- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.801
selam kizlar ben geldim :))) uzun bir aradan sonra! hahaha caktirmayin
perişkommmmm ben geldimmmm
immm cnmm ama birazdan çıkmak zorundayımmmGözdemmm hoşgeldinn bitanemmmBugün nasılsın bakalımmmm
immm cnmm ama birazdan çıkmak zorundayımmm
eski biii kız arkadasım telefon açtı görüşelimmm dieee çok mutlu oldum anıları yad etcez birazz
dışarı çıkcazzzz
evet evet katılıyormm nası bi işlevse artık hopidik hopidik hoplatanların işlevi iyi oluyo demiiiayyy yine dönmüş dolaşmış konu portakallara gelmişşşyawww önemli olan işleviiii kızlarrr boşverinnnn erkekler öyle derler yaa heppp
töbee bismillah soyunukmu yazıyosn bize şuann anaammmm takın gözlükleriii :82::82:bu yaşımda altıma işettiniz ya bni alacağınız olsungelcem giyinip
bornoza gerek duymaz bnceeabowwww hatun bornozla yazdı burayaaa çok sexapel vallahada billahadaenişte bunu her eve gelişinde yakalarsam tık tık der....
kuduruk kuşkii nolcekkkne bornozu kızz reezil kepaze oldumbornozu da odada unutmuşum koşarak geldim odaya çıkınca
aaa selam tanyacm hoşgeldn geçn hafta sen gldin aklıma listeye baktmdaa geç kaldn tekrardan gelmk için amaa :))sn gderken nerdeydk şmdi nerdeyz bakkk 50 oldukkkselam kizlar ben geldim :))) uzun bir aradan sonra! hahaha caktirmayin
selam hayatcm hşgeldnnselam kızlar
ahhahahha herkesi ikonuyla yad etmişşş koptummmmmmmmmmmm. Türkiyede deprem bekleniyo dio hahahahhaha335dc: ÇANAKKALE / GELİBOLU
gece-kuşu: DİYARBAKIR
Caglo: SİVAS
Perisokoo: DİYARBAKIR
Tuti: AĞRI / DOĞUBEYAZIT
geveze: ÇANAKKALE
red_wine: KAYSERİ
huzursuz: ESKİŞEHİR
miracle_84: İZMİR
GuarillaTanya: TRABZON
gdogan: HAKKARİ / ÇUKURCA
selenn: ZONGULDAK
viole: HAKKARİ
mayra : TEKİRDAĞ
özelegtm : ÇANAKKALE
aramıza yeni katılanlarda eklenick snra aklıma glmedi şuann
depukkk halayı çekmeye son 5o
türkiyede deprem bekleniyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?