335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

acayip canim skiliyor kizlar=(
askim bugün cok fena düsmüs, eli dirsegi dizi ezilmis hastaneye kaldirmislar felan cok agrisi vardi
nefret ediyorum bu durumdan,kendimi öyle caresiz hissediyorumki=(
diyo hastanedeydim aklimdan gecen tek düsünce askim nerdesin=(
hic birsey bu kadar canimi yakmiyor,ne hasret ne uzaklik..canimi yakan tek sey onun icin hicbirsey yapamamak yarasini saramamak,düsmesin diye tutamamak
herseyin üstüne birde güzelce kizdi bana=(
cumartesi günü eski sevgilim nisanlaniyor,biz cocukla zaten yillardan beri normal arkadas olarak görüsmeye devam ediyoruz askimda biliyor bunu..ve simdi cocuk nisanlisina elbise almak icin berline gelecek ailelerle.. kaldiklari sehirde abiye elbise bulabilecekleri türk magazasi yok diye buraya geliyorlar ve buralarida bilmiyorlar dogrudüzgün..babama söylemis babamda caglo yardimci olur size demis bende tamam dedim 2hafta önce ve askima anlattigimda sesini cikarmadi..bugün cocuk aradi ve yarin geleceklerini söyledi askima söyledim az önce birton kizdi bana
kendisi yapsin alisverisini niye seni ariyor..iste onun basina böyle birsey gelse neler yapar neden ben kabul edeyim bir bizmi cagdasiz..neler söyledi neler=(
ee ama bir kere tamam demisim sonucta nasil simdi gelemem derimki=(
askimda gitme demiyorum zaten dedi sadece o insan senden bu kadar kolay birsey istememeli felan yapti..
canim fena skildi kizlar,nasil yapacam bilmiyorum=(

selam kızlarrrrrr
cağlom haklısın cnm bencede enişte haklı neden seni o çocuk arıyorki alışveriş için sınavım var de sıyrıl işin içinden boşver yaaa...
kızlar ben çok yorgunum belki sonra gelirim...

hakli oldugunu biliyorum canim,o yüzden bu kadar canim skiliyor=(
atlatacam ama simdi mesaj cektim dedim sana adresleri verim siz bakin isterseniz benim illa yaninizda olmama gerek yok dedim bakalim ne diyecek

off aradi simdi illa gel diyor yardimci ol felan diye tutturdu=S
sadece elbise bakilacakti kuyumcuda cikti simdi birde=(
ahh benim essek kafam yaa=(

çaglom geçmiş olsn aşkınaa...
evet enişte haklı ama bu çocukla aileler grüşüyosa ve çocuk nişanlısı için yardm istemş sendn ve eniştede kabl etmiş şmdi nden byle yapıyo.. bnce agrıları fln wrsa zaten gergindr o yüzden büyütmştr...tatlı dille anlatınca bişy demz cnm baban demş snuçta çaglo yrdm eder die ...
ayrıca hayatm sen zatn şuan 19 20 yşındasn eski sevgilm diyosn yıllardan beri arkdşm diyosn yani 15 yaşında fln çıktın sn onunla o yaştaki sevgiliden nolck ya :/

Son düzenleme:

aynen öyle iste canim bende zaten bunu anlamiyorum..tam 15yasindaydim ve 4ay görüstüm sadece 3kere bulustum cocukla=S ama iste biraz takintili biriydi 2yildan uzun bir süre pesimdeydi hala sonradan askimla ayni yerde calisiyordu ona birgün demiski ben cok pismanim zamaninda caglonun ailesinin karsisina gecip seviyorum demedigim icin eger öyle deseydim bitmezdi felan filan=S bunu benim askima aramdakileri bile bile ona söylüyor olmasi ikimizide cileden cikardi tabi bende mesafeyi araya koydum bir seneye yakindir hic konusmuyorum simdi durum böyle olunca babam istedigi icin mecbur kaldim askimda kizdi iste bana=(
aradim simdi yeniden uyumus,zaten hep uykusuz oldugu icin düsmüs sersem gibi ortalikta geziyorum tam iki gündür tek dakika bile uyumadim dedi=( bu haliyle bile gece 12den sonra uyanip nöbete insanlari kaldiracak felan=( insallah aradigimi söylerlerse arar beni=( onu üzmekten nefret ediyorum=(

hmmm evet çok az grüşmüşsn çaglom 3 kere ne ki.. ama o çocugun lafı sinir etmiştir aşkınıı ve malesf hklı ama başta izin vermişş snde o yzden kabl etmişsn :/

canım çok geçmiş olsun enişteye.
gerginliğinden dolayı kızmıştır çağlom...kaldı ki baban senin yardımcı olabileceğini söylemiş,onlara yardımcı olmanın bir mahsuru yok ki..enişte de gitme dememiş zaten..enişte düşmüş falan ya şimdi,can acısı senin yanında olamaman falan daha bi koymuştur içine.dert etme,sorun olmaz.bence git yardımcı ol.

bu arada selam kızlar

Caglocum geçmiş olsun enişteye offf offff çok zor şu askerlik çok zorr en ihtiyacı olduğu zamanda en ihtiyacımızın olduğu yanında yanında olamamak en zoru belkide bu

gevezecim ağustos geçti,eylül,ekim ve kasım da geçti.aralık mı geçmeyecekmiş

gerçi aralık ayında da merkür geri geri gidecekmiş..aman dikkat kızlar

guzelım cok gecmıs olsun yaa ıns bıan once iileşir enişte.su eski sevgiline de cidden kızmamak elde değil haklı yani çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…