- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.101
selam kızlar ben geldim
manyak kız yaaaKimse görmedim, duymadım, bilmiodum demesin, mazaret de kabul etmem
çaglomm bnm askerimde iki gündür tam 50 dk beklemş knuşmak için hmde dşardaa soguktaa kıyamam yaaskimi ariyorum sürekli mesgul caliyor..
ahh bir ulassam telefona cikan ilk askere fircayi kayicam walla, ne ayip kac saattir mesgul ediyorlar telefonu
ççılgın avukatttmerhaba geveze..şafaklar attıkça herkeste özlem tavan zaten..kimi bulsa öpecek,kimi de benim gibi bulsa gömecek
bnde özlüyorm valla perim aklın burda kalıyo dmiii otur çalış sn gzel güzell bşwr bz brdayzzSelam canlarımm, sınavlarım var gene dur durak bilmeden çalışıyorum deliricem az kaldı. Sizlere bakıp iyi olup olmadığınızdan emin olmak istediimm. 1 gün konuşmazsam çok özlüyorum hepinizi gerçektennbugünde beni mağzur görün bitanelerim yarın gelmeye çalışıcam geneee
hoşgeldin miraclemmmmmselam kızlar ben geldim
evet hemde yarın boş gnümmmmm ama kimsecikler yokkk :44:Hoşgeldin miracleKimse konuşmuyor ama ama yaa:84:
hlaa canınızı sıkmıym dioo yaamayracım 33dcem hosbldk evet uzun suredır gorunmuodum bazı sorunlar yasıyorum bnmkiyle de gelip sizin de cnınızı sıkmıyım diodum=)
hlaa canınızı sıkmıym dioo yaasen hallettnmi bklm knuştnz mu ?
selenin hayaliaaa bu davetiye nedir selencimmalumunuz ben baya ayrı kaldım sahalardan ya algılayamadım=))
geçmiş olsn cnmm :97:dun sinir krizi gecrdm vala tlfnu kırdım...o da bna ulasamıo dıe arka soledm hbr versn dıe.bıde hastym iğne oluyorum aksam iğneye cıknca aradı arkdsm yanmdaydı o da knstu bırz onla.ya ne bılıyım bu askerlık cok yıprattı bızı ya.bi ii bi kötyz bakalm inş dha ii olcs
dun sinir krizi gecrdm vala tlfnu kırdım...o da bna ulasamıo dıe arka soledm hbr versn dıe.bıde hastym iğne oluyorum aksam iğneye cıknca aradı arkdsm yanmdaydı o da knstu bırz onla.ya ne bılıyım bu askerlık cok yıprattı bızı ya.bi ii bi kötyz bakalm inş dha ii olcs
gevezm bnde korkuyorm aslında bakma öyle dedigime :/
bugnde dedm sen şmdi alışmışsndr uzak kalmaya kavga ettgmzdede kafanı dinlemk için aramazsn fln..
alışmş gbimi druuyorm aşkm dedi ama blli olmaz
kızlar ya uzun dönemlerin topicinde hergü lüste yapıyorlr ya benim çok hoşumöa gidiyor depük listesi bizde yapsakya günlerin azaldığını burada görmek te çok eğlenceli olur eminm anlayan var mı bu işten:44:
eskiden yapıyolardıda şmdii ypmıyo kmseeeekızlar ya uzun dönemlerin topicinde hergü lüste yapıyorlr ya benim çok hoşumöa gidiyor depük listesi bizde yapsakya günlerin azaldığını burada görmek te çok eğlenceli olur eminm anlayan var mı bu işten:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?