- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.381
ayy perim ne güzel resimmiş ooo
kesin alttki kız benimdir pek bi kuduruk duruyo
Misler gibi olduukkk kuşumlaaa banyomuzu yaptıııkkk ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, sizlede paylaşalım keyfimiziii
bb venüsss bb sanaaaaaaacanlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm özledim sizi...
listemiz süper olmuş 335dc canım ellerine sağlık...
bu gece şafak 49 yaşasın bitiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese selam bu arada çok sevdiğim bir arkadaşım burnundan estetik oldu onun yanındaydım hastanede yarın yine gidicem erken yatıcam bu gece...
bu arada aşkım aradıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
seni çok seviyorum dedi seni üzmemek için sessiz kalmayı tercih ettim dedi sana olan sevgim hr geçen gün artıyor dedi...kendimi affettirmek için geldiğimde herşeyi yapıcam dedi ben bu adamı çok seviyorummm yaaa...
4 sene kaldığına ben pek ihtimal veremiyorumsen bu dediğine kendin inandın mıııı
inandm inancam inanmalıym
hediye gelirken ağzımızı açcaz hımmmmmmne gelcek ki hediyeee
fesat işte çikiletaaa gelcekk kuşkiiii
İyi geceler violem, gerçekten hepimiz çok şanslıyız birbirimizi bulduğumuz içinnntutim çok sevindim canım eniştemizin burnu sürtmüş anlaşılan..
canlar ben de yatıyorum iyi geceler hepinize bir günü daha bitirdik birlikte iyiki varsınız ya ne şanslıyım burayı,sizi bulduğum için.. öpüyorum canlar kendinize iyi bakın
337 lerin topiğini okudum şimdi poffff bizim yaşadığımız günler geldi aklıma son günler sonra askerliğin ilk günleri tabiiAllahım bi daha öyle günler yaşatmasın yaa sanki nefes alamıyordum ilk zamanlar canım acıyodu sadece. Allah tüm asker bekleyenlere bol bol sabır versin neyse ki çok az kaldı
iyi geceler violecim.bi kuduruk gecemizin daha sonuna geldik.
yarın tam gaz yayına devam ediyoruz hepinizi beleriz
özocum sen köpüğün içindesin anacım keseliyom seni
ohanzii yuhunuzz son nokta bunu ilan ediyormmmmuzlu çikilata gelir anca
muzlu çikilata gelir anca
Anooow özoşum snei unuturmuyum gıı gel bide senle çimek :64::64::64::64:
Ahanda geldik Mardineee şafak oldu 47, hasretinden oldum deli, gelmezsen tez elden yanımaa geberdeceğim ya seni ya kendimi
ahahahahha allhm ölüyormmmAhanda geldik Mardineee şafak oldu 47, hasretinden oldum deli, gelmezsen tez elden yanımaa geberdeceğim ya seni ya kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?