335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hatta kavun balık rakı

kuşkam kudurukkuşkam canım çarşı izniyle askerlik uzamasının ne alakası var ben kaç kere evci çıkardım onda bile değişmiyo tatlım bi yanlışllık var:44:

bnm için artık öylesin bacımm askerinede haber et bn o tarihi verdiysem öyle çıkıcak bilsin

yalnızlık mevsiminin bitmesine az kaldı hiç sevmem sonbaharı.. aşkım geldiğinde kışın tam ortasında olucaz üşütmicek beni hiç :127:

canlar bahsettiğim çarşı izni değil.komutna sormuş normalinde evet 17sinde çıkacaktı ama acemisi bittiğinde 5 gün izin kullnııdğı içn uzatmışlar. komutanın yalamcısıyım vala. ayrıca konutanı defterin kaydetmiş kesin 21 inde çıkıcak aşkımm
perim güle güle kullan iç çamaşırını neyim üstünde görmek istiyoooreeee
özüşcüm sen de mi brütüssadım kuduruk oldu çıktı yaa napıom ben

hatta kavun balık rakı

offf cok pis vurdun beni su dakika walla=D
yarin ayligim yatiyor hesaba ne zamandir söyle güzel bir kafayi cekeyim diyorum ama yanliz basinada zevkli olmaz diye yapmiyorum..
simdi bu lafindan sonra kararimi verdim bu haftasonu raki yanindada peynir ve tursu olay budur yani

yaw kıslar kısa dönem askerlik tam kac gün bilsek ona göre hesaplardık.üsenmem sayarım vallah.156 mı acaba?

ben de geliyorum.yıllardır bıraktıgım seye döneyim bari...

yaw kıslar kısa dönem askerlik tam kac gün bilsek ona göre hesaplardık.üsenmem sayarım vallah.156 mı acaba?
ben saydımmm canlarr onuda yaptım
hangi dnemde gittigine göre degişiyoo durumm ama bizimkiler 159 gün olarak gitti :95:
aslına bkarsan bnm aşkımda 18 ocakta çıkıcak bn hala 17 ocak sayıyrmm biz şafak fln saymıyorz oyun oynuyrz

kizlar bu arada size bir hediye önerim olacak eger lazim olursa=)
askim gecen söyledi haberim yoktu benim böyle birseyden yoksa=)
böyle eldivenler varmis ciftler icin=) birtanesini sen takiyorsun eline digerini sevgilin ücüncüsünüde ikiniz birlikte takiyorsunuz=)
askim bize alacakmis=) ben kisin el ele gezerken hic takmazdim eldiven ellerini hissetmek istedigim icin artik öyle bir sorunumuz kalmicak=)

öyle hamağa can kurbanhele bi de yanımda umut ışığım olursa değmeyin keeyfime
merak ediyorum sunum istiyorum tatlı perimm nasıl olcek çamaşırlrıyla dieee

çağlom ne güzel olur ya hiç duymamıştım

öyle hamağa can kurbanhele bi de yanımda umut ışığım olursa değmeyin keeyfime
merak ediyorum sunum istiyorum tatlı perimm nasıl olcek çamaşırlrıyla dieee
aaaa:89::89:
kuşkam kuduruk deyince kızıyorsun ama kalkıp zavallı perimden savunmasız aşkından uzak asker yolu bekleyen parimden iç çamasırı defilesi istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…