- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.161
Bende çoookk ama çooookkkkkkkkkk mutluyummmmmmmmmm
aşkımla knuştmm şmdi perimmmm ewdeym die aradı normalde öglen aramıyooooBebişimm napıyosunnn ??Oh ne güzel özgürsün bugün benimde birazdan sınavım vaaarrr :84:
tobe tobee çaglonun kafayı yedigi andırrrcok mutluyum kizlar birazdan sosyoloji dersim vaaar=)
nedense halay cekesim var sabahtan beri=)
hahahh Çağlommm koptum hergün sınavım var çünküüü, onlara kalırsam hiç mutlu olamammmmmEn ufak şeyden mutluluk çıkarmayı çok iyi öğrendim, bu hayatta tek birgün bile üzülmeye değmezmişşşş
aşkımla knuştmm şmdi perimmmm ewdeym die aradı normalde öglen aramıyoooomutluym ulenn okulda yokk
tobe tobee çaglonun kafayı yedigi andırrrdersi wr die halay tepiyoo
bişey geldi şuan aklıma kndi kndime kopuyrmunifb fln filan gruplar varyaa UniliKK neden yokkk bn bizm okulda açıymm
çaglom bnmkide normalde aramıyo bi kere aradı açamadmm adam artık aramıyoo sdce bugn işte
dme öyle dimeeee gerçektn işi vardır yogundrrr
fatmagülün abisimi oldun dimee öyle dimeeeee
herşey ilk blümde oldu zaten çaglom kapcagını kapmışsndrAllahtan sadece ilk 3bölümünü izledim, devam izleseydim kimbilir baska ne aliskanliklar kapacaktim
veee KAVUŞUYORUZZZZZ depremler başlasınnnn
geveze - 16/o1/11
viole - 16/o1/11
335dc - 17/o1/11
perısoko - 17/o1/11
kuduruk kuşki17/o1/11
çağlo - 17/o1/11
miracle - 17/o1/11
selenn - 19/o1/11
Tuti - 19/01/11
özelegtm 27/o1/11
musur 28/o1/11
işte böyle yapmak için son günler kaderdaşlarımmmmm
listede ismi olmayanlar kesinlikle unutulmadnz tam gününü bilmedgm için yazmadımm ! eklemeler yapılıcaktır sizi seviyorm
evet özoşmm 111 gün bitti kalan 48de neymşteşekkürler tatlım eline sağlık bitecek bu günler bir bir
bnde bayıldmmmmmm335'im saol canım, fotografa da ayrıca bayıldım :78:
veee KAVUŞUYORUZZZZZ depremler başlasınnnn
geveze - 16/o1/11
viole - 16/o1/11
335dc - 17/o1/11
perısoko - 17/o1/11
kuduruk kuşki17/o1/11
çağlo - 17/o1/11
miracle - 17/o1/11
selenn - 19/o1/11
Tuti - 19/01/11
özelegtm 27/o1/11
musur 28/o1/11
işte böyle yapmak için son günler kaderdaşlarımmmmm
listede ismi olmayanlar kesinlikle unutulmadnz tam gününü bilmedgm için yazmadımm ! eklemeler yapılıcaktır sizi seviyorm
bu arada venüs geri hareketini tamamlamış ama 20 aralık'a kadar etkileri devam edicekmiş :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?