335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

acayip sinirleiyim kizlar yaaaa:84:
dünden beri nalet olasi ev telefonum ve internetim icin telefon basindayim, sözde haftaya pazartesi gelip baglayacaz dediler dün bugünde saliya ertelediler:84:
cuma gününden itibaren internetim yok anlayacaginiz
telefon yok,internet yok,televizyon yok tam kafayi yerim 4gün icinde yeminle

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmm sınavım çok güzel geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii artık sınav lafı duymak istemiyorummmmmm ama malesef bitmek bilmiyorrr sınav çıkışı gittim alışveriş yaptım kendimi mutlu ettim. Böğürtlenli kremler aldım, bordo oje aldım, takı aldım, iç çamaşırı aldımm aldımda aldımmmmmmmmmmmmmmm

Çağlom teşekkür ederim, gerçekten şu gün yapılacak denen şey o gün olmayınca insanın sinirleri yıpranıyor. Sıkılmazsın umarım tatlım evde. Hem biz 111 gündür asker bekleyen hatunlar olarak sabır konusunda alim olduk artık

111 gün mğ kızım460 gün bekliom ben o zaman sabır taşıyım

kızlar şafaklar düşüyor ne güzel !!! biz tam terhis tarihini öğrenemesek de 7 gün izin kullandık 23 ocak diye tahmin edip sayıyoruz.bugün Rize deydik yarın Ordu :) 100 küsür gün nasıl gectiyse gerisi daha hızlı gecsin inşallah...

tatlım ellerine sağlık çoook güzel olmuş
ilk biz kavuşuyoruz yüreğim pır pır etti çok mutlu oldum ya moralim süper şu anda
ne mutlu bna o zaman violemm
bu arada venüs geri hareketini tamamlamış ama 20 aralık'a kadar etkileri devam edicekmiş :111:
o venüse artık iki çift lafım olcakkk
bu venüs de çok oldu ama artık ne oluyosa onun yüzünden oluyo zaten yoksa bizim askerlerimiz adeta bir melek :98::109:
evet evet onlar mehmetcik deil MELEKCİK
iç çamaşırımı tevbeler olsnnn

perim hoşgeldin sınavlarının ii geçtiğine sevindim canım ne çok şey almışsın öyle biraz tutumlu ol kız

ya en azindan televizyon olsa onunla oyalanirdim ama hicbiri olmayinca cildirirm 4duvar arasinda=(
bakalim belki cumadan baba evine giderim pazartesiye kadar orda takilirim biraz=)

izin kullananda kullanmayanda tam olarak terhis tarihi bilmiyor aslinda canim=)
benim askimda sürekli 19a kadar gider bakarsin ocagin sonunda cikarim diyor herseye hazirlikli olacakmisim=)
dedigin gibi ama bitti bitiyor az kaldi artik,bundan sonrasi peynir ekmek, hatta karpuz peynir=D

okul çıkışı tam kkyı açtım topiğimize geldim. güzel güzl bir sürü alıntı yapıyordum. cevap yazarken kk bakıma girdi yaaaşimdi bir daha geri gidemicem kızlar yazıı okumam gerekiyor.
iyisinizdir umarım?
bu arada davetiyeye bayılmıştımmm
335 canımm listeni güncellemen lazım. benim askerim çarşı izni kullandığı için şafağı uzadı. 21 ocakta çıkacak 22 sinde burada olacak.ona göre hesapa ölç biç bacım
bu arada listeye de kuduruuk kuşki yazmışssın allah seni ne etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…