335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlar ben bu forumda tek tek alıntılayıp cevaplamayı henüz başarabilmiş değilim.. o sebeple hepinize malesef tek tek teşekkür edemiyorum. derdimde de yanımda oldunuz,sevincimde de..seviyorum sizi... güzel dilekleriniz için çooook teşekkürler

335im senin mevcut ikonunu değiştirip 69 numaraya sahip olan bu ikonu armağan ediyorum ahahhahhahhaha :118:
ahahah nden bunu :118: sen mi alcaksn vermem bütün ikonlar bnmmmmmmmmmmmmm

ohh ii ii vala sen de olmasan 335dc ben napardım=)) ya yalnız benmkısı sanırım 18ınde cıkablrmıs ya:2:
bnmkide %95 18 ama bn kndi kndime 17 takılıyorm

Son düzenleme:
hayatcım senin adına sevindim canım bugün şanslı günün anlaşılan ne güzel
miraclem Allah bozmasın canım bi daha inşallah

Poffffff şafak hemde nasıl sıkıştırıyor az kaldı diyerekten avutuyorum kendimi yoksa şimdi ağlıyor olurdum ama gülüyorum çünkü yedik nerdeyse askerliği

Bende öyleyimm yaa eskiden zır zır ağlardım rakamların içinde boğulurdum. Çıkmaza girer ağlardım ama şimdi öyle değil hafifledim şimdi... mutluyumm çok az kaldııııııııııııııııı

Mardine gidin iyice gezin Hasankeyf e uğramayı unutmayın.Biz Kahramanmaraş a gidiyoruzz:81:.Bu arada kesin çıkış tarihi bi belli olsaydı artık ya kafama göre gezip duruyorum

benimki uçak biletini bile aldı bütün arkadaşları alıyolar biletlerini anlamadım gitti şu askeriyenin işinden ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…