335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

çok güzel br haber :) şimdide aynı duyguları 337 ler ve bekleyecekleri yaşıyordur..

Bakkk ilk sayfada ne buldumm Tuti18-09-2010, 21:47
ohhhhhhhhh ohhhh şafakları yazın hade bizim 122 abow benimki niye 122 way beee nerden nereyeee

Evet tutim çok az kaldı darısı 337 ye

tamam canım gelibolumuydu :)

Yok canım Gökçeada da

Bi ara askerlik hiç bitmicekmiş gibi geliyordu.Allahım kabus gibiydi hele 100 lerden düşmek falan hayal gibimdi sonra plakaları bekle sonra plaka say gerçi hala sayıyoruz ama

perim süpersin vallahi nerden nereyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee koskoca 155 gün 50 kusürlere indi maaşallah subhanallah bütün askerlerimize ve bizlere...

şekrıtcım evet tatlım insan böyle şeylere bile mutlu oluyor özlem olduğu için arada en ufak şeylerden mutlu oluyoruz ne güzel...

Son düzenleme:
ayyy valla yedik bitti yaa benim askerim aralıktamı gitsem diye düşündü bi ara şimdi düşünüyorum da iyiki öyle bişey yapmamış bitiyo işte bi<şekilde kaç aydır streste olucaktık kızlarrr ben bide son yediyi düşenemiyorummm deliricez buradaaaaa
bu arada kızlar dün aşkımla ilk kavgamızı yaptık bu venüs gitti yerine ne geldiğse bu seferde beni vurdu neyseekiii çabuk çzödükk haa bide kavga edince o kadar çok aradıki abartısız 3 saat konuştuk dedim bundan sonra seninle kavga edicemmm demekki istenince arıyomuşsun diyo ben riskler aldım bugün haberinde değil :26:

ayy kızlarr içim kıpır kıpır olduuu vallla :):) bi hafta sonra 40 ları eritiyo olcazz :) sonra 1-bi bakıcaz bir aycıkkalmışşşşş :):)

Evli diilim canım sadece 3-4 saat görme imkanım var onuda kaç saatlik yol bide malum kış askerim de gökçeadada feribotlar falan çalışmayabiliyor kalakalırım tek başıma mazallah adada :18:

hiç denedinizmi peki çıkarmayı,ablası yada annesiyle tanıştıysan birlikte gidebilirsin.hatta bazı yerlerde kimle çıkacağının kontrolünü yapmıyorlar ikiniz bile çıkabilirsiniz belkii

canlar size doyum olmaz ama benim uyumam lazım
hepinize tatlı rüyalar inşallah rüyanızda askerinizi görürsünüz :97:

mayracım bu venüs gitmedi anlaşılan bizde akşam üstü biraz laf soktuk birbirimize bu ara askerim benimde çok alıngan oldu ne desem yanlış anlıyor alttan alıyorum ama aradada lafımı koyuyorum soğuk kapattık teli ama hiç moralimi bozmaya niyetim yok

şekrıtcım allahım bize nice 01 ADANA demeyide nasip etsin inşallah tek bize değil tüm asker bekleyenlere...

hiç denedinizmi peki çıkarmayı,ablası yada annesiyle tanıştıysan birlikte gidebilirsin.hatta bazı yerlerde kimle çıkacağının kontrolünü yapmıyorlar ikiniz bile çıkabilirsiniz belkii

Canım ben nişanlıyım evli ablası ya da annesi,babası oluyor tabee ama işte herkesin kendine göre işi var hade ben özledim yarimi gidip evci çıkaralım demek bazen mümkün olmuyor eee bizede hasret çekmek kalıyor ama şükür az kaldı

bencede hiç moral bozmaya değmez olucak elbet böyle ufak tefek sorunlar :) Allah daha büyük dert vermesinn bunlar ne ki
gerçekten süperr bir geceydi emeği geçen herkese teşekkürler :):)
öpüyorummm herkesiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…