- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.041
bndee valla esrarengz bu kızkız selenn çok farklı bir tarzınvar ben seni çok merak etmeye başladım heeee
gelsin ilk işim böyle bi poz vermek olcakkkevery word is like a knife
but the silence cuts you twice
mrhba hayatcmmmmerhaba kızlar
hayatcım başarılar, inş istediğin gibi geçer ikisi de
335'im tuti de dün söyledi ama yok walla
gece kusum merhaba :79:
özelegitim merhaba canım, ben şafaka bi taş bağlayıp zonguldak'a askerimin kafasına atıcam :76:
çağlo cnm hani dün bana alyansının fotosunu yolladın yaaa o parmakta olacak cnm çeküp bi zahmet yollayabilrmsn :26:
caglo'ya :101:
"afyon garındaki küçük kızı anımsa, hani,
trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı;
varto depremini düşün, yardım olarak batı'dan
gönderilmiş bir kutu süttozunu ve sütyeni.
eşiklere oturmuş bir dolu insan
keşke yalnız bunun için sevseydim seni"
cemal süreya
çaglocum ne güzel yazmışsın, teşekkürler
merhabalar kızlar...
çağlo o kadar güzel anlatmışın ki..bigün bizi de götürsene
ya ben bu akşam da katılamayacaım aranıza ama dualarınızı istiyorum.yarın çok önemli bir duruşma ayrıca çok önemli bir iş görüşmem var.zaten aşk hayatım namına ne kaldı bilmiyorum,berbat bi vaziyette..fırsat bulamamıştır demeyin,ortak bir arkadaşımızı aramış,askerlik şartlarının zorluğundan bahsetmiş bi de üstüne ardında birilerini bırakıp gelme askere herşey daha da zor oluyor demiş..artık neyi zorlaştırdıysamama lutfedip de benle yaptığı konuşmayı anlatmamış. ben de söylemedim arkadaşa..paşam ne düşünüyor bir anlasam..ayrıldık mı noldu şimdi.ayrıldıysak adam gibi söylesene kankana biz ayrıldık diye.arkadaş da bana eh artık döndüğünde düğününüzde bi halay çekeriz diyor.kısmet deyip geçiştirdim.düğünde kim damat olacaksa neyse sonuç olarak terazi burcunun en dengesiz ve en kararsız adamıyla kafamı patlatıyomuş onu bikez daha anlamış oldum velhasıl dua edi de kızlar bari iş hayatından sıyırayım :44:
hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum yanaklarınızdan...iyi eğlenceler
çağlocım alyansını parmakta yollayabilcekmsn cnm
cnm cumartesi yarışma var cumaya kadar yollayabilirmsnyollarim yollamasinada suan kameram yok canim,ne zamana kadar lazim??
cnm cumartesi yarışma var cumaya kadar yollayabilirmsn
Kimse görmedim, duymadım, bilmiodum demesin, mazaret de kabul etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?