- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.081
selam özeleğtm ve kızlar
ben stresten ne yapacağımı şaşırdım..saldım çayıra mevlam kayıra:89:
siz napıyosunuz bakiim?
iyilik canım ya bende nefret etiğim bişey yapıyorum haftalık plan öğretmenliğin hiç sevmediim yanı bu senin ki hiç aramadı demi tatlım arasa paylaşırdınselam özeleğtm ve kızlar
siz napıyosunuz bakiim?
Merhaba kızlarNasılsınızz:81:
Bende özlem doruklarda çok özledim aşkımı
selam özeleğtm ve kızlar
siz napıyosunuz bakiim?
uyuma tabi çağlom aşkım 3te arayacak bilsem 3 e kadar uyumam inankihayirdir canim,durusmanin stresimi bu yoksa??
benim gözlerimden uyku akiyor suan ama askim arayana kadar uyuyamiyacam biliyorum o yüzden burda böyle takiliyorum=)
Merhaba kızlarNasılsınızz:81:
Bende özlem doruklarda çok özledim aşkımı
iyilik canım ya bende nefret etiğim bişey yapıyorum haftalık plan öğretmenliğin hiç sevmediim yanı bu senin ki hiç aramadı demi tatlım arasa paylaşırdın
Gevezem benim ya az kaldı bebeğim çok az sizin hemde ben on gün geç kavuşacağım tabi
merhaba geveze..şafaklar attıkça herkeste özlem tavan zaten..kimi bulsa öpecek,kimi de benim gibi bulsa gömecek
merhaba geveze..şafaklar attıkça herkeste özlem tavan zaten..kimi bulsa öpecek,kimi de benim gibi bulsa gömecek
Selam canlarımm, sınavlarım var gene dur durak bilmeden çalışıyorum deliricem az kaldı. Sizlere bakıp iyi olup olmadığınızdan emin olmak istediimm. 1 gün konuşmazsam çok özlüyorum hepinizi gerçektennbugünde beni mağzur görün bitanelerim yarın gelmeye çalışıcam geneee
canım başarılar inşallah çok güzel geçer sınavlarınSelam canlarımm, sınavlarım var gene dur durak bilmeden çalışıyorum deliricem az kaldı. Sizlere bakıp iyi olup olmadığınızdan emin olmak istediimm. 1 gün konuşmazsam çok özlüyorum hepinizi gerçektennbugünde beni mağzur görün bitanelerim yarın gelmeye çalışıcam geneee
canlar naberya ben yine çok hastayım ne ararsan var bende.. öksürük mide bulantısı bel tutulması baş ağrısı sinir oluyorum kendime ya nasıl geçicek bu hastalıklar bi de boğazım şişiyo galiba napıcam ben ya yatıyorum paso
perim alyans yarışması başlattım ya ordayım yarın büyük ihtimal başlıo oylama hepinizi davet ediorum canlarım oylamayaTeşekkür ederim canlarımmmGözdemmmmm, koklayaa koklaya bulur beni bebişimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?