- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.521
Anlıyorum canım ben seni şuan kötü durumdasn ve bunu bizimle paylaşıyorsun demekki bazı değerler oluşmuş burda. Bak 7 senelik ilişki bu kadar kolay bitemez canım ya ben seni mantıklı yorumlarınla hatırlıyorum bu topikteki. Şuan mantık kullanma zamanı olmasa da sen şuna inanıyorsan eğer. Bu adam beni seviyor bensiz yapamaz o zaman burda şafak saymaya devam edeceğiz. Çünkü bu askerlik şuuan bizim söylediğimiz şeyler yetersiz kalacaktır. Öyle bi durumdaki şuan artık kendinden vazgeçmiş senin için. Bu imajı yarattı bende söylediklerin. Bu kadar seven bi adam da bi telefonla yıkamaz herşeyi. Sadece bekle tatlım bak ben yürekten inanıyorum düzeleceğine
Hayatcım sevmese ağlamazdı o telefonda, 7 sene diyosun dile kolay yani. Ama seneyle olmuyor ben ilişkinin güçlülüğünde sene zaman faktörüne inanmayanlardanım. 3 aylık bir ilişki 2 senelik bi ilişkiden kat be kat güçlü olabilir. Bunu belirleyen zaman değildir. Zamanı bi kenara koyunca bisürü şey yaşadık birlikte diyorsun. En önemli şeyler bu yaşanmışlıklardır işte. İlişkini bilemediğim için yorum yapamıyorum ama dışardan bi insan olarak sana diyebileceğim tek şey beklemeye devam et ve onu utandır. Gelene kadar aramaz ve eni hala onu beklerken bulursa bence çok değişecek herşey..
töbe töbe bize diene bak yere bakan yürek yakan tutiş:92:sağ eller havayaaaaaaaaaaaa donlar,sutyenler burayaaaaaaaaaaaa tek donumu kendim aldım sutyenimi :92:kendim yaptım girmesinler havayaaaaaaaaa
:92:sağ eller havayaaaaaaaaaaaa donlar,sutyenler burayaaaaaaaaaaaa tek donumu kendim aldım sutyenimi :92:kendim yaptım girmesinler havayaaaaaaaaa
:92:sağ eller havayaaaaaaaaaaaa donlar,sutyenler burayaaaaaaaaaaaa tek donumu kendim aldım sutyenimi :92:kendim yaptım girmesinler havayaaaaaaaaa
ya benim bu kitapla, yazarla, yayıneviyle herhangi bi alakam yoktur :92: ama askerlik psikoloji üzerine çok iyi bi kitap oldugunu dusunuyorum. daha önce erkek arkadasıma yollamıstım sımdı kendım aldım okuyorum. hayatcım sana da tavsiye ediyorum, hem kafan dağılır
hayatcm ya erkek arkdşn şuan kendi hisleriyle yapmadı bnce bunu bi takım insanların söylediklerini birleştirdi ve kurdu ..
peki bnm suçum ne diceksin çok haklısn bi suçun yok ne askelikmiş hpsi bu kadr deişiyo anlamadm bnde ..
bnce dönüş telaşı bşladı şuan onda gelince napıcm dertlerii bunlara seni ortak etmek istemedi aklınca ama sen onun şehrine gitmeyide kabul etmişsin nden yaptı bnde anlayamıyorm bna kalırsa bi 10 gün fln arama derim biliyorm çok zor özellkle bnm için bnde duramazdm ama mantıklı dşünmen lazm ..
snrasındada ses çıkmazsa köt olmayan bi şekilde bi mail at derim girince okusun ..
ne hissettigini ne bekledigini ve neler yaşadıgını bilsin içinde kalmasn seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?