335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ahahhah kuşkam bismillahhhh hayırdıırrrr dur hemen giyemde çekem fotosunuuuu

aaaa:89::89:
kuşkam kuduruk deyince kızıyorsun ama kalkıp zavallı perimden savunmasız aşkından uzak asker yolu bekleyen parimden iç çamasırı defilesi istiyorsun
kızmıyom sebebini soruyom bn delilllerle gelin uleyynnn
ahahhah kuşkam bismillahhhh hayırdıırrrr dur hemen giyemde çekem fotosunuuuu
foto çekmekle uğraşma msne gel kamera açakkk
tatlı olcagını pek snmıyormmm zahsen bizzat ben

nası datı olur o ölee bilinn mi sen dadından yinmez

şuan kalbim yerinden çıkıcakkkk :2:
aşkm msj attııııııııı kendi numarasından çok fena oldmm :2:
telefonları kesmişler arayamıyomşş nbette olcakmş 11 de santraldn ararmsn diooo
oo telefonları kesen kimse dövücm artık yetr yaaa

335 hhahahahahabi gidebilsem yolların anasını ağlatcem de olmuyo be anam gitcem ama 25896331444. şiddetinde bi deprem olabülüüüperiiiii ohanziii bardağa bakkuş da konacağı yeri bilmiş anam sağık mı neeeay kime çekmiş buuuukadırın şu fotoyu utancımdan bakamıyorum

hahahaahh geçen gün guş pisledikten sonra banyodan odasına bornozunu unutmuş halde koşuyordu ya öyle haya ettim ben Diyarbakır yollarındaaaaaaaaaaaaa
ay peri yaaaahayale bak sennnnnhiç adam akıllı halimi hatırlamazlar da şunların ettiğine bak heleiyiki aaltıma mıçtım bi kere haaaa
cepten daha iyi görüşemez misiniz canım?

en azindan haber verebilmis canim
yoksa aramayinca meraktan deli olurdun yani, bunada sükredelim=)

tabi ki de küçümsemiom perim bnm ama bak ben 460 gün belkliom tam dört katı gideli 292 gün oldu sen şükür et yanii

Ben bişi demedimki zaten canım ben Çağloma söyledim 111 bitti sabretmeyi biliriz diye sen atıldın kendi kendine, sitem etmedim yani, isyan da etmedim tevbeler olsun Şükretmeyi çok iyi bilirim

Son düzenleme:
ahaahahah bardagıma laf yok uleyynnn
kusumm bu saclara sarmisak formülünü ne zaman aciklican??
ben yapmak istiyorum walla,kafamdaki son bir kac teli kurtarmam lazim=D
çaglom annem şampuan almş bugn bioxin başladn gelişmeleri bildirrm sna
ay peri yaaaahayale bak sennnnnhiç adam akıllı halimi hatırlamazlar da şunların ettiğine bak heleiyiki aaltıma mıçtım bi kere haaaa
cepten daha iyi görüşemez misiniz canım?
kuşkimm onun teli yokki içerde çaldırmıştı dhada sokmadııı ... muhtemelen birindn alıp takmıştr hattını o yzden öyle dedii .. hem bizm nbette knuşmamıza alışık koguş

kusumm bu saclara sarmisak formülünü ne zaman aciklican??
ben yapmak istiyorum walla,kafamdaki son bir kac teli kurtarmam lazim=D

daha az önce bir diş sarımsağı ezdim hazırladım. ellerim leş gibinn koktu bi koklasanaben bugün başlıyorum canım çncelikle açıklayayım. kızların bazısı 750 mllikk şampuaana 7 8 diş koyuyorlarmış ama ben sakıncalı buldum. o şmpuan bitene ekadar sarımsak sarımsaklıktan çıkar bmbaşka bişeyolur. bozulur.
şöyle yap sen de canım. bi tane krem kutusuna bi banyoda kullanabileceğim kadar şampuan döktüm,içine bir diş sarımsağı koydum karıştırdım onla yıkıyacağım bugün saçlarımı.ilk denemem olacak ondan çok heyecanlıyım
sakın telaşa düşme saçı yıkarken feci kokuyomuş,hatta ıslakken de fenaymış ama saç kuruyunca kokmuyormmuş
eğer kokacak olursa son durulama suyuna biraz elma sirkesi ekle canım.
bir de ilk yıkamalarda saçta kaşıntı oluyormuş bu da saçın uzadığına işaretmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…