335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam özeleğtm ve kızlar

ben stresten ne yapacağımı şaşırdım..saldım çayıra mevlam kayıra:89:

siz napıyosunuz bakiim?
iyilik canım ya bende nefret etiğim bişey yapıyorum haftalık plan öğretmenliğin hiç sevmediim yanı bu senin ki hiç aramadı demi tatlım arasa paylaşırdın
Merhaba kızlarNasılsınızz:81:

Bende özlem doruklarda çok özledim aşkımı

Gevezem benim ya az kaldı bebeğim çok az sizin hemde ben on gün geç kavuşacağım tabi

selam özeleğtm ve kızlar

ben stresten ne yapacağımı şaşırdım..saldım çayıra mevlam kayıra:89:

siz napıyosunuz bakiim?

hayirdir canim,durusmanin stresimi bu yoksa??
benim gözlerimden uyku akiyor suan ama askim arayana kadar uyuyamiyacam biliyorum o yüzden burda böyle takiliyorum=)
uyuma tabi çağlom aşkım 3te arayacak bilsem 3 e kadar uyumam inanki

yaw çağlom duruşma stresinden ziyade,yarın mühim bir görüşmem var işle ilgili.o daha beter sardı...

yok özeleğtm yaa aramadı sormadı kendince takılıyor..bu hep böyleydi zaten iki arada bir derede yaşamayı çok seviyor,olan bana oluyor..diyorum ya yakalarsam gömcem
bu arada sana da kolay gelsin canım

Canım ya 10 gün ne ki o kadar günde sonra su gibi geçer

merhaba geveze..şafaklar attıkça herkeste özlem tavan zaten..kimi bulsa öpecek,kimi de benim gibi bulsa gömecek

Dur canım naptın gömme adamı

Selam canlarımm, sınavlarım var gene dur durak bilmeden çalışıyorum deliricem az kaldı. Sizlere bakıp iyi olup olmadığınızdan emin olmak istediimm. 1 gün konuşmazsam çok özlüyorum hepinizi gerçektenn bugünde beni mağzur görün bitanelerim yarın gelmeye çalışıcam geneee

canlar naber ya ben yine çok hastayım ne ararsan var bende.. öksürük mide bulantısı bel tutulması baş ağrısı sinir oluyorum kendime ya nasıl geçicek bu hastalıklar bi de boğazım şişiyo galiba napıcam ben ya yatıyorum paso

merhaba geveze..şafaklar attıkça herkeste özlem tavan zaten..kimi bulsa öpecek,kimi de benim gibi bulsa gömecek

alemsin canım :76:

tuti nerde bu arada, gündüz buradaydı ama..

hayat'cım bu sözler ikimize gelsin:
"Ben özledim galiba seni
Bu yüzden bu kadar sitemlerim
Sen üzülme acıdan bu sözlerim
Karsımda görsem dolar gözlerim" :97:

Ahhh şu sınavlar falan olmasa hayat ne kadar güzel olacak :97:Canımmm sınavda başarılarrr inşallahhh çok çok iyi geçer

canım başarılar inşallah çok güzel geçer sınavların

Violem şafakdaşımcanım dikkat et kendine kuzum ya sıcak tut kendini,bitki çayları falan iç bir an önce iyileşmeye bakHavalar bi iyi bi kötü birazda ondan oluyor olabailir

Bir çocuk gördüm uzaklarda
Gözleri kederli hatta korkulu
Her şeye rağmen biraz gülümsedi çocuk
Sıcak sade ama biraz kuşkulu

Bir çocuk sevdim uzaklarda
Sanıyordum ki onun özlemi de buydu
O ise bir bakışta beni örtülerimden
Yalnızca ve yalnızca duygularıyla soydu

Ben böyle yürek görmedim böyle sevgi
Şimdi çocuk büyümekte günbegün
Bütün hüzünleri okşadı birer birer
Gizli bir ümide sarılarak biraz küskün

Bir çocuk gördüm uzaklarda
Biraz çocuk biraz adam biraz hiçti
Ellerinde yaşlı zaman demetleri
Daha önce denenmemiş yeni bir yol seçti

Bir çocuk sevdim uzaklarda
Bir elinde yarın öbür elinde dün
Erken ihtiyarlamaktan sanki biraz üzgün
Dünyanın haline bakıp güldü geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…