335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perisoko evet malesef şu an mantığım beynim kalbim hiçbişey düzgün değil bende.sadece acı bi isyan var içimde..ya dediğin gibi ,onun da dediği gibi.biliyorum beni seviyor ama ne gerek var böyle bi saçmalığa ..tek bir gözyaşı istemiyorum benim için dökülcek ,diyen adam şu an mahvediyor beni.o da biliyor bunu.o kadar karışığım ki şu an ..bi yanım tamam bitmiştir bu iş,kendi yolunu çizdi o,kendi kararı sonuçlarına da katlanır diyor.ama diğer yanım o benim herşeyimdi ama diye bas bas bağırıyor...

Hayatcım sevmese ağlamazdı o telefonda, 7 sene diyosun dile kolay yani. Ama seneyle olmuyor ben ilişkinin güçlülüğünde sene zaman faktörüne inanmayanlardanım. 3 aylık bir ilişki 2 senelik bi ilişkiden kat be kat güçlü olabilir. Bunu belirleyen zaman değildir. Zamanı bi kenara koyunca bisürü şey yaşadık birlikte diyorsun. En önemli şeyler bu yaşanmışlıklardır işte. İlişkini bilemediğim için yorum yapamıyorum ama dışardan bi insan olarak sana diyebileceğim tek şey beklemeye devam et ve onu utandır. Gelene kadar aramaz ve eni hala onu beklerken bulursa bence çok değişecek herşey..

evet peri dediğin doğru..kaldı ki beklemiycem desem de aklım gönlüm ondayken ne yapabilrim ki...eğer gelene kadar aramazsa zaten döndüğünde beni beklerken bulacak ama evet gerçekten çok değişecek herşey..

ya benim bu kitapla, yazarla, yayıneviyle herhangi bi alakam yoktur :92: ama askerlik psikoloji üzerine çok iyi bi kitap oldugunu dusunuyorum. daha önce erkek arkadasıma yollamıstım sımdı kendım aldım okuyorum. hayatcım sana da tavsiye ediyorum, hem kafan dağılır

hayatcm ya erkek arkdşn şuan kendi hisleriyle yapmadı bnce bunu bi takım insanların söylediklerini birleştirdi ve kurdu ..
peki bnm suçum ne diceksin çok haklısn bi suçun yok ne askelikmiş hpsi bu kadr deişiyo anlamadm bnde ..
bnce dönüş telaşı bşladı şuan onda gelince napıcm dertlerii bunlara seni ortak etmek istemedi aklınca ama sen onun şehrine gitmeyide kabul etmişsin nden yaptı bnde anlayamıyorm bna kalırsa bi 10 gün fln arama derim biliyorm çok zor özellkle bnm için bnde duramazdm ama mantıklı dşünmen lazm ..
snrasındada ses çıkmazsa köt olmayan bi şekilde bi mail at derim girince okusun ..
ne hissettigini ne bekledigini ve neler yaşadıgını bilsin içinde kalmasn seninde

:92:sağ eller havayaaaaaaaaaaaa donlar,sutyenler burayaaaaaaaaaaaa tek donumu kendim aldım sutyenimi :92:kendim yaptım girmesinler havayaaaaaaaaa

tuti şu halimde nasıl güldürdün beni var ya... gözyaşlarım kahkahalara karıştı..

eğer sinirim geçerse alır okurum selencim

335 yawrum yere bakan yürek yakan ha

selenncim walla benim ağzım hiç boş durmaz sabahtan beri farkettiysen kısırda yatırdım anneme yedimde tatlı niyetine ay çöreği yedim bir dünya birşey indirdim mideye şimdide susamlı çubuk yiyorum

özocum nasıl buldun çıkış parçamı single sini sürcem piyasaya

canım bence sinirin geçmeden bi şeylere başla. sinirlenme de.. bak onlar şu anda yarı deli sayılırlar. inan o şu an senden daha kötü durumdadır. anlattıklarından telefonda seninle konuşma tarzından dolayı söylüyorum bunları :97:

bilmiyorum 335dc..zaten ben onu arayamam ki...bahsetmiştim kötü bi yerde yapıyor aslında askerliği..askerliği başladığından beri çarşı izni yok.telefon ankesörlüydü ve sadece o arayabiliyordu.tlf ayarladı sanki ama o da zaten yasak haftada bir denk bulup 5dk görüşebiliyoduk.haftada 2 defa aradı ilk defa onda da bitsin dedi.yani anlayacağın o zaten aramazsa benim imkanım yok...internetle zaten bağlantısı yok..ancak dönünce...ama şu var içimde kalmıycak.10 gün içinde bişey olmazsa oturur mektup yazarım,adresini ne yapar ne eder bulurum elbet.

hayatcım seni güldürebildiysem ne mutlu bana etrafımda ağlayan üzgün insanlara hiç dayanamam ben ama üzülecek bişey yok tatlım çünkü sen bişey kaybetmedin peri arkadaşımın dediği gibi beklemeye devam et seni beklerken görmesi bile yeter de artar enişteye çok büyük ders olur... ama en fazla 3-4 gün sonra arar enişte dayanamaz...sen üzülme...hepimiz dönem dönem yaşıyoruz sorunlar bak mesela benim aşkımda 3 gündür aramıyor beni bende onu aramıyorum sebep yok bana göre ama psikolojisi iyi değil bunu bildiğim için dert etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…