335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özledim sizi...
listemiz süper olmuş 335dc canım ellerine sağlık...

bu gece şafak 49 yaşasın bitiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkese selam bu arada çok sevdiğim bir arkadaşım burnundan estetik oldu onun yanındaydım hastanede yarın yine gidicem erken yatıcam bu gece...

bu arada aşkım aradıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
seni çok seviyorum dedi seni üzmemek için sessiz kalmayı tercih ettim dedi sana olan sevgim hr geçen gün artıyor dedi...kendimi affettirmek için geldiğimde herşeyi yapıcam dedi ben bu adamı çok seviyorummm yaaa...

Özoşum ya 1 haftacık daha fazla 1 hafta nedir ki bitanem üzülme hemencecik geçcek hayatımmm. en azından gördün öptün kokladın, gelmeseydi keşke gelse derdin. Canım benm düşünsene ne güzel geldi iyi vakit geçirdiniz... Çok az kaldııı üzülmek bunalmakk yokkkk HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

tatlım çok sevindim aşkının aradığına bu gece dinlen o zaman yarın gece aramıza bekliyoruz :89:

Hoşgeldin bitanemm, geçmiş olsun arkadaşınaa. Çok sevindim biliyosun zaten ilşkini, artık hiçbişe yolunumuzdan döndürüp yıldıramaz bizi, ufak tefek şeyler dahada bağlar güçlü ilişkiler.. Canım benim...

canım sadece 3 gün gördüm biz daha düğün yapacaz ya nişanlı gibi tabi askere giderken geldi kaldı çaktırmadan ama ayrılmak çok zor ayrılacağını bildiğin için yanındayken tadı çıkmıyor tatlım

Hoşgeldin Tutim hade gözün aydın canım ya valla topikçek kurtulduk venüsün etkisinden tüm 335. dönem e hayırlı olsunn

Olsun be özoşumm insan 1 saate bile hasret kalıyor askerdeyken... bi gözlerine baksam bi elini tutsam yeter diyor.. 3 gün geçirmişsiniz ne güzel.. Yanındaykende gidişini düşünmeden tadını çıkarsaydın keşke... Artık çok yaralamaz gerçekten çok az kaldı çünkü üzülme özom.

sağol tatlım iyiki varsınız

kuşkam son şiiri beğendin mi görmedin mi önceki sayfada
beğendim de son şiire koptum cvp yazacak dermnım kalmadı ki
haberlerin hepsine bayıldım canım yaa vlla. hadi hayırlısı olsun çok sevindimm
ne hayaller kurdum ama bura uygun değil anlatmaya
kuşkam peri benimde banyo yapmam lazım aynı saatte gidelim hatta kese atalım birbirimize hehe
gel atak canoo pek iyi olur vllaaaama uslu uslu
bensiz +18 yapanı vururmmm dıkşın dıkşınnnnnnnn
dıkşın dio yaaa
Sabret annem bi gelecek bi daha hiiççççççççççç gitmicek... Bizim kavuşmamıza 3 gün kaldı ben çok heyecanlıyım:18:... Ama sürekli söyleyip sizi üzmek istemiyorum canlarım
ben şahsen çok mutlu oluyorum,üzülmüyorum cnım rahat ol her şeyimizi pylaşıcaz tabiki
Merhaba kızlarrrrNasılsınız bakemm:79:
uuu geveze hanımm da gelmiş hoşgeldin nasılsın?
biz byleysek eywhlrr olsnnn
bnm dha 4 senemm wr kndinize gelin
4 sene kaldığına ben pek ihtimal veremiyorumsen bu dediğine kendin inandın mıııı

hediye gelirken ağzımızı açcaz hımmmmmmne gelcek ki hediyeee

335im senin mevcut ikonunu değiştirip 69 numaraya sahip olan bu ikonu armağan ediyorum ahahhahhahhaha :118:
69 muuuayyy konuşamıyorumm
canlar bugünlk bnden bu kadarrrr ben aşkımı aramaya gidicmm
snrada yatarm yarn dersim erkenn
öptüm hpiciniziii
iyi geceler canım
kuşkam nire gitti gene ya iki laf edemedik iki dört diyemedik topicde birsürü kaderdaş var ama niye kimse konuşmuyo kızlarrr:44:
diziyi izledim içim şişti dua girdimmm,sarımsaklı şmampuan yaptım şu an nefe s alamıyorum suni tenefüse ihtiyacım var sanırsam
birazdn altıma yapcmmm gitmem lazmm periiii çabk syle
kuşki gibi sidikli olmak istemiyorm
adımı ağzına alırken besmele çekkuduruk kuşki tepene işesin inş
hahahha burdan olmaaazz facebookuna mesaj atayım iyisimi bennn
benim bokuma da gönderrrrr
kızlar bnmkı bırazdn arıyabılır ben cıkıyorum =) gelebılırsem gelırım gelemzsem bılınkı sızmısım uykusuzluktan=) opuyrm hepınızı
iyi gecelerr
tutim çok merak ediyorum yeni hali nasıl oldu yaa.
ay ennişteme bak aferin yaaa.
n güzel haberler alıyoruz bugünnnn

Sende iyiki varsın Özocanımmmmmmmmm ben banyoya giriyimde şafakları attırmaya yetişiyimm

banyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…