335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Gözdem görüşmek üzere canımm. Oyy özoşum benniimm, muhtemelen akşama giremem bitanem çünkü ayda yılda bir geliyor ailem yarn dönecekler zaten bu geceyi fazla fazla telafi ederiz bitanem. Ama akşam erken yatarlarsa mutlaka uğrarım yanınıza

ayyy yine dönmüş dolaşmış konu portakallara gelmişşş yawww önemli olan işleviiii kızlarrr boşverinnnn erkekler öyle derler yaa heppp
evet evet katılıyormm nası bi işlevse artık hopidik hopidik hoplatanların işlevi iyi oluyo demiii
bu yaşımda altıma işettiniz ya bni alacağınız olsungelcem giyinip
töbee bismillah soyunukmu yazıyosn bize şuann anaammmm takın gözlükleriii :82::82:
abowwww hatun bornozla yazdı burayaaa çok sexapel vallahada billahada enişte bunu her eve gelişinde yakalarsam tık tık der....
bornoza gerek duymaz bncee
ne bornozu kızz reezil kepaze oldumbornozu da odada unutmuşum koşarak geldim odaya çıkınca
kuduruk kuşkii nolcekkk
selam kizlar ben geldim :))) uzun bir aradan sonra! hahaha caktirmayin
aaa selam tanyacm hoşgeldn geçn hafta sen gldin aklıma listeye baktmdaa geç kaldn tekrardan gelmk için amaa :))sn gderken nerdeydk şmdi nerdeyz bakkk 50 oldukkk
selam hayatcm hşgeldnn

Son düzenleme:
335dc: ÇANAKKALE / GELİBOLU
gece-kuşu: DİYARBAKIR
Caglo: SİVAS
Perisokoo: DİYARBAKIR
Tuti: AĞRI / DOĞUBEYAZIT
geveze: ÇANAKKALE
red_wine: KAYSERİ
huzursuz: ESKİŞEHİR
miracle_84: İZMİR
GuarillaTanya: TRABZON
gdogan: HAKKARİ / ÇUKURCA
selenn: ZONGULDAK
viole: HAKKARİ
mayra : TEKİRDAĞ
özelegtm : ÇANAKKALE

aramıza yeni katılanlarda eklenick snra aklıma glmedi şuann
depukkk halayı çekmeye son 5o
türkiyede deprem bekleniyooo

Son düzenleme:
ahhahahha herkesi ikonuyla yad etmişşş koptummmmmmmmmmmm. Türkiyede deprem bekleniyo dio hahahahhaha Haftaya cumartesi de Diyarbakırda bekleniyor 7.5 şiddetinde

perim ne güzel canim ailen geliyor,tadini cikar:)
benimde kuzenlerim persembe gecesinden beri burdalardi simdi yolcu ettim,icim buruk,ev yine bombos sessiz,yanlizligimla basbasayim nefret ediyorum=S
Hayat,canim neyin var,ben gecmisi pek okuyamadim?? umarim iyisindir..
Tanya haa=) hosgeldin bebegimmm=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…