- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.341
ohh ii ii vala sen de olmasan 335dc ben napardım=)) ya yalnız benmkısı sanırım 18ınde cıkablrmıs ya:2:00:00 da mardine gidiyorzzz
mardin kapı şen olurrrrdibi degirmen olurrr
kesinlikle canım ya şafak sıkıitırıyo
00:00 da mardine gidiyorzzz
ahahah nden bunu :118: sen mi alcaksn335im senin mevcut ikonunu değiştirip 69 numaraya sahip olan bu ikonu armağan ediyorumahahhahhahhaha :118:
bnmkide %95 18 ama bn kndi kndime 17 takılıyormohh ii ii vala sen de olmasan 335dc ben napardım=)) ya yalnız benmkısı sanırım 18ınde cıkablrmıs ya:2:
Poffffff şafak hemde nasıl sıkıştırıyor az kaldı diyerekten avutuyorum kendimi yoksa şimdi ağlıyor olurdum ama gülüyorum çünkü yedik nerdeyse askerliği
neden şen oluyooo amanınnnnSeçtiğin şarkıda meymenet yokkkiii!! Mardin kapı neden şen olur biliyormusun 335??? hahhahhah her taraftan falso veriyon yaaa
Bende öyleyimm yaa eskiden zır zır ağlardım rakamların içinde boğulurdum. Çıkmaza girer ağlardım ama şimdi öyle değil hafifledim şimdi... mutluyumm çok az kaldııııııııııııııııı
00:00 da mardine gidiyorzzz
neden şen oluyooo amanınnnn
Mardine gidin iyice gezin Hasankeyf e uğramayı unutmayın.Biz Kahramanmaraş a gidiyoruzz:81:.Bu arada kesin çıkış tarihi bi belli olsaydı artık ya kafama göre gezip duruyorum
bekliyormmmhahahha burdan olmaaazz facebookuna mesaj atayım iyisimi bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?