- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.501
Evet bu aranızdan ayrılıyorum mevzuu bazı şeylerin samimi olmadığın gösteriyor. Bu topiği sadece asker bekleme mekanı olarak görmemeliyiz. Biz bunların ötesinde şeyler paylaşıyoruz burada.
abimin adı levent perimmmmmm, dilek tutmadım canım. evet eski erkek arkadasımı tam 3 sene unutamadım ve evet açtığı yaraları da bu sevgilimle kapattım. o saolsun yenilerini açtı
annemle babam ayrı diil canım. ama babam çok çalışıyo, hiç izni yok nerdeyse
perim bu resimlerden bu kadar bakabiliyosan ben atlayıp ankaraya geliyorum ilk otobüsle :86: tek kelimeyle harikaa
ayrı şehirlerde işiniz olucak olabilir ama yaşınız gelmiş evlenebilirdnz .. nolduda bnları kurdu kafasında acaba biri bişy mi dedi ?? kötü niyetli oldugunu sanmıyorm bna kalırsa gerçektn endişeleri wr bnun için yapmş ama 7 seneden snra 50 gn dha beklesen bişy olmazdı snrm ..
bi ayrılık yaşancaksada byle olmamalıydı :/
perim yarn bnada fal bak kahve içiymde :)
Abinin adı Levent m şaka olmalı. Korktum şuan kendimden. Çok içimden geldi gerçekten ve altıncı hissim çok kuvvetlidir benim ama çok nadir isim veririm o da tutar. Atla gel canım benim. Ya kızlar ben diom size sabahtan beri kahve için fal bakam die. Boşuna demiyorumkiiii
biliyorum cnm biliyorum zaten o kadar samimi içtensiniz ki ama şu an herşeyi bırakıp gidesim var. yoksa lütfen yanlış anlamayın...ooff beynim durdu sanki...
Rica ederim bitanem her zaman bakarım zevkle.çok teşekkür ederim bu arada perim
Bakmam mı kız sana nur yüzlüm, yalnız şimdide söyliyim bugün modumdayım her zaman modumda olmayabiliyorumperim bende kahve yapıp koysam banada bakarmısınkine
Valla ben kendi kızlarıma bakarım ancak darılmaca yokwalla perim atlıcam walla :90:
yalnız çok talibim çıkıcak senin bu başlıkta, şimdiden topik dışı bakmıoruz diyelim :76:
E be Tut kafa, ben sana çok dedim iyi fal bakarım diye ahanda gördün. Tabii akarım sana bakmicamda kime bakcam pamukhayatcım tamamen psikolojik kafasnda kurmuş ayrı şehirlerde olduğunuzu düşünüp hiç kavuşamayacağınızı düşünmeye başlamış ama bizde ayrı şehirlerdeyiz fakat pes etmeyip zaferi bekliyoruz fakat enişte sanırım kafasında çok kurmuş...çünkü bazı arkaşlarımda aynı sebebplerden dolayı ayrıldılar fakat askerden geldiklerinde barıştılar cnm sen üzülme tamamen şafak sıkıştırıyor yapacak tek şeyleri kafada kuruyorlar ve düşünmeden pat diy söleyiveriyorlar...
erkek arkadaşının işi varmı canım ???
bu arada perim yarın derhal banada fal bakıyorsun!....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?