335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

abimin adı levent perimmmmmm, dilek tutmadım canım. evet eski erkek arkadasımı tam 3 sene unutamadım ve evet açtığı yaraları da bu sevgilimle kapattım. o saolsun yenilerini açtı
annemle babam ayrı diil canım. ama babam çok çalışıyo, hiç izni yok nerdeyse
perim bu resimlerden bu kadar bakabiliyosan ben atlayıp ankaraya geliyorum ilk otobüsle :86: tek kelimeyle harikaa

ayrı şehirlerde işiniz olucak olabilir ama yaşınız gelmiş evlenebilirdnz .. nolduda bnları kurdu kafasında acaba biri bişy mi dedi ?? kötü niyetli oldugunu sanmıyorm bna kalırsa gerçektn endişeleri wr bnun için yapmş ama 7 seneden snra 50 gn dha beklesen bişy olmazdı snrm ..
bi ayrılık yaşancaksada byle olmamalıydı :/

perim yarn bnada fal bak kahve içiymde :)

Selenim deminden beri yolluyorum gelmiyor sanırım fal yorumum
Selenim Levent diye bir tanıdığın var mı ? LEİ harfleri olan birini görüyorum adında soyadında olabilir, askerin de olabilir. Tuttuğun dilekte çıkmış bu dilek tutmadıysan haliyle çok istediğin bişey yansımış tabağaa.. Siz çok güzel bir ömür geçireceksiniz askerinle bitanem. Geçmişte bi insandan çok yara almışsın eski erkek arkadaşın sende kapanması güç yaralar açmış. Herşeyi askerinle unutmuş telafi etmişsin. O insanda layığını bulmuş merak etme. Onun dışında güzle bi aileniz var ancak anne baba ayrı gibi görüyorum, bilemiyorum. Ya da baban işi dolayısıyla sık sık seyahatlere çıkıyor olabilir ama ayrı gördüm ben, fal işte 2 kavuşman var biri askerinle, diğeri de uzun zamandır görmediğin çok sevdiğin birisiyle. İkisi de kısa zamanda gerçekleşecek. ME harfleri görüyorum çok net. Koç burcu birisi var bu insana dikkat et derim. 2. resimde en sağdaki sembole dikkat ettin mi ? resmen elinde silah bir asker var !! Önü tertemizzzzzzzz bu kadar canım herkes güzel baktığımı söyler ama yorumları alayım gerçekten söyle ama
[/B][/COLOR]

Evet bu aranızdan ayrılıyorum mevzuu bazı şeylerin samimi olmadığın gösteriyor. Bu topiği sadece asker bekleme mekanı olarak görmemeliyiz. Biz bunların ötesinde şeyler paylaşıyoruz burada.

biliyorum cnm biliyorum zaten o kadar samimi içtensiniz ki ama şu an herşeyi bırakıp gidesim var. yoksa lütfen yanlış anlamayın...ooff beynim durdu sanki...

abimin adı levent perimmmmmm, dilek tutmadım canım. evet eski erkek arkadasımı tam 3 sene unutamadım ve evet açtığı yaraları da bu sevgilimle kapattım. o saolsun yenilerini açtı onunla ne olacağımız da belli diil :93:
annemle babam ayrı diil canım. ama babam çok çalışıyo, hiç izni yok nerdeyse
perim bu resimlerden bu kadar bakabiliyosan ben atlayıp ankaraya geliyorum ilk otobüsle tek kelimeyle harikaa :86:

Abinin adı Levent m şaka olmalı. Korktum şuan kendimden. Çok içimden geldi gerçekten ve altıncı hissim çok kuvvetlidir benim ama çok nadir isim veririm o da tutar. Atla gel canım benim. Ya kızlar ben diom size sabahtan beri kahve için fal bakam die. Boşuna demiyorumkiiii

335dc im biz 7senemizi yanyana ama arkadaş dost olarak geçirdik.okul ortamı birbirimize olan duygularımızı açmamız için uygunolmadı diyelim..okul bittikten sonra o kadar güzel biçimde açmıştı ki duygularını..ya bunları ona söyletecek tek bir kelimem dahi olmadı.ama daha askere ilk gittiği günlerde bile beklemez etmez diyenler olmuş ona orda bahsetmişti.ama sonra kapanmıştı bu mevzu..noldu anlamıyorum ki...madem böylesi çekip gidecekti niye hayatıma böylesine girdi...bu askerlik psikolojisi bu kadar mı çıldırtır adamı??

