335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perim her daim yanındayım cnm merak etme olurmu hem ben evlenince yazın mersinde görüşme şansımız var biliyorsun benimkinin yazlıkları var orda herşey çok güzel olucak perim inşallah sende hep hayatımda kal olurmu....

335 yawrum benim içki sıralamam

şarap,wotka-bull,sex on the beach muhuahuahuahau

ama her gün içtiğim birşey var odaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süt yaşasın sütaşkı sütaşşşşş

oyy perim ne güzel yazmışsn
nese dagıtıyorz havayıı yazgımla kanlı bıçaklııııı kalbim hep alacaklııı
hayalim 3 kelime oda syle
EVLİ-mutlu - çocukluuu
bu arada bnm dogum fobim wr bn doguramamda bayılır kalırm oralarda
bide içki demştk ilk sıralamayı bn yapıymm
1) tekila
2) rakı
3) sex on the beach
4 )
şarap ( özel günlerde kibar dursn die sevdigmdn deil ahahaha )

5) vodka redbull ama çok riskli oldürüyo

Son düzenleme:

Eniştenin adanalı olması beni çok mutlu ediyor zaten tutim, bu sayede sık sk görüşebilcez bu grup mutlaka görüşmeli tanışmalı o kadar uyuyoruzki birbirimize , çok iyi anlıyoruz dilimizden. Kesinlikle herşey çok güzel olacak Tutim hep hayatında kalıcam merak etme artk kovsan da gitmem kiii

perim senle aramızda sadece 4 gün fark var ya aynı yaştayız tam tamına ben senden 4 gün büyüğüm ablacım aynı burçtanız ikimizde neşeli kişilğe sahibiz eminim birçok özelliğimiz benziyordur tatlım bana yaptığın o kadar övgü senin içinde geçerli tatlım

Sex on the beach bugüne özel duygularını anlatan bi içecek mi yoksa gerçekten seviyormusun

perimin neden sesi çıkmıyor diyordum ki güzel güzel alıntı yapıyormuş.
kızlar ben çok duygulandım yaaa
gözyaşlarım akıyo

Oyy benim ebeğim neden ağlarmış bakimm kıyamam ben onaaa? bende duygu patlaması yaşıyorum şuan kuşum bi gülüp bi ağlıyorum. Üzülme yaa gel bakim annem. Dolduk dolduk taştık walla

gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee sakın seni kovarmıyım ben esmer barbim benim...allahtan aşkım adanalıymış ya artık adanaya glmek için sabırsızlanıyorum dediğin gibi perim bu grup hiç bozulamalı hep beraber olmalıyız çünkü gerçekte bile bu dostluklar bulunmuyor...

çağlooo nie ağla dion oğlummağlayınca duramıyom ben. hem şu an hasret çektiğime ağlamıyomperimin yazdıklarını görünce duyfu fışkırması neyiim yaşadımver tuti ver tuvalet kağıdında ver önce burnumu silerim sonraaaaaaa tee allahım yaaaaadoya doya ağlatmıyonuz adamı heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…