335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bende bu sene beyaz bikiniye takmıştım christian diorun bir bikinisi vardı kuzenime amerikadan getirtmiştim alt kısmı yandan ipli aşkımla tatile bodruma gittiğimizde yanıma almıştım benimki bir gördü direk havluyu attı üstüme bu ne buuuuuuu katilmi etcen beni demişti bütün gün o bikiniyi nasıl yok edebilirim diye düşündu durdu en sonunda bikinimi aldı kendi evine götürdü giymiyim diye hahaha

kuşkam hee bikini giycen böle gelinliğin atına balayına gidicek olanlar nlkahtan sonra direk havuza cuppa
özocum ben ona kıyamamki tek kişilik yatağıma bile sığdırırım ben pandamı...nihahahahahah
335dc hakikaten nerde miracle yaaaaa

miraclem gelinlik güzelmiş tatlım sana yakışır eminim...
selenncim her telden çalıyoruz balım
perim puantiyeli şeyi görünce iç çamaşırım aklıam geldi marks&spencerden aldığım bir takımım var somon rengi ona benziyorrrr

slmm kızlarr ne güzell herkess burada yaaa kocamı bugün gönderdim içimde furtınalar koptu ama belli etmedim sesim titredi ama ağlamadım sonra çok kötü oldum şimdide netten konuşuyoruzzz şafak 62

slmm kızlarr ne güzell herkess burada yaaa kocamı bugün gönderdim içimde furtınalar koptu ama belli etmedim sesim titredi ama ağlamadım sonra çok kötü oldum şimdide netten konuşuyoruzzz şafak 62

canım askeriyede nasıl netten görüşüyosun öyle bi imkanımız olsa bize hiç koymaz şafak falan

bn bunu istiyorm şuan bu gelinlige aşık oldm snrm :84::84::84:
arka kısmını göremedm ama arkasını açık istiyorm hafif geri kalan kısmıda ipli olcak orgü gbii anam bn evlenmeye gdiyorm

çok küçük grünüyo malesf ama
Bu herkesin begencegi bi tip deil ama bn çok bgendimm oyyy bnm olmalı

Son düzenleme:
kızlar neşenizi bozmak istemem ama ben geç katıldıydım aranıza,erkenden de ayrılıyorum...ben askerimden ayrıldım.daha doğrusu terkedildim..evde kimse bilmediği için kimseye diyemiyorum..birisine bunu söylemem lazımdı...biz ayrıldık..şu lanet olası son 50 gün yetemedi..dayanamadı beyfendi..

Gözdem herkesin tarzı farklı tabii ama sanki eteği daha farklı olabilir bitanem. Nacizhane benim fikirm tabii bu. Yani bu etek gözü yoruyor bence, bide annem ve ablamın gelinlik mağazası olduğundan tecrübem var bu konuda bin tane gelin geliyor hergün gittiğimde bende ilgileniyorum senin boyun uzundu kilonda yoktu kabarık modelleri tercih edebilrsin, bunun üstü güzel oturuyor ama alt çok üstten ve sert başlıyor biraz daha alttan yumuşak gelişli modeller sana çok daha fazla yakışır eminim bebeemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…