- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.961
mayracım bu venüs gitmedi anlaşılan bizde akşam üstü biraz laf soktuk birbirimize bu ara askerim benimde çok alıngan oldu ne desem yanlış anlıyor alttan alıyorum ama aradada lafımı koyuyorumsoğuk kapattık teli ama hiç moralimi bozmaya niyetim yok
şekrıtcım allahım bize nice 01 ADANA demeyide nasip etsin inşallah tek bize değil tüm asker bekleyenlere...
gevezem bu lafına koptum kalıveririm adada tek başıma maazallah dedin ya gözümün önüne geldin bir an böyle survavior adası ananaslar falan karşında askeriyeay kusura bakma cnm paylaşmak istedim düşüncemi kızma...
perim,violem iyi geceler bebeklerim ...
kuşkam sen şimdi tehlikelisindir diye cevap yazmıom sana neydi o bişey k vardı ya şahin k he onun gibisindir maazallah...gecekuşu K
mayracım bu venüs gitmedi anlaşılan bizde akşam üstü biraz laf soktuk birbirimize bu ara askerim benimde çok alıngan oldu ne desem yanlış anlıyor alttan alıyorum ama aradada lafımı koyuyorumsoğuk kapattık teli ama hiç moralimi bozmaya niyetim yok
Ay sorma tuticim Venüsdü marsdı derken kavuşucaz herhalde bende taviz vermedim anlasın diye onlar askerse bizde asker yarenleriyizhiç bozma moraliniii bende dün gece sıkıldım bugün iyiyimmm bu şafaktab sonraaa takamicemmmm bişeyiii
canlaar ben geldimama kimsecikler yok akşamüstü toplanmaya başlarız heralde :118:
benide al lütfen yaa off geliboluuuuuuuuuuay valla aynen :) nası geçer bende bilemiyorum..
kızlar bn büyük ihtimal haftasonu çanakkaleye gidicem :))
tevbee tevbeeeeee335imden başka kim açar o açtı saolsunn hahahah bizde pekiştirdik tabii
337 mi anammmm hemen gidip bi görünym torunlara337 açılmış demekkkk bitti bitti bizim askerlikk yedik wallahada şafaklarııı:88:
kuşkam sen şimdi tehlikelisindir diye cevap yazmıom sana neydi o bişey k vardı ya şahin k he onun gibisindir maazallah...gecekuşu K
selam kızlar ya akşam askerimle son izin günümüzdü aranıza gelemedim maalesef çok eğlenmişsiniz ama bugün bende şafak attıracam eski günlerdeki gibi inşallah çabuk gecer
ne güzel canim, iyice hasret giderdiniz, Allah kavustursun yeniden.. Insallah günler su gibi akar giderde kavusuruz hepberaber..
sağol canım da on gün geriden gelmek biraz zor gelecek nefret ediyorum ayrılıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?