335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Günaydın canlarr dün nasıl güldüysek artık bugün 1 kilo daha vermişim.Sabah akadaşlarm geldi çok zayıflamışsın dediler karın kası yaptım gülmektenn 2 saat sonra ailem gelecek çok mutluyum
gözünaydın güzel perimmmmkarın kasının yarısını yapces die atıma işettiniz kuşkinin suçu ne
bu arada özeleğitimcim sormuşsun ...hayır aramadı.zaten henüz aramasın da içim hala buruk..
daha aramaz canım.önce yokluğun biraz koyacak.her gün zor nefes alacak,sonra kafasına dank edip arayacak seni.
deprem mi hahahahahaa
selammmm 4. gün oldu olucak bize çok pis nazar değdi...keyfim yok ailemle ikeaya gittik alışverişe boş boş baktım herşeye eve gelincede direk telsiz telefona koştum ama aramamış...
nazardan çok korkarım ben de tutim. her şey eskisine dönecekk merak etmee
eller yukarı tuticim çabık bakimmm yakalandınn

donlar da aşağı insin mi
kuşki gördüm seniii =)
naber anclikaaa bebemm

kizlar,mahvoldum yaa nisanimi izliyorum suan=(
ne kudurmusum ben öyle=(
nenem suan yanima gelmis halayda beni uyariyor elbiseni fazla kaldirma kizim diyor kim takar halaya devamm=)
en komigide arabadan iniyoruz askimla, askim elimi tutuyor ve ben hemen geri elimi cekiyorum napiyon diyom bu kadar milletin arasinda tutma bana bir sinirli bakiyorki ve tutuyor elimi tekrar sonra dansaa=(
o dans müzigimizi bulamiyoruz hic biryerde ona yaniyorum=(
offff coooook özledim=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…