- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.221
canlar bahsettiğim çarşı izni değil.komutna sormuş normalinde evet 17sinde çıkacaktı ama acemisi bittiğinde 5 gün izin kullnııdğı içn uzatmışlar. komutanın yalamcısıyım vala. ayrıca konutanı defterin kaydetmiş kesin 21 inde çıkıcak aşkımm
perim güle güle kullan iç çamaşırını neyim üstünde görmek istiyoooreeee
özüşcüm sen de mi brütüssadım kuduruk oldu çıktı yaa napıom ben
tatlı olcagını pek snmıyormmm zahsen bizzat benöyle hamağa can kurbanhele bi de yanımda umut ışığım olursa değmeyin keeyfime
merak ediyorum sunum istiyorum tatlı perimm nasıl olcek çamaşırlrıyla dieee
kızmıyom sebebini soruyom bn delilllerle gelin uleyynnnaaaa:89::89:
kuşkam kuduruk deyince kızıyorsun ama kalkıp zavallı perimden savunmasız aşkından uzak asker yolu bekleyen parimden iç çamasırı defilesi istiyorsun
foto çekmekle uğraşma msne gel kamera açakkkahahhah kuşkam bismillahhhh hayırdıırrrrdur hemen giyemde çekem fotosunuuuu
tatlı olcagını pek snmıyormmm zahsen bizzat ben
kızmıyom sebebini soruyom bn delilllerle gelin uleyynnn
foto çekmekle uğraşma msne gel kamera açakkk
[B]nası datı olur o ölee bilinn mi sen dadından yinmez[/B]
ben yakında diyarbakıra koşa koşa gidicen die korkuyormmmnerelere gidem yafrruummmm
gııı öle dime valla zatii pek datlu iicenek datlu olurr çıtırr çıtır yenir
töbe bismillahh kendimden koktum
ben yakında diyarbakıra koşa koşa gidicen die korkuyormmm
ay peri yaaaahahahaahh geçen gün guş pisledikten sonra banyodan odasına bornozunu unutmuş halde koşuyordu ya öyle haya ettim ben Diyarbakır yollarındaaaaaaaaaaaaa
cepten daha iyi görüşemez misiniz canım?şuan kalbim yerinden çıkıcakkkk :2:
aşkm msj attııııııııı kendi numarasından çok fena oldmm :2:
telefonları kesmişler arayamıyomşş nbette olcakmş 11 de santraldn ararmsn diooo
oo telefonları kesen kimse dövücm artık yetr yaaa
ahahhahahahahaahh geçen gün guş pisledikten sonra banyodan odasına bornozunu unutmuş halde koşuyordu ya öyle haya ettim ben Diyarbakır yollarındaaaaaaaaaaaaa
şuan kalbim yerinden çıkıcakkkk :2:
aşkm msj attııııııııı kendi numarasından çok fena oldmm :2:
telefonları kesmişler arayamıyomşş nbette olcakmş 11 de santraldn ararmsn diooo
oo telefonları kesen kimse dövücm artık yetr yaaa
tabi ki de küçümsemiom perim bnm ama bak ben 460 gün belkliomtam dört katı gideli 292 gün oldu sen şükür et yanii
ahaahahah335 hhahahahahabi gidebilsem yolların anasını ağlatcem de olmuyo be anam gitcem ama 25896331444. şiddetinde bi deprem olabülüüü periiiii ohanziii bardağa bak kuş da konacağı yeri bilmiş anam sağık mı neee ay kime çekmiş buuuu kadırın şu fotoyu utancımdan bakamıyorum
çaglom annem şampuan almş bugn bioxin başladn gelişmeleri bildirrm snakusumm bu saclara sarmisak formülünü ne zaman aciklican??
ben yapmak istiyorum walla,kafamdaki son bir kac teli kurtarmam lazim=D
kuşkimm onun teli yokki içerde çaldırmıştı dhada sokmadııı ... muhtemelen birindn alıp takmıştr hattını o yzden öyle dedii .. hem bizm nbette knuşmamıza alışık koguşay peri yaaaahayale bak sennnnn hiç adam akıllı halimi hatırlamazlar da şunların ettiğine bak hele iyiki aaltıma mıçtım bi kere haaaa
cepten daha iyi görüşemez misiniz canım?
kusumm bu saclara sarmisak formülünü ne zaman aciklican??
ben yapmak istiyorum walla,kafamdaki son bir kac teli kurtarmam lazim=D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?