335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Kimse görmedim, duymadım, bilmiodum demesin, mazaret de kabul etmem
manyak kız yaaa bn geliyrom ayır en ön masadan yerimi
askimi ariyorum sürekli mesgul caliyor..
ahh bir ulassam telefona cikan ilk askere fircayi kayicam walla, ne ayip kac saattir mesgul ediyorlar telefonu
çaglomm bnm askerimde iki gündür tam 50 dk beklemş knuşmak için hmde dşardaa soguktaa kıyamam ya
merhaba geveze..şafaklar attıkça herkeste özlem tavan zaten..kimi bulsa öpecek,kimi de benim gibi bulsa gömecek
ççılgın avukattt
bnde özlüyorm valla perim aklın burda kalıyo dmiii otur çalış sn gzel güzell bşwr bz brdayzz
selam kızlar ben geldim
hoşgeldin miraclemmmmm

hlaa canınızı sıkmıym dioo yaa sen hallettnmi bklm knuştnz mu ?

dun sinir krizi gecrdm vala tlfnu kırdım...o da bna ulasamıo dıe arka soledm hbr versn dıe.bıde hastym iğne oluyorum aksam iğneye cıknca aradı arkdsm yanmdaydı o da knstu bırz onla.ya ne bılıyım bu askerlık cok yıprattı bızı ya.bi ii bi kötyz bakalm inş dha ii olcs

geçmiş olsn cnmm :97:
inş. düzelir ya bana kalırsa bu günler atlatıldıktan snra pek bi sorun çıkmaz :44::44:

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendineAskerini venüs çarpmıştır topikte hemen hemen herkesi çarptı ne venüsmüş yaŞaka bi tarafa canım askerde olmalarından kaynaklanıyor tüm sorunlar zaten nedense günler geçtikçe daha sıkılıyorlar halbuki az kaldı işte bitecek.Geldikten sonra inşallah bi de uyum sorunu falan yaşamazlar ya

gevezm bnde korkuyorm aslında bakma öyle dedigime :/
bugnde dedm sen şmdi alışmışsndr uzak kalmaya kavga ettgmzdede kafanı dinlemk için aramazsn fln..
alışmş gbimi druuyorm aşkm dedi ama blli olmaz

miraclemcım sıkma canını hepimiz çok yıprandık günler gitgide azalacağına anki gözümüzde dahada büyüyo cnm akşamalrı burada toplanıp dertleşiyoruz sakın öyle düşünme gel yine amacımız zaten dertleşmek

kızlar ya uzun dönemlerin topicinde hergü lüste yapıyorlr ya benim çok hoşumöa gidiyor depük listesi bizde yapsakya günlerin azaldığını burada görmek te çok eğlenceli olur eminm anlayan var mı bu işten:44:

gevezm bnde korkuyorm aslında bakma öyle dedigime :/
bugnde dedm sen şmdi alışmışsndr uzak kalmaya kavga ettgmzdede kafanı dinlemk için aramazsn fln..
alışmş gbimi druuyorm aşkm dedi ama blli olmaz

Bende soruyorum bazen ama yok ne uyum sorunu falan diyor ama :97:Bi gelseydi püffff çok özledim

Canım bizde depük gecesi hangi birine depük atacan depükle depükle bitmesshemen hemen herkesin aynı zamanda geliyor onların farklı farklı zamanlarda herhalde :44:gerçi bizde depük gecesine 337 leri çağırabiliriz bizde gelir mayısta onları depükleriz

eskiden yapıyolardıda şmdii ypmıyo kmseeee yarn boş gnüm yparm blki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…