335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Bazen alışveriş merkezinde felan yürürken gördüğüm kızlara, kadınlara bakıp acaba KK'ya üye midir diye souyorum kendi kendimeeee !!! Size de oluyor muuu ?
bnm 335 dnem bekleyn bi arkdşm wr acaba siz olablrmsnz die sordm kndime ama yok deilsnz
Kızlaaarr aklıma bişi geldi bundan sonra haftasonları geceler düzenleyelim böyle. Mesela bugün itiraf gecesi olsun hadi herkes bişiler itiraf etsinnn !! Ben düşünüp başlıyorummmmmmm
hadi yapalm bugn de kuduralmm lütfennnnnnnnnnnnn :123:
ayy kızlar hadi bu gece bende toplnalım ziyaft çekeyim sizekahve fallarına canlı bakalım,kikirdeyelim
yemek varsa bn varım kuşkii

bnm 335 dnem bekleyn bi arkdşm wr acaba siz olablrmsnz die sordm kndime ama yok deilsnz

hadi yapalm bugn de kuduralmm lütfennnnnnnnnnnnn :123:

yemek varsa bn varım kuşkii

Sen nerdesinnnnnnnnnnnn ????? yazıp yazıp gidiyosunn :88: dur burdaaaa :92: Tutim gel sende yaaa boşver dekorasyonuuu :92:

ula 335dc ben anamın evindede gelcem kalmaya evlendikten sonra olmaz bu oda aynen böyle kalacak evime sadece kıyafetlerimi,kozmtik eşyalarımı ve çok sevgili ayakkabılarımı götüreceğim diğer herşeyim kalacak

tmam işte kalsnn bırak deiştirmeee ama çift kişilk yatak al madm ewlenincede gidicksn

bu ara ben dekorasyona taktım odamın dekorasyonunu değiştirmem gerek araştırmalar yapıyorum o yüzden kopuğum biraz
anammm tutim de başına bela arıyo hee çeyiz bak kızz napcan odanı hakkatennn
gelin olup gidiceksn ne grek war dekorasyona tutimm git o parayla cici cici iç çamaşırları al
aklı fikri neyde yaa bakın şunaeşya al bilmem ne al ddemio da direk iç çamaşırı diozapukkkkk
madem kuşkanın ewinde toplanıyoruz ev sahibine benden abur cuburlar buyrun kahve bile aldım eheheh
alllahhh koşunnnn yiyelim hadi ama çikolata konusunda gıcığım hiç paylaşmam damak benim
selam kızlar neşeniz bol olsun:92:

hoşgeldin hayat nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…