335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perim bnmki şmdi mezun oldu bn onsuz 3 sene gdicm ya kıskanıyo topuklu sevmiyo o yzden ama bn gyerim her türlü
özel günlerde bnde yüksek giyiyorm tatlm ama ölüyorm normalde bni anca bu kadar topuk paklarr
tutim saol bu aradaa
çigköfte çekti cnmmmmm ayrıca çok severm aşkımla hep yerdik

Benim fotoğraf makinem bozuldu telefonumda sadece facebooka gönderiyor resim ondan bu zorlanmalarımm Tutim beğenmene sevindim bende çok seviyorum topuklu. Ama çok adir giyerim Topuklu giyince dev gibi hissediyorum kendimi. Ya 335m koymaya çalışıyorum ama olmuyor işte olmuyoooo internetten koyabliorum bilgisayardan koyamıyorum neyse yoruldum uğraşamicam artık Bugünde siyah dizüstü önü beyaz fiyonklu kolları bol kapri kol bi elbise giydim, ince çoraplar ve taşlı babetlerimle çok beğendi anacığım beni pamuk prenses gibi olmuşsun dedi

Bazen alışveriş merkezinde felan yürürken gördüğüm kızlara, kadınlara bakıp acaba KK'ya üye midir diye souyorum kendi kendimeeee !!! Size de oluyor muuu ?

ben geldim kızlar artık askeriyede dönüş planları yapmaya başlamışlar bile.bugün eşim söledi işte ankaraya gelecek arkadaşlarla beraber geliriz şöle geliriz böle geliriz diye ayy kıyamam yaa onlar artık bitti gözüyle bakıyolar.zaten komutanlarıda öyle diyormuş siz artık misafir konumuna düştünüz diyee.şaka maka yedik şafağı yaşasınnnnnnnnn

Kızlaaarr aklıma bişi geldi bundan sonra haftasonları geceler düzenleyelim böyle. Mesela bugün itiraf gecesi olsun hadi herkes bişiler itiraf etsinnn !! Ben düşünüp başlıyorummmmmmm

Selam Udooşş İsmin zor geldi bi an. Öyle tabii öyleee. Benim askerim ve arkadaşları da başladılar planlara onlar da beraber gelicekler ankaraya biz uçağı düşürürüz felan diyorlarmış Allah korusun

:123: ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ay ne tatlıymış bunlr böyleeeee
perim ne kadar güzel şeyler yaşamışsın, mutluluğunuz ömür boyu sürer umarım :)
gece kuşum güle güle kullan, senin evlilik yakın mı :97:
tutimm bu eklediklerin çok güzelmiş :90:
canım askerim gelsin hemen başlıyoruz sçz nişan düğüneteşekkür ederim selencim
Kuşkam aldıklarına bayıldımmm, tost makinene bittim onu görünce caım tost çekti walla süper görünüyor. Mısırlı soyacağın ve pembe mor süzgeçlerin de harika !
bildiğinn bi makine ama ben aşık oldum ilk görüşteteşekkür ederim canım sen gel ben sana tost yaparım her şeyler yaparım
hoşgeldin canım.ay hadi yaaa aklın bizdeydi ondan çalışmadın değil mi senkurtarırsın inş canım.çok tşekkür ederim beğenmene sevindim.kudurk kuşki mi hahahahha

al bkalmm tutimm rengi ne renk demeyn bnde blmiyorm tek kalmştı aldm hemen
rahat bişeye benziyo hoş da duruyo cnım güle güle kullan
selam kızlarrrr ben geldimmmmm
hoşgeldiinnnnnnn

Benim son aldığım stiletto bu ablamın nişanında giydim bilmiyorum çıktı mı.

Gözdemmm kıyamammm canın mı çekti yaa çiğ köfteee senin canın çekerde ben yapmam mı al annem afiyet bal şeker olsunnnnnnn
bayılırım çiğ köfteyeeeeeeeanam valla şişcek bi taraflarım .bundan sonra topiğe yiyecek koymayın uleyyynnn

bu çok güzel ve fiyatı çok uygunnnnnnn deichmann'da ama bn bunla yürüyemem yüksek topuk sevenlere ve yürüyebilenlere sesleniyorm kaçırmayn
çok hoşmuş ama burda deichman yokonline satışı da yok
Bazen alışveriş merkezinde felan yürürken gördüğüm kızlara, kadınlara bakıp acaba KK'ya üye midir diye souyorum kendi kendimeeee !!! Size de oluyor muuu ?
bende de oluyo valla perim sanki tanıcakmış gibi gözgöze gelmekten de korkuyorum ben
hoşgeldin canıımmmm nasılsın?
Kızlaaarr aklıma bişi geldi bundan sonra haftasonları geceler düzenleyelim böyle. Mesela bugün itiraf gecesi olsun hadi herkes bişiler itiraf etsinnn !! Ben düşünüp başlıyorummmmmmm
banlanırız şerepsizim

kızlar bişi sorcam yaa askerimle konuştuk da kesin 21 inde terhis olcakmış.22sinde burda olabilcek. ben şimdi şafak sayarken hangi günü baz alıcam?

ayyy bisimkilerde büyük olasılıkla uçakla gelecek artık en hızlı ne ile gekirlerse onla gelirler bir gelsinlerde kocişşşşşşşş özlenensin bunu asla unutmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…