335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

gevezem bu lafına koptum kalıveririm adada tek başıma maazallah dedin ya gözümün önüne geldin bir an böyle survavior adası ananaslar falan karşında askeriye ay kusura bakma cnm paylaşmak istedim düşüncemi kızma...

perim,violem iyi geceler bebeklerim ...

kuşkam sen şimdi tehlikelisindir diye cevap yazmıom sana neydi o bişey k vardı ya şahin k he onun gibisindir maazallah...gecekuşu K

Ayy tutimm aminnn ya inşalahhhh böle diye diye diyeceğiz bi gün inşallahhh

Yok canım iye kızıyım espri olsun diye yazdım ama adada tek başına kalmak pek hoş olmazdı sanırım bi de orası tatil yeri kışın pek kimse olmuyor yerli halktan başka

şekrıtcım her gece böyle güleriz şafakları attırırız inşallah sende yat uyu istersn cnm sabaha uykusuz kalma...bende daha günlük yazıcam sabahta erken uyanmam lazım....

canlarımmmmmmmm kaderdaşlarım hepinize tutiden iyi geceler aşklarınızı görün rüyanızda....sizi şebiyoyummm

gevezem haklısın cnm genelde ufak ve yazlık yerler kışın çok sakin oluyor en ufak bir insan bile dikkat çekiyor tatlım şile'den biliyorum yazın çok kalabalık olur kışın tek tük insan olur ...o yüzden cnm gerek yok tek başına oralara gitmeye zaten ne kaldıki az kaldı bacım az daha sabır hepimiz için hayırlısı ile kavuşacağız askerlerimize...

mayracım en iyisini yaparsın kafana takmamakla onlar cansa bizde canız yani haklısın tabiiki gülüm neyseki az kaldı çok şükür kafayı yemeden atlatıcaz bu askerliği allahın izni ile...hiç kendmizi üzmeye bile gerek yok onlarda farkındalar zaten bizlerin onları 4 gözle beklediğimizi ama naz yapıyorlar işte nazları bize geçiyor askerlerimizin...

gevezem iyi geceler tatlım allah rahatlık versin....askerini gör emi sende...

canlarım bende çıkıyorum çok uykum var birde günlük yazacağım daha öpüyorum hepinizi

çıkmadan nazar boncukalrımızı da ekleyeyim maaşallah subhanallah...

hepimize birer nazar boncuğu...

ay valla aynen :) nası geçer bende bilemiyorum..
kızlar bn büyük ihtimal haftasonu çanakkaleye gidicem :))
benide al lütfen yaa off geliboluuuuuuuuuu
335imden başka kim açar o açtı saolsunn hahahah bizde pekiştirdik tabii
tevbee tevbeeeeee sizinde içinizde varmş kaderdaşlar
337 açılmış demekkkk bitti bitti bizim askerlikk yedik wallahada şafaklarııı :88:
337 mi anammmm hemen gidip bi görünym torunlara

kuşkam sen şimdi tehlikelisindir diye cevap yazmıom sana neydi o bişey k vardı ya şahin k he onun gibisindir maazallah...gecekuşu K

ahahaha koptm KUŞ K ahahaha

selam canlarimmmm=)
nabersinizz bakayimm???
gecmisi az cok okudum döktürmüssünüz yine ben aksam 7de yataga girdim dün kacirdim yani muhabbeti=)
neyse umarim herzaman böyle neseli oluruz=)
ben bugün kendime coooook güzel bir elbise aldim acayip sexy=D kirmizi daracik tam üstüme oldu kendime asih oldum o derece güzel yani=D
alisverisin gözünü seveyim yaaa insani nasil rahatlatiyor=D

selam kızlar ya akşam askerimle son izin günümüzdü aranıza gelemedim maalesef çok eğlenmişsiniz ama bugün bende şafak attıracam eski günlerdeki gibi inşallah çabuk gecer

selam kızlar ya akşam askerimle son izin günümüzdü aranıza gelemedim maalesef çok eğlenmişsiniz ama bugün bende şafak attıracam eski günlerdeki gibi inşallah çabuk gecer

ne güzel canim, iyice hasret giderdiniz, Allah kavustursun yeniden.. Insallah günler su gibi akar giderde kavusuruz hepberaber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…