335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ben ona resmen asigimmmmm
sagolun kizlar fikirleriniz icin..evet dedim birkere mecbur gidecem..hep babamin basinin altindan cikiyor bu isler biliyorum ama napayim..illa tutturmus gel nisanlimla tanis diyor,senden önce evlenicem zorunami gitti diye birde espri patlatti manyak delimidir nedir bu lafin üzerinede gitmem gerekiyor diye düsünüyorum evlenirsen evlen yani banami dert sanki manyak ya

şu durum bnm başıma gelseydin seyreyleyin cümbüşü acaip kıskanc bi sevglm oldgndan halimi düşünemiyorum enişte baya sabırlıymış kıy*****ii bil=)

Son düzenleme:
şu durum bnm başıma gelseydin seyreyleyin cümbüşü acaip kıskanc bi sevglm oldgndan halimi düşünemiyorum enişte baya sabırlıymış kıy*****ii bil=)

haberi yok canim olsa olacaklari bende düsünmek bile istemiyorum=S
eger kiskanmasi gereken birsey oldugunu hissederse iliskimizde bitti demektir..hayatta tahammül edemez böyle seylere normal olarak tabiki..

zaman bir yandan su gibi akıp geçiyor,bir yandan da geçmek bilmiyor.biliyorum kendi içimde çelişiyorum ama öyle yaa

eee bi miracle bir de ben mi varım ?miracle naber..nerde hatunlar?yaprak dökümü izliyolar heralde

zaman bir yandan su gibi akıp geçiyor,bir yandan da geçmek bilmiyor.biliyorum kendi içimde çelişiyorum ama öyle yaa

eee bi miracle bir de ben mi varım ?miracle naber..nerde hatunlar?yaprak dökümü izliyolar heralde
iim gzlm senden nbr=) ayhh su yapraklar bı dokulemedı gıttı bıtse de kurtulsam evde annemde suan ona bakıo

ben aslında yaprak dökümünün şu bilmem kaç bölüm kldı diye bi jeneriği var ya,onu seviyorum...o jenerik sayesinde şafak sayıyodum bu kadar bölüm kaldığına göre,bu kadar hafta kalmış,haftada 7 gün varsa,finalden sonra da şu kadar gün daha var
takvimi açıp saymak zoruma gidiyordu heralde geri geri de sayamıyorum

vala bende o fragmanı gordukce ahh ahh bı gelse su 29 aralık dıodum hep ıcımden ıns gelecek hayırlısıyla=)

sıkıldım kızlar tıp mı oynuyoruz yahu

ben tek başıma takılıyorum burda o zaman oooooh yandan çalsın ankara havası...ankara havalarını öğrenmem lazım:98:

Birde aralığa veda ettiğimiz görseydik:97: aralık bana hiç geçmicek gibi geliyor
dha yeni girdk aralıga desturr
kasımdan sıkılmıştım zaten:95:
bende bende aralıgıda sevmem ocagında 2. hftasndn snra severm hersene bu byledir bnm için
cümbüşmü olur artık Testere nin türkiye wrsiyonumu çekilir bilemicm

kizlaaar taaa kisa dönem askerlik topiginde baslayan muhabbetimizi kopyaladim burda yapilan konusmalarida eklicem oraya askerlik bitince hepinizle paylasayacagim=) bir ani olarak kalsin hepinizde, buda bir nevi günlük iste=)

335 dc cim nabıyım aralık geçsin hemencecikk ki ocak gelsin de son 15 sayalım Yeter artık şafak çok pis sıkıştırıyor valla bu ara :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…