335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hahahh Çağlommm koptum hergün sınavım var çünküüü, onlara kalırsam hiç mutlu olamammmmm En ufak şeyden mutluluk çıkarmayı çok iyi öğrendim, bu hayatta tek birgün bile üzülmeye değmezmişşşş

Bebişimm napıyosunnn ?? Oh ne güzel özgürsün bugün benimde birazdan sınavım vaaarrr :84:
aşkımla knuştmm şmdi perimmmm ewdeym die aradı normalde öglen aramıyoooo mutluym ulenn okulda yokk
cok mutluyum kizlar birazdan sosyoloji dersim vaaar=)
nedense halay cekesim var sabahtan beri=)
tobe tobee çaglonun kafayı yedigi andırrr dersi wr die halay tepiyoo

bişey geldi şuan aklıma kndi kndime kopuyrm unifb fln filan gruplar varyaa UniliKK neden yokkk bn bizm okulda açıymm

aglamakkk yoooooooooook gülmek var,
yarinlarda yarinlarda gülmek vaaaaar=D
cok güzel söylemssin perimm

öyle dime dime öyle
bu herhangi bir ders degil,koskoca prof. kafa tuttugum ders
gözün aydin askicin aramis benimki aksam 8den önce aramaz evde olsamda onun isi oluyor=)

çaglom bnmkide normalde aramıyo bi kere aradı açamadmm adam artık aramıyoo sdce bugn işte
dme öyle dimeeee gerçektn işi vardır yogundrrr

ayy bu deme öyle deme lafi bendde hastlik oldu=D
askima söylüyorum sürekli buda yenimi diyor=D
bir kere alistimmi birakamiyorum yau fatmagülün abisi gibi oldum

veee KAVUŞUYORUZZZZZ depremler başlasınnnn

geveze - 16/o1/11
viole - 16/o1/11

335dc - 17/o1/11
perısoko - 17/o1/11
kuduruk kuşki 17/o1/11
çağlo - 17/o1/11
miracle - 17/o1/11

selenn - 19/o1/11
Tuti - 19/01/11

özelegtm 27/o1/11

musur 28/o1/11

işte böyle yapmak için son günler kaderdaşlarımmmmm
listede ismi olmayanlar kesinlikle unutulmadnz tam gününü bilmedgm için yazmadımm ! eklemeler yapılıcaktır sizi seviyorm

Son düzenleme:

teşekkürler tatlım eline sağlık bitecek bu günler bir bir

teşekkürler tatlım eline sağlık bitecek bu günler bir bir
evet özoşmm 111 gün bitti kalan 48de neymş
335'im saol canım, fotografa da ayrıca bayıldım :78:
bnde bayıldmmmmmm sn naptın cnm bi değişiklk varmı? aaa bu aradaa selencmm snrm senin günü yanlş yazmışmm ? düzeltymmi çizelgen bizle aynıı bn nden öyle ypmışm

Son düzenleme:

tatlım ellerine sağlık çoook güzel olmuş
ilk biz kavuşuyoruz yüreğim pır pır etti çok mutlu oldum ya moralim süper şu anda

canım 18'inde terhis olucaz demişti en son. ama 19 ocak olarak kalsın, biz o gün görüşürüz büyük olasılıkla :97:

değişiklik yok 335'im ama ben bu ara farketmeden sabır taşı olmuşum onu anladım :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…