- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.361
perişkom ya ben şu an çok bunaldım keşke izne gelmeseydi tatlım ya benim 57 günüm var daha
silammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Özoşşşş yapma canım ya 2 aydan indik sonuçta hepimiz az kaldı az :81:158 lerden geldik buralarahem biz akşam yie böle muhabbete devam ederiz sizi depüklücezzz :82:
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özledim sizi...
listemiz süper olmuş 335dc canım ellerine sağlık...
bu gece şafak 49 yaşasın bitiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese selam bu arada çok sevdiğim bir arkadaşım burnundan estetik oldu onun yanındaydım hastanede yarın yine gidicem erken yatıcam bu gece...
bu arada aşkım aradıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
seni çok seviyorum dedi seni üzmemek için sessiz kalmayı tercih ettim dedi sana olan sevgim hr geçen gün artıyor dedi...kendimi affettirmek için geldiğimde herşeyi yapıcam dedi ben bu adamı çok seviyorummm yaaa...
herkese selam bu arada çok sevdiğim bir arkadaşım burnundan estetik oldu onun yanındaydım hastanede yarın yine gidicem erken yatıcam bu gece...
bu arada aşkım aradıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
seni çok seviyorum dedi seni üzmemek için sessiz kalmayı tercih ettim dedi sana olan sevgim hr geçen gün artıyor dedi...kendimi affettirmek için geldiğimde herşeyi yapıcam dedi ben bu adamı çok seviyorummm yaaa...
Özoşum ya 1 haftacık daha fazla 1 hafta nedir ki bitanem üzülme hemencecik geçcek hayatımmm. en azından gördün öptün kokladın, gelmeseydi keşke gelse derdin. Canım benm düşünsene ne güzel geldi iyi vakit geçirdiniz... Çok az kaldııı üzülmek bunalmakk yokkkkHERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
canım sadece 3 gün gördüm biz daha düğün yapacaz ya nişanlı gibi tabi askere giderken geldi kaldı çaktırmadan ama ayrılmak çok zor ayrılacağını bildiğin için yanındayken tadı çıkmıyor tatlım
Olsun be özoşumm insan 1 saate bile hasret kalıyor askerdeyken... bi gözlerine baksam bi elini tutsam yeter diyor.. 3 gün geçirmişsiniz ne güzel.. Yanındaykende gidişini düşünmeden tadını çıkarsaydın keşke... Artık çok yaralamaz gerçekten çok az kaldı çünkü üzülme özom.
beğendim de son şiire koptum cvp yazacak dermnım kalmadı kikuşkam son şiiri beğendin mi görmedin mi önceki sayfada
haberlerin hepsine bayıldım canım yaa vlla. hadi hayırlısı olsun çok sevindimmçocuk da yaparım kariyer deee
selam kızlarduble mutluluklar içindeyim bugün...sizinle paylaşmak adına bi bilgisayarı parçalamadığım kaldı. ve hayattan son durumlar:
biiiiirr: davayı kazandııım
ikiiii: iş görüşmesi süperdi,işi bağladımm
veeeee: paşam aradı bugünözür üstüne özür vee döndüğünde daha güzel şekilde yapmak kaydıyla evlenme teklif etti kalakaldımmm...arkadan iki tane asker arkadaşı evet evet diye bağırıyodu...ooofff hala aklıma geldikçe ağzım kulaklarıma varıyor
hepimiz için
hepiniz için
ne hayaller kurdum ama bura uygun değil anlatmayaÇağlom iyi gecelerrrrrrrrrr, Özoşum vururmuyum gız sana benn abuu yirim seni yiiro benim klasik ikonum ya ondan canikomm bakacam ben çaresine ama bende girecem birazdan banyoya guşkafam beni banyoda hay et yeni aldığım çamaşırlarlaa hahahha bende koptumm. Violemmm hoşgeldiinn muhabbet aldı gidiyor geneeeeeeeeeeeeee
gel atak canoo pek iyi olur vllaakuşkam peri benimde banyo yapmam lazım aynı saatte gidelim hatta kese atalım birbirimize hehe
dıkşın dio yaaabensiz +18 yapanı vururmmm dıkşın dıkşınnnnnnnn
ben şahsen çok mutlu oluyorum,üzülmüyorum cnım rahat ol her şeyimizi pylaşıcaz tabikiSabret annem bi gelecek bi daha hiiççççççççççç gitmicek... Bizim kavuşmamıza 3 gün kaldıben çok heyecanlıyım:18:... Ama sürekli söyleyip sizi üzmek istemiyorum canlarım
uuu geveze hanımm da gelmiş hoşgeldin nasılsın?Merhaba kızlarrrrNasılsınız bakemm:79:
4 sene kaldığına ben pek ihtimal veremiyorumbiz byleysek eywhlrr olsnnn
bnm dha 4 senemm wr kndinize gelin
hediye gelirken ağzımızı açcaz hımmmmmmSenin için fesat kızım ben napam. Kır zincirlerini derken hadi kop gel artık birlikten anlamında, yum gözlerini derkende hani birine hediye vereceğin zaman gözünü yum ağzını aç dersin ya o manada şeettim. Ağzını nie açacaksa
69 muuu335im senin mevcut ikonunu değiştirip 69 numaraya sahip olan bu ikonu armağan ediyorumahahhahhahhaha :118:
iyi geceler canımcanlar bugünlk bnden bu kadarrrr ben aşkımı aramaya gidicmm
snrada yatarm yarn dersim erkenn
öptüm hpiciniziii
diziyi izledim içim şişti dua girdimmm,sarımsaklı şmampuan yaptım şu an nefe s alamıyorum suni tenefüse ihtiyacım var sanırsamkuşkam nire gitti gene ya iki laf edemedik iki dört diyemedik topicde birsürü kaderdaş var ama niye kimse konuşmuyo kızlarrr:44:
adımı ağzına alırken besmele çekbirazdn altıma yapcmmm gitmem lazmm periiii çabk syle
kuşki gibi sidikli olmak istemiyorm
benim bokuma da gönderrrrrhahahha burdan olmaaazz facebookuna mesaj atayım iyisimi bennn
iyi gecelerrkızlar bnmkı bırazdn arıyabılır ben cıkıyorum =) gelebılırsem gelırım gelemzsem bılınkı sızmısım uykusuzluktan=) opuyrm hepınızı
tutim çok merak ediyorum yeni hali nasıl oldu yaa.canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özledim sizi...
Sende iyiki varsın Özocanımmmmmmmmm ben banyoya giriyimde şafakları attırmaya yetişiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?