- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.421
valla içimden seni geçiriodum nerde bu diodummmkızlar ne kaynatıyorsunuz bensz:84:
bnm 335 dnem bekleyn bi arkdşm wr acaba siz olablrmsnz die sordm kndimeBazen alışveriş merkezinde felan yürürken gördüğüm kızlara, kadınlara bakıp acaba KK'ya üye midir diye souyorum kendi kendimeeee !!!Size de oluyor muuu ?
hadi yapalm bugn de kuduralmm lütfennnnnnnnnnnnn :123:Kızlaaarr aklıma bişi geldi bundan sonra haftasonları geceler düzenleyelim böyle. Mesela bugün itiraf gecesi olsun hadi herkes bişiler itiraf etsinnn !!Ben düşünüp başlıyorummmmmmm
yemek varsa bn varım kuşkiiayy kızlar hadi bu gece bende toplnalım ziyaft çekeyim sizekahve fallarına canlı bakalım,kikirdeyelim
gelin olup gidiceksn ne grek war dekorasyona tutimm git o parayla cici cici iç çamaşırları albu ara ben dekorasyona taktım odamın dekorasyonunu değiştirmem gerek araştırmalar yapıyorum o yüzden kopuğum biraz
bnm 335 dnem bekleyn bi arkdşm wr acaba siz olablrmsnz die sordm kndimeama yok deilsnz
hadi yapalm bugn de kuduralmm lütfennnnnnnnnnnnn :123:
yemek varsa bn varım kuşkii
aşkım aramıştı onla knuştum geldm özür dilerim ögretmenimmmmSen nerdesinnnnnnnnnnnn ?????yazıp yazıp gidiyosunn :88: dur burdaaaa :92: Tutim gel sende yaaa boşver dekorasyonuuu :92:
tmam işte kalsnn bırak deiştirmeee ama çift kişilk yatak al madm ewlenincede gidicksnula 335dc ben anamın evindede gelcem kalmaya evlendikten sonraolmaz bu oda aynen böyle kalacak evime sadece kıyafetlerimi,kozmtik eşyalarımı ve çok sevgili ayakkabılarımı götüreceğim diğer herşeyim kalacak
anammm tutim de başına bela arıyo hee çeyiz bak kızz napcan odanı hakkatennnbu ara ben dekorasyona taktım odamın dekorasyonunu değiştirmem gerek araştırmalar yapıyorum o yüzden kopuğum biraz
aklı fikri neyde yaa bakın şunagelin olup gidiceksn ne grek war dekorasyona tutimm git o parayla cici cici iç çamaşırları al
alllahhh koşunnnn yiyelim hadi ama çikolata konusunda gıcığım hiç paylaşmam damak benimmadem kuşkanın ewinde toplanıyoruz ev sahibine benden abur cuburlar buyrun kahve bile aldım eheheh
selam kızlar neşeniz bol olsun:92:
valla içimden seni geçiriodum nerde bu diodummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?