- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.941
gevezem 337 lerin topiği açıldıysa bizim askerlik bitiyor demektir bum çik bum çik bum çik....
hey gidi beeeee daha dün 335 kısa dönem hakkında bilgi topluyordum acaba benimle aynı kaderi paylaşan kimler var başka sitelerde diye sonra bu topiği açtık bu günlere geldik maaşallah subhanallah...
gevezem 337 lerin topiği açıldıysa bizim askerlik bitiyor demektir bum çik bum çik bum çik....
hey gidi beeeee daha dün 335 kısa dönem hakkında bilgi topluyordum acaba benimle aynı kaderi paylaşan kimler var başka sitelerde diye sonra bu topiği açtık bu günlere geldik maaşallah subhanallah...
tamam canım gelibolumuydu :)
Ben de bende ama benim evci çıkarabilme ihtimalim bile yok
perim süpersin vallahi nerden nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee koskoca 155 gün 50 kusürlere indi maaşallah subhanallah büün askerlerimize ve bizlere...
şekrıtcım evet tatlım insan böyle şeylere bile mutlu oluyor özlem olduğu için arada n ufak şeylerden mutlu oluyoruz ne güzel...
neden yokki bi şekilde bi çözüm bulunamazmı acep..
Evli diilim canım sadece 3-4 saat görme imkanım var onuda kaç saatlik yol bide malum kış askerim de gökçeadada feribotlar falan çalışmayabiliyor kalakalırım tek başıma mazallah adada :18:
hiç denedinizmi peki çıkarmayı,ablası yada annesiyle tanıştıysan birlikte gidebilirsin.hatta bazı yerlerde kimle çıkacağının kontrolünü yapmıyorlar ikiniz bile çıkabilirsiniz belkii
mayracım bu venüs gitmedi anlaşılan bizde akşam üstü biraz laf soktuk birbirimize bu ara askerim benimde çok alıngan oldu ne desem yanlış anlıyor alttan alıyorum ama aradada lafımı koyuyorumsoğuk kapattık teli ama hiç moralimi bozmaya niyetim yok
şekrıtcım allahım bize nice 01 ADANA demeyide nasip etsin inşallah tek bize değil tüm asker bekleyenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?