ya ozel bi şirkette çalışırm inş. mezun olma güzelligini yşayabilrsm :)
perim wlla bnmde hç içimdn gelmiyo off napıcz bilemedm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…