335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

iimm cnmm sen nasılsın bu gün eşimle 59 60 tartışması yaptık ben diyorum 59 dün topikte hesapladık o diyo 60 sonra anladıkki o çıktığı günü de hesaplıyomuşş biz hesaplamamışız 1 günle dahi olsun 1 aya düştükk

ewtt cnmm sen de fark etmiş bak daha 3 gün oldu birbirimizi görmeyeli ama hiç gelmemiş 12 gün hiç yaşanmamış gibi geliyo bana alışıyo insan benmki tel de götürdü giderken nöbetlerde falan ii oluyoo istediğimiz zman msj falan atabiliyorum

telefon götürmesi ii olmuş yasak değilmi canım öyle bi imkanımız olsa keşke çok şanslısın

askimi ariyorum sürekli mesgul caliyor..
ahh bir ulassam telefona cikan ilk askere fircayi kayicam walla, ne ayip kac saattir mesgul ediyorlar telefonu

kızım sakin ol askerin ne suçu var ya onunda vardır bi bekleyeni

saka yapiyom yau kiyabilirmiyimki ben hic,yarimle ayni kaderi paylasan bir canliya kizmaya(tabi gercekten sacmalamazsa)
ulastim hem kuzucuma,temizlik yapiyormus, Askim Vartoda bizim köydeyim ben dedim,birazdan yanindayim hayatim dedi kapattik arar yani mutlaka isi bitince bekliyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…