335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ihihiihihihihi kuşkam inşallah kızmaz perim bana bugün ben çok şımarığım önüme gelene sataşıyorum hatta telefonda askerim senin dilin çok uzamış dedi bana yıh yıh yıh...

53 Rize !! Fazla durmayacaz Bro bi çayını içmeye geldik, hemen Orduya geçecez sonra Allaaaam Allammm 9 gün kaldııı aşkımmm dayan geliyorummmmmm !!!

benim aşkım biletlerini göremeyecek doğuda olduğu için direk kısa dönemleri doğuya atmadıkları için ama kasım celbi torunlarım geldi dedi(uzun dönem) çavuşum çavuşum diyolar bana dedi hepsi en taze dallarından koparılmış gibiler yaşlarıda küçük dedi ilk günden başladılar eğitimlere dedi

ihihiihihihihi kuşkam inşallah kızmaz perim bana bugün ben çok şımarığım önüme gelene sataşıyorum hatta telefonda askerim senin dilin çok uzamış dedi bana yıh yıh yıh...

Kuşkamı bilmiyon mu bebişim kızabilir mi o bizeee Bende öyleyim yaa çok şımardımm okula gitmedimm ders çalışmadımmm hahahhaa toparlanmam gerekkk

perim maaşallah 9 nine days kalmış
335 cim açar konuları sonramda gider tadına doymadan muhabbetin saolsun
53 rizeye bendende selam olsun ama ben 53 de değilim 55 lerdyim sanırım saolsun askerim çorba ettiği şafağı ne zaman gleceğini da bilmiyor dedim çok sevdin galiba askerliği heeee diyor

333. dönemlerin sayfasında askerim gittikten sonra şafak 30 şafak 25 leri falan görünce biz oralara gelebilecek miyiz diyip ağladığım günler çok oldu ama geçtii geçiyormuşş dün gördüm 337. kısa dönem topiği açılmışş demek ki bizim askerlik neredeyse bitmişşş

gevezem 337 lerin topiği açıldıysa bizim askerlik bitiyor demektir bum çik bum çik bum çik....

hey gidi beeeee daha dün 335 kısa dönem hakkında bilgi topluyordum acaba benimle aynı kaderi paylaşan kimler var başka sitelerde diye sonra bu topiği açtık bu günlere geldik maaşallah subhanallah...

ÇELİK don ,, kalkaan ,, kılıçları kuşanın 18 ocakta savaşa gdiyorz
savaş hem de ne savaş atomsavar var mı laa
töbee yarebbim ya kuduriciğimmm
piriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuşkooooooooooooooooooooooooooooooooooo
sana yetişemedim yafrum duştaydım malum iyi gecelerrrr
ayy çok güldükk allhm nden peki bu mhbbette sdce peri kuş ve bn varım sorn bizdemi bitek anammm
biz dıştan yaşıyoruz demekki,içten yaşayanların halini düşünemiyorum
allhm yarın okul wr dha duş alıcam amanınnnnn...
gevezem son 10 gn bnde dşünemiyorm ne yalan diyim
ay aglamayalm bu venüs gittimi ona gre gitmediyse yiterr bugn
hay o venüse bennnnsen de mi duşa gircen canınız mı çekti ayy oyyyyy
bu knuşmalardan snramı gidiceksin eyvahlar olsn
diyarbakır ne erimesi sallancak
diyarbakırın ismi bilem değişirrtarihe adımızı yazdırcaz donlarlaamannnnn altınlaaa
peri beni de götür anammm beraber sallıyak
asker de olsa çok taviz vermeyin sakın ha sakınnnn.önelikle kendinize aşık olun,kendinizi sevin
Selamlar arkadaşlar
hoşgeldin didemm nasılsın?
Peri 10 gün sonra diyarbakırda siz sallıcaksınız 50 küsür gün sonra türkiyenin değişik şehirlerinde büyük depremlere rastlanacak ooovvv düşünemiyorum valla
gevezem şimdiden bommm seslerini duyar gibiyimmmm
sekrıtçım teşekkürlerbana da iyi geldi patlayacak bomba gibiyim şu an
kızlaar ben geldim nabersiniz
ooo hoşgeldin violecim geçmiş öğretmenler günün mübarek olsunanam kafam karıştı ne mübareği yaa,bi de harçlık istiyim bari
işte bu şarkı beni benden alıyor,yüreğimi başka diyarlara taşıyor.aşkımla şarkımız bu bizim
Algıda seçicilik gurup olalım kısmına takıldım ben :26: hahahahhahahhha
grup mu ohanzi hahahahaa
oyy anammm izninle yuh demek istiyorm bacım ahahah kuşumda banyodan çıktımı acepp
çıktım çıktım da gülme tuttu beni ayağım kaydı uçuşa geçiodum az dahavalla billa duş şeysi yoktu elimde
duşumugüzelcenek,masumcanak aldım geldimkremlendim saçımı düzleştirdim pırasa gibi neyim yaptımoldu mu patron
valla süpermiş çok iyi geldi 2 gündür dağılmıştık tatil sonrası okul iş te yaramadı heralde :):)
diğer arkadaşlar banyoda mı şimdi :)
ayyyyyyyyy
topik kapansa da bizim çenemiz kapanmaz tutim
töbee est rüya görmüyüm ben bugün hiç caiz olmaz
hahahhha 335 nereye yaa gitmeee erken dahaa banyo mu yapaca abdest al haa
abdest mi oyy oyy hahahahh
sen de mi duş alcannnsular seller götürüyo etrafı anacım yiki bi duşa girdim gelen geleneduştan sonra ben de aşermeye başladım zannımca abooooo

arkadaşlar kuşkamız iyi hepinize banyodan selam yoluyor
koptuğum andır yeminle krize girdim zor yazıomfücuduuma bak ın hele yavrularrrrkendi kendine ıslık çalan başka bi yaratık daha var mıdır acep
bu sfer wlla çıktm
tutim koptm şuan kuşkama bi depikk koyun içeri girsn o ne pozlar öyle
çıktm bn bb :)
çok tatlı rüyalar sanaaaa
selam kızlar muhabbetin sonuna yetiştim ama okudum hepsini gece gece koptum :90: alemsiniz valla durumlar gitgide kötülüşüyo bu 53 gün geçerde nasıl geçer onu bilmiyorum bu şekilde

mayra hoşgeldin.kız ne kötüleşcek mis gibi olduk misss
alıntı yapcam die canım çıktı yaa.fena krizlerdeyim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…