- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.201
ya en azindan televizyon olsa onunla oyalanirdim ama hicbiri olmayinca cildirirm 4duvar arasinda=(
bakalim belki cumadan baba evine giderim pazartesiye kadar orda takilirim biraz=)
izin kullananda kullanmayanda tam olarak terhis tarihi bilmiyor aslinda canim=)
benim askimda sürekli 19a kadar gider bakarsin ocagin sonunda cikarim diyor herseye hazirlikli olacakmisim=)
dedigin gibi ama bitti bitiyor az kaldi artik,bundan sonrasi peynir ekmek, hatta karpuz peynir=D
bnm için artık öylesin bacımmokul çıkışı tam kkyı açtım topiğimize geldim. güzel güzl bir sürü alıntı yapıyordum. cevap yazarken kk bakıma girdi yaaaşimdi bir daha geri gidemicem kızlar yazıı okumam gerekiyor.
iyisinizdir umarım?
bu arada davetiyeye bayılmıştımmm
335 canımm listeni güncellemen lazım. benim askerim çarşı izni kullandığı için şafağı uzadı. 21 ocakta çıkacak 22 sinde burada olacak.ona göre hesapa ölç biç bacım
bu arada listeye de kuduruuk kuşki yazmışssın allah seni ne etmesin
perim hoşgeldin sınavlarının ii geçtiğine sevindim canım ne çok şey almışsın öyle biraz tutumlu ol kız
anammm kış dedin aklıma geldii aşkm aynı atkıdan kndinede ör dedi gelnce takarz dedi dha bşlamadmm eywhhhhyalnızlık mevsiminin bitmesine az kaldı hiç sevmem sonbaharı..aşkım geldiğinde kışın tam ortasında olucaz üşütmicek beni hiç :127:
hatta kavun balık rakı
canlar bahsettiğim çarşı izni değil.komutna sormuş normalinde evet 17sinde çıkacaktı ama acemisi bittiğinde 5 gün izin kullnııdğı içn uzatmışlar. komutanın yalamcısıyım vala. ayrıca konutanı defterin kaydetmiş kesin 21 inde çıkıcak aşkımm
perim güle güle kullan iç çamaşırını neyim üstünde görmek istiyoooreeee
özüşcüm sen de mi brütüssadım kuduruk oldu çıktı yaa napıom ben
offf cok pis vurdun beni su dakika walla=D
yarin ayligim yatiyor hesaba ne zamandir söyle güzel bir kafayi cekeyim diyorum ama yanliz basinada zevkli olmaz diye yapmiyorum..
simdi bu lafindan sonra kararimi verdim bu haftasonu raki yanindada peynir ve tursu olay budur yani
ben saydımmm canlarr onuda yaptımyaw kıslar kısa dönem askerlik tam kac gün bilsek ona göre hesaplardık.üsenmem sayarım vallah.156 mı acaba?
111 günü küçümsüyon mu kzzzz
çağlom ne güzel olur ya hiç duymamıştımkizlar bu arada size bir hediye önerim olacak eger lazim olursa=)
askim gecen söyledi haberim yoktu benim böyle birseyden yoksa=)
böyle eldivenler varmis ciftler icin=) birtanesini sen takiyorsun eline digerini sevgilin ücüncüsünüde ikiniz birlikte takiyorsunuz=)
askim bize alacakmis=) ben kisin el ele gezerken hic takmazdim eldiven ellerini hissetmek istedigim icin artik öyle bir sorunumuz kalmicak=)
aaaa:89::89:öyle hamağa can kurbanhele bi de yanımda umut ışığım olursa değmeyin keeyfime
merak ediyorum sunum istiyorum tatlı perimm nasıl olcek çamaşırlrıyla dieee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?