335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

gece kuşumm iyiyim canımcım bilmiorum sebebide yok ama fazlasıyla rahat ve iyiyim hayra alamet olsun bakalım delirdimmi ne.zaten kociş bugün nette bana aşkım boş boş bakıyosun sen neyin var diye sordu neyim var benimm help me

uzktan olmuyo yakından muayene etmem lazım
Kuşum bizim 51 olduğuna göre 22sinde gelcekse askerin şafağın 56 oluyor bitanem. hahah şafaksayrım uleyyynn
benim şafakları aklında tut perim hatta beniyerime de sy hafızam çok kötü
itiraf ediyorummmm ama etcek bişiy bulamıyorummm
ben deeee

sayarımmm hepinizin şafağını sayarm bennnn siz keyfinize bakın bacılaaaaaaarrr Bende konuyu açtıktan sonra itiraf edecek bişeyimin olmadığını farkettim

sayarımmm hepinizin şafağını sayarm bennnn siz keyfinize bakın bacılaaaaaaarrr Bende konuyu açtıktan sonra itiraf edecek bişeyimin olmadığını farkettim
say bakalım öle kısa dönem saymaya benzemezzz ama çok matematiğin iyi olması gerek bnmkini saymak için malum uzun dönemim silüs 22 şubatttt hadi bakalımmm

ayy kızlar hadi bu gece bende toplnalım ziyaft çekeyim sizekahve fallarına canlı bakalım,kikirdeyelim

Abaaww kız kuş kafam düşün hele şinci sizdeyiz böyle yere yayılmış oturuyoruz bol köpüklü bi kahve yanında cigaralarımız senle kafa kafaya vermiş kikirdiyoruzzzzzzzz hahahahah hayal ettm süper olurdu yaaaa! Ailemle yaşarken ananem gelirdi bize bi arkadaşım varsa evde ve uyumuyorsak gelip gelip ne dutuyonuz gız cangırdamayın yatın galan derdi o geldi bian aklıma koptummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…