- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.481
kız rejimdeim 60 kiloyum nerde yok ama zayıflıcam 55 olcammm o zaman süper oluomGözdem herkesin tarzı farklı tabii ama sanki eteği daha farklı olabilir bitanem. Nacizhane benim fikirm tabii bu. Yani bu etek gözü yoruyor bence, bide annem ve ablamın gelinlik mağazası olduğundan tecrübem var bu konuda bin tane gelin geliyor hergün gittiğimde bende ilgileniyorum senin boyun uzundu kilonda yoktu kabarık modelleri tercih edebilrsin, bunun üstü güzel oturuyor ama alt çok üstten ve sert başlıyor biraz daha alttan yumuşak gelişli modeller sana çok daha fazla yakışır eminim bebeemm
Ama nasıl :26: ciddi misin ? Çok şaşırdım şuan..kızlar neşenizi bozmak istemem ama ben geç katıldıydım aranıza,erkenden de ayrılıyorum...ben askerimden ayrıldım.daha doğrusu terkedildim..evde kimse bilmediği için kimseye diyemiyorum..birisine bunu söylemem lazımdı...biz ayrıldık..şu lanet olası son 50 gün yetemedi..dayanamadı beyfendi..
ben çok beğendim bu sene bunlar modaymış zaten.sana da yakışır valla. bayılıyorum kabarık şeylere
ay nasıl yaaaaaaakızlar neşenizi bozmak istemem ama ben geç katıldıydım aranıza,erkenden de ayrılıyorum...ben askerimden ayrıldım.daha doğrusu terkedildim..evde kimse bilmediği için kimseye diyemiyorum..birisine bunu söylemem lazımdı...biz ayrıldık..şu lanet olası son 50 gün yetemedi..dayanamadı beyfendi..
Gözdem herkesin tarzı farklı tabii ama sanki eteği daha farklı olabilir bitanem. Nacizhane benim fikirm tabii bu. Yani bu etek gözü yoruyor bence, bide annem ve ablamın gelinlik mağazası olduğundan tecrübem var bu konuda bin tane gelin geliyor hergün gittiğimde bende ilgileniyorum senin boyun uzundu kilonda yoktu kabarık modelleri tercih edebilrsin, bunun üstü güzel oturuyor ama alt çok üstten ve sert başlıyor biraz daha alttan yumuşak gelişli modeller sana çok daha fazla yakışır eminim bebeemm
kızlar neşenizi bozmak istemem ama ben geç katıldıydım aranıza,erkenden de ayrılıyorum...ben askerimden ayrıldım.daha doğrusu terkedildim..evde kimse bilmediği için kimseye diyemiyorum..birisine bunu söylemem lazımdı...biz ayrıldık..şu lanet olası son 50 gün yetemedi..dayanamadı beyfendi..
cnm şu aranızdn ayrılma lafını bırakn lütfen bi sdce asker bekliyorz die arkdş deiliz ki :///kızlar neşenizi bozmak istemem ama ben geç katıldıydım aranıza,erkenden de ayrılıyorum...ben askerimden ayrıldım.daha doğrusu terkedildim..evde kimse bilmediği için kimseye diyemiyorum..birisine bunu söylemem lazımdı...biz ayrıldık..şu lanet olası son 50 gün yetemedi..dayanamadı beyfendi..
gece 12 den itibaren 62 olacak hayr bu gece dışarda sabah birliğe teslim olacak keşke öle bi imkanımız olabilse tabii koymaz o zman
cnm şu aranızdn ayrılma lafını bırakn lütfen bi sdce asker bekliyorz die arkdş deiliz ki :///
iş dolayısıylamı strese girdi askerin acaba bi sorun yoktu askerlik stresindendir die dşünüyorm .. umarm düzelir en kısa zamanda :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?