- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.401
bnm şafağımı da saysana perimKuşum bizim 51 olduğuna göre 22sinde gelcekse askerin şafağın 56 oluyor bitanem. hahah şafaksayrım uleyyynn
uzktan olmuyo yakından muayene etmem lazımgece kuşumm iyiyim canımcım bilmiorum sebebide yok ama fazlasıyla rahat ve iyiyim hayra alamet olsun bakalım delirdimmi ne.zaten kociş bugün nette bana aşkım boş boş bakıyosun sen neyin var diye sordu neyim var benimm help me
benim şafakları aklında tut perim hatta beniyerime de sy hafızam çok kötüKuşum bizim 51 olduğuna göre 22sinde gelcekse askerin şafağın 56 oluyor bitanem. hahah şafaksayrım uleyyynn
ben deeeeitiraf ediyorummmm ama etcek bişiy bulamıyorummm
say bakalım öle kısa dönem saymaya benzemezzz ama çok matematiğin iyi olması gerek bnmkini saymak için malum uzun dönemimsayarımmm hepinizin şafağını sayarm bennnn siz keyfinize bakın bacılaaaaaaarrr Bende konuyu açtıktan sonra itiraf edecek bişeyimin olmadığını farkettim
5 ay 3 hafta 3 günnnsay bakalım öle kısa dönem saymaya benzemezzz ama çok matematiğin iyi olması gerek bnmkini saymak için malum uzun dönemimsilüs 22 şubatttt hadi bakalımmm
ayy kızlar hadi bu gece bende toplnalım ziyaft çekeyim sizekahve fallarına canlı bakalım,kikirdeyelim
tickerimdan baktın oyun bozdun perimmm :97::97:5 ay 3 hafta 3 günnn
neden beğenmedin miiiiuyyyyy orası bnim evim olmazzz. çıkın ordan yanlış yerdesinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?