335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

çağlom hayat askerinden ayrılmış dün canı ona sıkkın

hmm anladim canim..

Hayatcim,umarim hersey düzelir yeniden..durumun agirlini anliyabiliyorum sahsen..güclü ol..enistenin bulundugu yer ve sartlar agir bunun piskolojisi ve gerginligiyle olan birseydir bu bence,tabi tam olarak olayi bilmiyorum ama düsüncelerim böyle canim.. Allah yardimcin olsun,hersey hakettigin gibi gönlünce olsun umarim

canım sen uzun dönemlerin dopiğindensin heralde ne güzel canım plakalara gelince insan daha umutlu oluyo biteceğine dair

evet canım uzun dönemim bende
bencede suan hedefım o sadece sankı plakalara gelince dahada bıtmeye mahkum olacak gıbı gelıyo suan
ama sımdı zor gecıyo yanı 92 ama sakı plakalara cokk var gıbı
sızın safaklar kac bakalım

selammmm 4. gün oldu olucak bize çok pis nazar değdi...keyfim yok ailemle ikeaya gittik alışverişe boş boş baktım herşeye eve gelincede direk telsiz telefona koştum ama aramamış...

selammmm 4. gün oldu olucak bize çok pis nazar değdi...keyfim yok ailemle ikeaya gittik alışverişe boş boş baktım herşeye eve gelincede direk telsiz telefona koştum ama aramamış...
arayacak tutim arayacak gör bak...fırsat bulamamıştır. nazar değmemiştir ,o da belki fırsat kolluyodur.kem gözlerden korusun mevlam hepimizi

çağlom sağol desteğin için..bekleyip görcez..ben de anlayamadığım için olayı sadece ruh haline verebiliyorum ama sinir olmuyo da değilim salı günü çok önemli bir duruşmam var hazırlanmam gerekiyordu ama paşamın sayesinde kafa falan kalmadı bende..eh artık yarın hazırlanmaya çalışırım..

bu arada dün gece fena dağıtmışsınız kızlar.. okurken bile eğlendim..eh başka bir pijama partisinde ben de katılırım artık.

vee doğumgünü kutlanmış..canım nice yıllar diliyorum.sevdiklerinle sevenlerinle ,böyle booool mutlu mesut yıllar olsun canım

ahh tutim ya ortada olay yok en çok ona sinir oluyo insan bi kavga etsenz tmam dicemde :/
selam 335.dc:79:
selam özoşş

evet tuti nin arayabildiğini unutmuşum...o vakit ben de özeleğtm e katılıyorum.madem aklına düştü enişte,aramanın vakti gelmiş gibi sanki tutim..tabi gene sen bilirsin.

hayat,335 ve özocum ben aramak istemiyorum sonuçta telefonda beni yanlış anlayan o demekki onunda işine geliyor bilmiyorum günahınıda almak istemiyorum ...

hayatcım sen duruşmana hazırlan canım boşverrrr hayatını birine endeksleme sonuçta sen kendn kazanıyorsun ekmek paranı sallaaaaaa bende ajanslara başvurdum bugün bir kaç tane biri hemen aradı hafta içi 1 gün izin varmış dedim bana uymaz hafta sonu şart bana tatil memur gibi çalışmak istiyorum dedim...aslında ben grafikerlik değilde moda tasarımına terfi etmek istiyorum moda konusunda kendime çok güveniyorum...tekrar üni okumakta çok zor tr de offf napcam bilmiyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…