335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Şafak 48 Muğla Şafağımı attırırım dersime devam ederim. Bu arada Cağlom haklıymışsın benim safaklar biraz karışmış askerime sordum bugün sağlam kaynak şafak 48 Yazın Bodruma geçerken sana da uğrarız Muğlaaa sözzz şimdilikk selamla idare eeett hele bi askerimi aliyymmm oofff offf yazın Bodrumda 9.5 şiddetinde deprem bekleniyormuşşşşş :92:

bebegm siz nden 47 yaa biz depük gecesi fln ypamayız şafaklar çok karışıkk kmse gerçek şafagını blmiyo

Bu benim kendi hesabım ya gerçekten tam çıkış tarihini bilmiyorum 2 gün yol izni hesaplayınca böle oldu işte

gevezem seninki kaçında dönüyo canım kaçına köre sayıyosun sen?

Canımm ocağın 16 sına göre bu ben öle hesapladım inşallahh doğrudur yoksa iki kere 01 Adanaaaa dicem

Küçük İskender en sevdiğim şairlerden biri bu şiirin ;
Çocukluğumdan söz etmek isterim sana, eğer sıkılmazsan. Bir gün otururuz evde, ben sana hayatımı anlatırım dakika dakika. Kaç yaşımdaysam, o kadar yıl sürer konuşmam. Çay pişiririz. Çaydanlığa su yerine votka koyarız sen dilersen. Sonra da sen anlatırsın: Sevdiğin filmleri, sevdiğin parçaları, sevdiğin canlıları, sevdiğin... hep sevdiğin şeylerden konu açarsın. Ben sıkılmam. Ben seninle sıkılmamayı seni ararken öğrendim. Seni hayal ederken keşfettim sıkılmamanın azametini. Bir insan, bir insanı sıkamaz. Bir insan canı isterse sıkılır. Hacimler açarım sana içimde, dolman için, oraya akman için. Hacimler açarsın bana; çağlayarak gelirim. Endişelenmen gereksiz,

Bir nedeni yok. Yalnızca öptüm.
bu kısmı aşkımla ilk tanıştığımızda bana okumuştu şiirin devamındaki bu ksmıda ben az önce facede onu etiketleyerek paylaştım sizlede paylaşmak isteidm nedese bugün bi duygusallık var üstümde :26:

Günaydın bebeklerinmmmmmm Biten 111 kalan 48 gerçekten yemişiz şafağııııııııııııııııı HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KADERDAŞLARIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…