- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.921
ay valla aynen :) nası geçer bende bilemiyorum..
kızlar bn büyük ihtimal haftasonu çanakkaleye gidicem :))
bu muhabbeti kim açtıysa allah iyiliğini versin emi kuşkam inşallah bana kızmassın böyle bir karikatür tarzı bişey yaptığım için seni sevdiğimi biiyorsun kuş kafam kızma bana....
ihihiihihihihi kuşkam inşallah kızmaz perim bana bugün ben çok şımarığım önüme gelene sataşıyorum hatta telefonda askerim senin dilin çok uzamış dedi bana yıh yıh yıh...
Violeeeeeeeeeee duy benii biz senle aynı yere gidiyorduk nereye gidiyoruz biz bu akşam
Kızlarr neler geçmiyor 53 nedir ki erir geçer. Rahmetli dedeme ölmeden önce 85 sene nasıl geçti biye sorduk hiç unutmam "1 gün gibi yavrum" dedi... 53 gün ne ki bacıllarrrrrrr 1 saat gibi geçerrr
Çanakkaleya mi gidecen amannınn selam götür yarimeBenim askerimde çanakkalede
savaş hem de ne savaş atomsavar var mı laaÇELİK don ,, kalkaan ,, kılıçları kuşanın 18 ocakta savaşa gdiyorz
töbee yarebbim ya kuduriciğimmmBoyutu önemli deel kuşumgerisini yazamıyommm hahhahah
anladım ben onu pis zapukkk
Çelik çamaşır kırılabilir benden bir adet kilitanahtarı yutacaksınız ama bu halde açıverirsiniz yerini bilirseniz sonra tuvalette beklemeyin bulacam diye amaa Neler diyoruzz tevbeler olsunnnn
sana yetişemedim yafrum duştaydım malumpiriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuşkooooooooooooooooooooooooooooooooooo
biz dıştan yaşıyoruz demekki,içten yaşayanların halini düşünemiyorumayy çok güldükk allhm nden peki bu mhbbette sdce peri kuş ve bn varım sorn bizdemi bitek anammm
hay o venüse bennnnallhm yarın okul wr dha duş alıcam amanınnnnn...
gevezem son 10 gn bnde dşünemiyorm ne yalan diyim
ay aglamayalm bu venüs gittimi ona gre gitmediyse yiterr bugn
diyarbakırın ismi bilem değişirrbu knuşmalardan snramı gidiceksin eyvahlar olsn
diyarbakır ne erimesi sallancak
peri beni de götür anammm beraber sallıyak:88: hahahhahahhahhahahha4 Aralıkta Diyarbakırda deprem haberi çıkarsa korkmayın artçıları da gelecek ama deprem değil o ben size söyleyim şimcikten haberlerde çıkarsa aha biz biliyoz bizim Peri bu bee deprem deel diye hava atarsınızzz
asker de olsa çok taviz vermeyin sakın ha sakınnnn.önelikle kendinize aşık olun,kendinizi sevinaz önce bnm ki tel de konuştummm , ya tmm biliom çok yoruluooo çok yoğun gerçektenn bu da sinir yapıoo
en ufak bişeyeee sinirleniiooo flnnn bende üzülüorum doğal olarak bi de ben çok takarım kafama sabahlara kadar uyku uyuyamam yaaaa hep alttan alıom asker diommm psikolojileriii değişik diomm amaaaa ne bilimmm yaaaa ben de insanım yaaa bezen üzülüom işteee bende
hoşgeldin didemm nasılsın?Selamlar arkadaşlar
gevezem şimdiden bommm seslerini duyar gibiyimmmmPeri 10 gün sonra diyarbakırda siz sallıcaksınız 50 küsür gün sonra türkiyenin değişik şehirlerinde büyük depremlere rastlanacak ooovvv düşünemiyorum valla
sekrıtçım teşekkürlerkızlar merhaba :)
