- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.181
111 gün mğ kızım460 gün bekliom ben o zaman sabır taşıyımÇağlom teşekkür ederim, gerçekten şu gün yapılacak denen şey o gün olmayınca insanın sinirleri yıpranıyor. Sıkılmazsın umarım tatlım evde. Hem biz 111 gündür asker bekleyen hatunlar olarak sabır konusunda alim olduk artık
ne mutlu bna o zaman violemmtatlım ellerine sağlık çoook güzel olmuş
ilk biz kavuşuyoruzyüreğim pır pır etti çok mutlu oldum ya moralim süper şu anda
o venüse artık iki çift lafım olcakkkbu arada venüs geri hareketini tamamlamış ama 20 aralık'a kadar etkileri devam edicekmiş :111:
evet evet onlar mehmetcik deil MELEKCİKbu venüs de çok oldu ama artıkne oluyosa onun yüzünden oluyo zaten yoksa bizim askerlerimiz adeta bir melek :98::109:
iç çamaşırımı tevbeler olsnnnBen geldimmmmmmmmmmmmmmm sınavım çok güzel geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiartık sınav lafı duymak istemiyorummmmmm ama malesef bitmek bilmiyorrr sınav çıkışı gittim alışveriş yaptım kendimi mutlu ettim. Böğürtlenli kremler aldım, bordo oje aldım, takı aldım, iç çamaşırı aldımm aldımda aldımmmmmmmmmmmmmmm
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmm sınavım çok güzel geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiartık sınav lafı duymak istemiyorummmmmm ama malesef bitmek bilmiyorrr sınav çıkışı gittim alışveriş yaptım kendimi mutlu ettim. Böğürtlenli kremler aldım, bordo oje aldım, takı aldım, iç çamaşırı aldımm aldımda aldımmmmmmmmmmmmmmm
Çağlom teşekkür ederim, gerçekten şu gün yapılacak denen şey o gün olmayınca insanın sinirleri yıpranıyor. Sıkılmazsın umarım tatlım evde. Hem biz 111 gündür asker bekleyen hatunlar olarak sabır konusunda alim olduk artık
kızlar şafaklar düşüyor ne güzel !!! biz tam terhis tarihini öğrenemesek de 7 gün izin kullandık 23 ocak diye tahmin edip sayıyoruz.bugün Rize deydik yarın Ordu :) 100 küsür gün nasıl gectiyse gerisi daha hızlı gecsin inşallah...
periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
111 gün mğ kızım460 gün bekliom ben o zaman sabır taşıyım
evet evet onlar mehmetcik deil MELEKCİK
oyy yetti ama artık bu venüseeeüfff bu venüsü var yaaa çok fena yapıcam heeatıştık biraz askerimle şafak iyice sıkıştırmaya başladı :84:
oh oh herkesler burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?