- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.841
eller yukarı tuticim çabık bakimmm yakalandınnnayır nooolamaaaaaaaazsobelendim....
arkadaşlar aranızda avon un magic eternital mıydı etarnal mıydı o parfumu kullanan varmı ??? ben bugun maksat muhabbet olsun diye sıparıs verdım
gözünaydın güzel perimmmmGünaydın canlarr dün nasıl güldüysek artık bugün 1 kilo daha vermişim.Sabah akadaşlarm geldi çok zayıflamışsın dediler karın kası yaptım gülmektenn2 saat sonra ailem gelecek çok mutluyum
daha aramaz canım.önce yokluğun biraz koyacak.her gün zor nefes alacak,sonra kafasına dank edip arayacak seni.bu arada özeleğitimcim sormuşsun ...hayır aramadı.zaten henüz aramasın da içim hala buruk..
deprem mi hahahahahaa335dc: ÇANAKKALE / GELİBOLU
gece-kuşu: DİYARBAKIR
Caglo: SİVAS
Perisokoo: DİYARBAKIR
Tuti: AĞRI / DOĞUBEYAZIT
geveze: ÇANAKKALE
red_wine: KAYSERİ
huzursuz: ESKİŞEHİR
miracle_84: İZMİR
GuarillaTanya: TRABZON
gdogan: HAKKARİ / ÇUKURCA
selenn: ZONGULDAK
viole: HAKKARİ
mayra : TEKİRDAĞ
özelegtm : ÇANAKKALE
aramıza yeni katılanlarda eklenick snra aklıma glmedi şuann
depukkk halayı çekmeye son 5o
türkiyede deprem bekleniyooo
nazardan çok korkarım ben de tutim. her şey eskisine dönecekk merak etmeeselammmm 4. gün oldu olucakbize çok pis nazar değdi...keyfim yok ailemle ikeaya gittik alışverişe boş boş baktım herşeye eve gelincede direk telsiz telefona koştum ama aramamış...
donlar da aşağı insin mi
naber anclikaaa bebemmkuşki gördüm seniii =)
donlar da aşağı insin mi
insin kuşkim insinnnn
naber anclikaaa bebemm
alyans yarışmasııı önerdim kızlar ilginizii çekerseee bakın bii
olur mu ki öleeeee olabilir tabiii neden olmasınnn ama parmakta mı olsa daha ii olur acababenim alyansım yok da beğendiğim alyansın fotosunu göndersem olur mu ki?
çağlom yarışma bölümünde bi bak bakalımhani nerde yarisma benimde var alyansim=)
çağlom yarışma bölümünde bi bak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?