öncelikle öğretmenlerimin geç de olsa öğretmenler gününü kutluyorum,bugünlere gelmemzde çok emeğiniz var :)
özel eğitimcim doğum günün kutlu olsun neşeli sağlıklı mutlu nice yaşlara :)
siteyi sallamışsınız koptum yaa süper valla çok ihityacım var dır 2 gündür mahvolmuştum iyi geldi.. :)
ooo hoşgeldin violecim geçmiş öğretmenler günün mübarek olsunkızlaar ben geldim nabersiniz
işte bu şarkı beni benden alıyor,yüreğimi başka diyarlara taşıyor.aşkımla şarkımız bu bizimŞurup gibiyim şurup
Turp gibiyim turp turp
Ben ateş sen barut, hmmm hmmm
Öptüm seni şap şup
Şaaap şuup
Ha şaaap, ha şuuup
Şaka değil işte şurup
Krizlere girme, beni unutup
Grup olalım grup
çok anlamlı bi şarkı dinlemeden uyuyamamilaç gibiyz anacmm şurup gbiyiz şurupppp
grup mu ohanzi hahahahaaAlgıda seçicilik gurup olalım kısmına takıldım ben :26: hahahahhahahhha
çıktım çıktım da gülme tuttu beni ayağım kaydı uçuşa geçiodum az dahaoyy anammm izninle yuh demek istiyorm bacım ahahahkuşumda banyodan çıktımı acepp
duşumugüzelcenek,masumcanak aldım geldimKuşkafesii nerde kaldın bacım? Aklına karpuz kabuğu düşürmedim bacım demi? Aman diyim ha duş başı felan dedik gelmez oldun duştanseni burda ikonlarınla anıyorum çabuk buraya gel rapor virecen baa !! :88:
ayyyyyyyyyvalla süpermiş çok iyi geldi 2 gündür dağılmıştık tatil sonrası okul iş te yaramadı heralde :):)
diğer arkadaşlar banyoda mı şimdi :)
topik kapansa da bizim çenemiz kapanmaz tutimbismillahirrahmanirrahim...
300 spartalılarımı oynadınız lem...
duş,kılıç,kalkan.abowwwwwwwwww topiği kapattıracanız heee...
selennnnnnnnn bir yere gitmiyorsun askerin seni arayacaktır merak etme o kadar ....
töbee est rüya görmüyüm ben bugün hiç caiz olmazsabırlar nden tükeniyo acaba perim bunu araştıralm
ay bn malesf çkıyorm gerçektn hiç gdesim yok ama gitmk zrndaym ...
aferin 335 topigi kendine geldin devamını beklerizzzz
İyi uykular tatlı rüyalar sizee kuşkanla perimin rüyası ne kdar tatlı olur bilemem
abdest mi oyy oyy hahahahhhahahhha335 nereye yaa gitmeee erken dahaa banyo mu yapaca abdest al haa
sen de mi duş alcannnahahah tmam tmam farz oldu zatn artıkdha odamı toplamam nevresm deiştirmem duş almam snra yatmam we sbah kalkmam lazm arada rüya görmedn olmaz artık tbi
bişey ypmadan hamile mi kaldnz anam aşeriyonz hpiniz bak bnmde canm çekti şmdik
koptuğum andır yeminle krize girdim zor yazıom
arkadaşlar kuşkamız iyi hepinize banyodan selam yoluyor
çok tatlı rüyalar sanaaaabu sfer wlla çıktm
tutim koptm şuankuşkama bi depikk koyun içeri girsn o ne pozlar öyle
çıktm bn bb :)
selam kızlar muhabbetin sonuna yetiştim ama okudum hepsini gece gece koptum :90: alemsiniz valla durumlar gitgide kötülüşüyo bu 53 gün geçerde nasıl geçer onu bilmiyorum bu şekilde
valla canım ben de koptum şafaktan bilmiyorum nerdeyiz
Amin canım saol.e güzel demiş.Allah rahmet eylesin cnaım
Yüreğimiizn götürdüğü yere gidelim o zamanvioleeecim sen hakkariye ben çanakkaleye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?