335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

merhabalar kızlar...

çağlo o kadar güzel anlatmışın ki..bigün bizi de götürsene

ya ben bu akşam da katılamayacaım aranıza ama dualarınızı istiyorum.yarın çok önemli bir duruşma ayrıca çok önemli bir iş görüşmem var.zaten aşk hayatım namına ne kaldı bilmiyorum,berbat bi vaziyette..fırsat bulamamıştır demeyin,ortak bir arkadaşımızı aramış,askerlik şartlarının zorluğundan bahsetmiş bi de üstüne ardında birilerini bırakıp gelme askere herşey daha da zor oluyor demiş..artık neyi zorlaştırdıysam ama lutfedip de benle yaptığı konuşmayı anlatmamış. ben de söylemedim arkadaşa..paşam ne düşünüyor bir anlasam..ayrıldık mı noldu şimdi.ayrıldıysak adam gibi söylesene kankana biz ayrıldık diye.arkadaş da bana eh artık döndüğünde düğününüzde bi halay çekeriz diyor.kısmet deyip geçiştirdim.düğünde kim damat olacaksa neyse sonuç olarak terazi burcunun en dengesiz ve en kararsız adamıyla kafamı patlatıyomuş onu bikez daha anlamış oldum velhasıl dua edi de kızlar bari iş hayatından sıyırayım :44:

hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum yanaklarınızdan...iyi eğlenceler

hayatcım bol şans canım dularım seninle.aşk hayatını takma kafana hayırlısı olsun. sen önmlisin her şeyden önce bunu unutmaselam faceni dağıt bari anacım hayranların çok

hayatcım başarılar, inş istediğin gibi geçer ikisi de
335'im tuti de dün söyledi ama yok walla
gece kusum merhaba :79:
özelegitim merhaba canım, ben şafaka bi taş bağlayıp zonguldak'a askerimin kafasına atıcam :76:

Son düzenleme:
çağlo cnm hani dün bana alyansının fotosunu yolladın yaaa o parmakta olacak cnm çeküp bi zahmet yollayabilrmsn :26:

yollarim yollamasinada suan kameram yok canim,ne zamana kadar lazim??

çaglocum ne güzel yazmışsın, teşekkürler

canim asil ben sana tesekkür ederim bu güzel paylasim icin=)
siirlerde bile depremle aniliyor memleketim=S

tabiki hayatcim,basim üstünde yeriniz var=)
bakarsiniz dügünüm orada olur gelirsiniz =)
bol sans diliyorum sana yarin icin canim.. sevgilinde arkadasa söylemedigine göre ve arkasinda biri oldugundan hala bahsediyorsa demekki ayrilmamissiniz=) hersey gönlünce olsun canim=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…