335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tamam kızlar gecenin bombası benden gelsin o zaman, herkese tarot bakıyım. sırayla bi soru sorun bende ona göre bakıyım :76:
yalnız önce perim şuna baksın ya da toplu bakalım :90:

kız rejimdeim 60 kiloyum nerde yok ama zayıflıcam 55 olcammm o zaman süper oluom

perim ekle ekle ben şeyi beğeniyorum ya hani böle tek bacağa bant gibi bişey takıyorlar ya ben o tarz istiyorum üst büstiyer gibi olucak ama böyle değişik yaaa

Ama nasıl :26: ciddi misin ? Çok şaşırdım şuan..

ben çok beğendim bu sene bunlar modaymış zaten.sana da yakışır valla. bayılıyorum kabarık şeylere
ay nasıl yaaaaaaa

valla angelikam ben de dicektim hatta yazdım gödnderdim de hevesin kırılır diye editledim mesajı.üstü güzel de eteğini ben de beğenmedim.

canım problem ne eğer özel değilse üzülme tatlım ya

cnm şu aranızdn ayrılma lafını bırakn lütfen bi sdce asker bekliyorz die arkdş deiliz ki :///
iş dolayısıylamı strese girdi askerin acaba bi sorun yoktu askerlik stresindendir die dşünüyorm .. umarm düzelir en kısa zamanda :/

cnmm nasıl ayrıldınızz yaa aslında daha çok birbirinizee bağlanmanız gerekirdii nasıl olmuş öle yinede koy verme sen gelince düzelir aranız şu anda asker pskolojisi olarak düşün

hayatcım dur hele cnm o seni tekrar arar bence hiç üzme kendini...şimdilik ailene bişey söyleme ki ailen tepki almsın ona karşı barışırsanız hoş karşılamazlar...

Selenim Levent diye bir tanıdığın var mı ? LEİ harfleri olan birini görüyorum adında soyadında olabilir, askerin de olabilir. Tuttuğun dilekte çıkmış bu dilek tutmadıysan haliyle çok istediğin bişey yansımış tabağaa.. Siz çok güzel bir ömür geçireceksiniz askerinle bitanem. Geçmişte bi insandan çok yara almışsın eski erkek arkadaşın sende kapanması güç yaralar açmış. Herşeyi askerinle unutmuş telafi etmişsin. O insanda layığını bulmuş merak etme. Onun dışında güzle bi aileniz var ancak anne baba ayrı gibi görüyorum, bilemiyorum. Ya da baban işi dolayısıyla sık sık seyahatlere çıkıyor olabilir ama ayrı gördüm ben, fal işte 2 kavuşman var biri askerinle, diğeri de uzun zamandır görmediğin çok sevdiğin birisiyle. İkisi de kısa zamanda gerçekleşecek. ME harfleri görüyorum çok net. Koç burcu birisi var bu insana dikkat et derim. 2. resimde en sağdaki sembole dikkat ettin mi ? resmen elinde silah bir asker var !! Önü tertemizzzzzzzz bu kadar canım herkes güzel baktığımı söyler ama yorumları alayım gerçekten söyle ama [/B][/COLOR]

ben bu adamı 7 senede tanıyamamışım kızlar. aradı,sevinçten kalbim yerinden çıkacaktı sanki.en son aradığında morali bozuktu sesini duymasam delircem diyen adam ben telefon aşkımm diye açtığımda direkt hayat seni seviyorum biliyorsun bunu biliyorum ama seni daha fazla bekletemem.bekleme de zaten dedi. kalakaldım...şok oldum..ayrı şehirlerde işimiz olacak zaten çok zoruz olmayacak ben senin yerine daha çok kahroluyorum.ilerde üzüleceğimize şimdidenbitsin dedi..ne oldu durup dururken ne takıldı kafana saçmalama dedim..özür dilerim aşkım ama daha fazla engellemek istemiyorum seni.seni çok seviyorum dedi kapadı suratıma telefonu..nasıl oldu neden oldu anlamıyorum...tlfnu kapalı.zaten birliği dışardan arayamıyorduk.şu an tek istediğim yanımda olsa bi tokat patlatsam suratına ...ya kendi kendine kurup kendi kendine sonuca bağlıyor ve çekip gidiyor..hadi ayrılcaksın be adam böyle mi ayrılınır??????oooofff

Evet bu aranızdan ayrılıyorum mevzuu bazı şeylerin samimi olmadığın gösteriyor. Bu topiği sadece asker bekleme mekanı olarak görmemeliyiz. Biz bunların ötesinde şeyler paylaşıyoruz burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…