335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

sabah bu kuduruk kuşki 7 de nasıl kalkıcak
beni çaldırın barii
hepinizi öpüyorum ve sizi seviyorum kaderdaşlarımmm
yarın görüşmek üzere,beni özleyin anacımmmmmm
iyi geceler çok tatlı,muz tadında rüyalar dilerim

Son düzenleme:
Karısını evde bulamayan adamın isyanı : " Saç düzleştiricisi hala sıcak , fazla uzağa gitmiş olamaz !" kuşkam gitmeden nokta atışını yaptın bizde seni seviyoruz topamızın kudurik, neşeli, candan kuşuuu. Bende yatıyorum canlar erkenden kalkıcam sabah.. İyi geceler öpüyorum kocamann siziiiiiii :79:

Günaydin canlarim, gecmisi okudum ve coook mutlu oldum okudugum haberelere=)
Tutimm bitanecik arkadasim benim daha 2gün önce konustuk demistim sana benim enistem aricak diye=)
Hayatcimm seninde gözün aydin canimm,ne güzel bir günde 3mutlu haber, umarim hergünün böyle olur=)
Miracle canim sende uzun zamandir yoktun ama artik sorunlarinida halletmissin hergün bekleriz yeniden=)
hep mutlu olun canlar böyle, hayat sevince gözel=)
Burada lapa lapa kar yagiyor,hic yataktan cikmak gelmiyor icimden birisi yardim etse ne güzel olur=)

335immm gitme yaa 10 dakika sonra giderizz kuşum muzunu bitirsin heleeee
kuşun muzu 70 e kadar bitmezz dha onunde yıllarııı varrr amanın 5 bçuktada sapıtılmazkii
335rüyamda görürsem sensiz dadı duzu olmazbende fazla fazla var gönderem sanaaagrupçak yiyek muzlarıallahım sana geliyorummmm
tevbeler olsn hem muz hem grupçaa sen allaha gdersnde o seni kabul edermi bilemem kuduruk kuşkii
daha karpuz kesecedik
bu karpuz GDO lu yemem
masum kuşunuz geldiiii
o kim olummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…