- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.821
çağlom hayat askerinden ayrılmış dün canı ona sıkkın
kızlar safagım sadece 92
palakalara yaklaşıyorum insallah
canım sen uzun dönemlerin dopiğindensin heralde ne güzel canım plakalara gelince insan daha umutlu oluyo biteceğine dair
arayacak tutim arayacak gör bak...fırsat bulamamıştır. nazar değmemiştir ,o da belki fırsat kolluyodur.kem gözlerden korusun mevlam hepimiziselammmm 4. gün oldu olucakbize çok pis nazar değdi...keyfim yok ailemle ikeaya gittik alışverişe boş boş baktım herşeye eve gelincede direk telsiz telefona koştum ama aramamış...
selammmm 4. gün oldu olucakbize çok pis nazar değdi...keyfim yok ailemle ikeaya gittik alışverişe boş boş baktım herşeye eve gelincede direk telsiz telefona koştum ama aramamış...
ahh tutim ya ortada olay yok en çok ona sinir oluyo insan bi kavga etsenz tmam dicemde :/selammmm 4. gün oldu olucakbize çok pis nazar değdi...keyfim yok ailemle ikeaya gittik alışverişe boş boş baktım herşeye eve gelincede direk telsiz telefona koştum ama aramamış...
selam özoşşselam 335.dc:79:
evet bundan sora her cumartesiiii aynı performansı bekliorum herkestennnhoşgeldin gözdem bende akşamkileri okuyordum tekrar çok eğlendik akşam ya
tutimmm sobeeeeeeangelim sobelendim sayende
özom yok tatlım aramadım aramayacağım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?