hayat canım sen hiç kendini üzme. telefonu suratına kapatmasının sebebi ağlaması. o orda nöbetler boyunca kurdu durdu. geldiğinde ve hatta gelmeden aranız düzelir

walla perim atlıcam walla :90:
yalnız çok talibim çıkıcak senin bu başlıkta, şimdiden topik dışı bakmıoruz diyelim :76:

hayatcım tamamen psikolojik kafasnda kurmuş ayrı şehirlerde olduğunuzu düşünüp hiç kavuşamayacağınızı düşünmeye başlamış ama bizde ayrı şehirlerdeyiz fakat pes etmeyip zaferi bekliyoruz fakat enişte sanırım kafasında çok kurmuş...çünkü bazı arkaşlarımda aynı sebebplerden dolayı ayrıldılar fakat askerden geldiklerinde barıştılar cnm sen üzülme tamamen şafak sıkıştırıyor yapacak tek şeyleri kafada kuruyorlar ve düşünmeden pat diy söleyiveriyorlar...
erkek arkadaşının işi varmı canım ???

bu arada perim yarın derhal banada fal bakıyorsun!....

Son düzenleme:
biliyorum cnm biliyorum zaten o kadar samimi içtensiniz ki ama şu an herşeyi bırakıp gidesim var. yoksa lütfen yanlış anlamayın...ooff beynim durdu sanki...

Anlıyorum canım ben seni şuan kötü durumdasn ve bunu bizimle paylaşıyorsun demekki bazı değerler oluşmuş burda. Bak 7 senelik ilişki bu kadar kolay bitemez canım ya ben seni mantıklı yorumlarınla hatırlıyorum bu topikteki. Şuan mantık kullanma zamanı olmasa da sen şuna inanıyorsan eğer. Bu adam beni seviyor bensiz yapamaz o zaman burda şafak saymaya devam edeceğiz. Çünkü bu askerlik şuuan bizim söylediğimiz şeyler yetersiz kalacaktır. Öyle bi durumdaki şuan artık kendinden vazgeçmiş senin için. Bu imajı yarattı bende söylediklerin. Bu kadar seven bi adam da bi telefonla yıkamaz herşeyi. Sadece bekle tatlım bak ben yürekten inanıyorum düzeleceğine

biz onunla daha ,arkadaşız biz, diye kendimizi kandırırken bile birbirimiz için öylesine fedakalrlıklar yaptık ki,öyle şeyleri atlattık ki..bunları düşünemeden korkması kaçmsı...ruhsatını askere gidrken aldı,döndüğünde başlıycaktı mesleğe. kaldı ki onun yanına gitmeyi bile kabul etmiştim..o kadar kırdı ki beni bu tavrı askerden döndüğünde ben hala bıraktığı gibi davranabilirsem ona ne diyim helal olsun bana...

çok teşekkür ederim bu arada perim
Rica ederim bitanem her zaman bakarım zevkle.
perim bende kahve yapıp koysam banada bakarmısınkine
Bakmam mı kız sana nur yüzlüm, yalnız şimdide söyliyim bugün modumdayım her zaman modumda olmayabiliyorum
walla perim atlıcam walla :90:
yalnız çok talibim çıkıcak senin bu başlıkta, şimdiden topik dışı bakmıoruz diyelim :76:
Valla ben kendi kızlarıma bakarım ancak darılmaca yok
E be Tut kafa, ben sana çok dedim iyi fal bakarım diye ahanda gördün. Tabii akarım sana bakmicamda kime bakcam pamuk

hayatcım biraz zaman ver askerine kendi kendie düşünüp bu sefer hata yaptığını anlayacak ve seni arayacaktır sende aradığı zaman sakın yüzüne vurma hiç birşey olmamış gibi konuş olurmu...

Son düzenleme:
ana hayatcım bizimkiler meslektaş ruhsat dedinde dank etti ...
bence sen hir bir şekilde olumsuz düşünme şunu de kendine psikolojisi bozuk ne dediğini bilmiyor de...çünkü gerçekende öyle geldiğinde herşey eskisi gibi olur inan bana 7 sene olmuş borumu ya kolay değil o kadar herşeyi yıkıp atmak....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…