- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.381
Selam Udooşşben geldim kızlar artık askeriyede dönüş planları yapmaya başlamışlar bile.bugün eşim söledi işte ankaraya gelecek arkadaşlarla beraber geliriz şöle geliriz böle geliriz diye ayy kıyamam yaa onlar artık bitti gözüyle bakıyolar.zaten komutanlarıda öyle diyormuş siz artık misafir konumuna düştünüz diyee.şaka maka yedik şafağı yaşasınnnnnnnnn
Kızlaaarr aklıma bişi geldi bundan sonra haftasonları geceler düzenleyelim böyle. Mesela bugün itiraf gecesi olsun hadi herkes bişiler itiraf etsinnn !!Ben düşünüp başlıyorummmmmmm
oley oley oley bu gece napıoz o zamanCumartesi geceleri işte sadece bebişimm
ay ne tatlıymış bunlr böyleeeee:123: ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım askerim gelsin hemen başlıyoruz sçz nişan düğüneperim ne kadar güzel şeyler yaşamışsın, mutluluğunuz ömür boyu sürer umarım :)
gece kuşum güle güle kullan, senin evlilik yakın mı :97:
tutimm bu eklediklerin çok güzelmiş :90:
bildiğinn bi makine ama ben aşık oldum ilk görüşteKuşkam aldıklarına bayıldımmm, tost makinene bittim onu görünce caım tost çekti wallasüper görünüyor. Mısırlı soyacağın ve pembe mor süzgeçlerin de harika !
hoşgeldin canım.ay hadi yaaa aklın bizdeydi ondan çalışmadın değil mi senperim çok kötü geçti ya biliyodm byle olucagını ama dha kötü geçtii offfve bu snav yüzünden aşkım çarşıdayken yalnız bıraktm onu
tutim ya ortada kavga bile yok nden bu kadar uzattınz :// nese bnce bugunde bekle snra ara dicmde aramazsn sn
perimmm ne mutlu sana ya ay gerçektn çok sevindm tahmn etmiştm byle bişy olucagını... o çikolatalara ben bayılırmmmkolyelerinide merak ettmmm ama eminim çok güzeldirr ... mşllh cnm size
kuşkammm çeyizi düzmüşsn senfcede paylaştgn şeyede koptm manyk kuduruk kuşki ama wlla o gelirdi aklıma
rahat bişeye benziyo hoş da duruyo cnım güle güle kullan
hoşgeldiinnnnnnnselam kızlarrrr ben geldimmmmm
Aldım geldimm, ölüm gibi geldi dışarı çıkmak ama köpeğimi de aldım gittim çıkmamıştı o da ne zamandır kıyamam mutlu oldu. Soğuğu yiyince ayıldım haa üstüne bide çiğ köfte dürüm yedim, şimdi aşkım süpriz yapıp gelse sarımsak kokumdan geri döner birliğe geldiğine bin pişman335m çalışmadın mı neden kötü geçti. Bende geçende kötü geçti dediğim çok zor bi sınavdan 100 almışım inşallah senin de öyle olur bitanem Çizmelerini sevdim bu arada güle güle giy. O topuğa laf etmez enişte sen benim topukları gör bide Selencim bayıldım bu son gönderdiğine çok asil. Gözdemmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Benim son aldığım stiletto bu ablamın nişanında giydimbilmiyorum çıktı mı.
bayılırım çiğ köfteyeeeeeeeGözdemmm kıyamammm canın mı çekti yaa çiğ köfteee senin canın çekerde ben yapmam mı al annem afiyet bal şeker olsunnnnnnn
çok hoşmuş ama burda deichman yok
bende de oluyo valla perim sanki tanıcakmış gibi gözgöze gelmekten de korkuyorum benBazen alışveriş merkezinde felan yürürken gördüğüm kızlara, kadınlara bakıp acaba KK'ya üye midir diye souyorum kendi kendimeeee !!!Size de oluyor muuu ?
hoşgeldin canıımmmm nasılsın?ben geldim kızlar artık askeriyede dönüş planları yapmaya başlamışlar bile.bugün eşim söledi işte ankaraya gelecek arkadaşlarla beraber geliriz şöle geliriz böle geliriz diye ayy kıyamam yaa onlar artık bitti gözüyle bakıyolar.zaten komutanlarıda öyle diyormuş siz artık misafir konumuna düştünüz diyee.şaka maka yedik şafağı yaşasınnnnnnnnn
banlanırız şerepsizimKızlaaarr aklıma bişi geldi bundan sonra haftasonları geceler düzenleyelim böyle. Mesela bugün itiraf gecesi olsun hadi herkes bişiler itiraf etsinnn !!Ben düşünüp başlıyorummmmmmm
Selam Udooşşİsmin zor geldi bi an. Öyle tabii öyleee. Benim askerim ve arkadaşları da başladılar planlara onlar da beraber gelicekler ankaraya biz uçağı düşürürüz felan diyorlarmış Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?