- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.461
ben ona resmen asigimmmmm
sagolun kizlar fikirleriniz icin..evet dedim birkere mecbur gidecem..hep babamin basinin altindan cikiyor bu isler biliyorum ama napayim..illa tutturmus gel nisanlimla tanis diyor,senden önce evlenicem zorunami gitti diye birde espri patlatti manyak delimidir nedir bu lafin üzerinede gitmem gerekiyor diye düsünüyorum evlenirsen evlen yani banami dert sanki manyak ya
şu durum bnm başıma gelseydin seyreyleyin cümbüşüacaip kıskanc bi sevglm oldgndan halimi düşünemiyorum enişte baya sabırlıymış kıy*****ii bil=)
iim gzlm senden nbr=) ayhh su yapraklar bı dokulemedı gıttı bıtse de kurtulsam evde annemde suan ona bakıozaman bir yandan su gibi akıp geçiyor,bir yandan da geçmek bilmiyor.biliyorum kendi içimde çelişiyorum ama öyle yaa
eee bi miracle bir de ben mi varım ?miracle naber..nerde hatunlar?yaprak dökümü izliyolar heralde
ben aslında yaprak dökümünün şu bilmem kaç bölüm kldı diye bi jeneriği var ya,onu seviyorum...o jenerik sayesinde şafak sayıyodumbu kadar bölüm kaldığına göre,bu kadar hafta kalmış,haftada 7 gün varsa,finalden sonra da şu kadar gün daha var
takvimi açıp saymak zoruma gidiyordu heraldegeri geri de sayamıyorum
vala bende o fragmanı gordukce ahh ahh bı gelse su 29 aralık dıodum hep ıcımden ıns gelecek hayırlısıyla=)
dha yeni girdk aralıga desturrBirde aralığa veda ettiğimiz görseydik:97: aralık bana hiç geçmicek gibi geliyor
bende bende aralıgıda sevmem ocagında 2. hftasndn snra severmkasımdan sıkılmıştım zaten:95:
cümbüşmü olur artık Testere nin türkiye wrsiyonumu çekilir bilemicmşu durum bnm başıma gelseydin seyreyleyin cümbüşüacaip kıskanc bi sevglm oldgndan halimi düşünemiyorum enişte baya sabırlıymış kıy*****ii bil=)
özeleğtm welcome canım
mavigül hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?