- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.481
Benim de askerim var:)
selam kızlar nasılsınız bakiimm hee ben iyiyim okul biraz yorucuydu ya bu öğrenciler adamı deli eder
y bungün hakkaten onlarda mı bişey var biz de mi yaa. deli ettiler vala billaa 1 saat daha okulda kalsaydım elimde kalacatı bugünnsana aynen katılıyorum ben de yoruldum bugün okulda cıldırtıyorlar bazen
ekşınınn saati yokturrkuşun muzu 70 e kadar bitmezz dha onunde yıllarııı varrramanın 5 bçuktada sapıtılmazkii
tevbeler olsn hem muz hem grupçaasen allaha gdersnde o seni kabul edermi bilemem kuduruk kuşkii
bu karpuz GDO lu yemem
o kim olummm
canım çok geöçmiş olsun yaa üzüldümmacayip canim skiliyor kizlar=(
askim bugün cok fena düsmüs, eli dirsegi dizi ezilmis hastaneye kaldirmislar felan cok agrisi vardi
nefret ediyorum bu durumdan,kendimi öyle caresiz hissediyorumki=(
diyo hastanedeydim aklimdan gecen tek düsünce askim nerdesin=(
hic birsey bu kadar canimi yakmiyor,ne hasret ne uzaklik..canimi yakan tek sey onun icin hicbirsey yapamamak yarasini saramamak,düsmesin diye tutamamak
herseyin üstüne birde güzelce kizdi bana=(
cumartesi günü eski sevgilim nisanlaniyor,biz cocukla zaten yillardan beri normal arkadas olarak görüsmeye devam ediyoruz askimda biliyor bunu..ve simdi cocuk nisanlisina elbise almak icin berline gelecek ailelerle.. kaldiklari sehirde abiye elbise bulabilecekleri türk magazasi yok diye buraya geliyorlar ve buralarida bilmiyorlar dogrudüzgün..babama söylemis babamda caglo yardimci olur size demis bende tamam dedim 2hafta önce ve askima anlattigimda sesini cikarmadi..bugün cocuk aradi ve yarin geleceklerini söyledi askima söyledim az önce birton kizdi bana
kendisi yapsin alisverisini niye seni ariyor..iste onun basina böyle birsey gelse neler yapar neden ben kabul edeyim bir bizmi cagdasiz..neler söyledi neler=(
ee ama bir kere tamam demisim sonucta nasil simdi gelemem derimki=(
askimda gitme demiyorum zaten dedi sadece o insan senden bu kadar kolay birsey istememeli felan yapti..
canim fena skildi kizlar,nasil yapacam bilmiyorum=(
dinlen de gel cnnımmmselam kızlarrrrrr
cağlom haklısın cnm bencede enişte haklı neden seni o çocuk arıyorki alışveriş için sınavım var de sıyrıl işin içinden boşver yaaa...
kızlar ben çok yorgunum belki sonra gelirim...
yuppiiiiiiiiiiiibu arada kasım'a vedayı ettikkkk
hşgelmiş aralıkkk
hesaba bak hey allammmben aslında yaprak dökümünün şu bilmem kaç bölüm kldı diye bi jeneriği var ya,onu seviyorum...o jenerik sayesinde şafak sayıyodumbu kadar bölüm kaldığına göre,bu kadar hafta kalmış,haftada 7 gün varsa,finalden sonra da şu kadar gün daha var
takvimi açıp saymak zoruma gidiyordu heraldegeri geri de sayamıyorum
orda bn de yoktum heralde yaa hatırlayamadım var mıım ben yoksam yapma uğraşma,benim olduklarımdan günlük oluşturkizlaaar taaa kisa dönem askerlik topiginde baslayan muhabbetimizi kopyaladim burda yapilan konusmalarida eklicem oraya askerlik bitince hepinizle paylasayacagim=) bir ani olarak kalsin hepinizde, buda bir nevi günlük iste=)
sansürsüzünü bulursa şükretsinyaa çaglooooo ben yokum orda pff eksikmi kalcmm
burdakilern hpsini eklemee sansürlü yerler wr
hoşgeldiinnBenim de askerim var:)
artık çok geç yakaladım donundankaçın kuduruk kuşkii geldiii
alıntı ypıyodr şmdi o bnide almadan paçayı sıyırmam lazmmm
çok yavan oldu budur hemen sansürsüz bi knuşma yazıyorm ....
merhaba benim güzel kaderdaşlarım bir ayın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız.. saglık sıhhatınız ne durumda ? allah iyilik versin hepinize ... afiyetlere yiyin şafaklarınızı...
ben de rüyamda şey gördüm.şey derken kıllık yapmayın anlatcem bildiğiniz şey değil heraldebuna bakınca muz görüyormmm ya
bu arada periyle kuşki rüyamda gördm sizi olumm bi muz olayı wrdı ama hatırlamıyrm şuan ama sbah güldm komikti demek
selam ancelikaaaaveeeeeeeee işteeeee karşınız daaa bir adettttttttt ANGELGÖZDEEE
Napıosunuzzz bakalımmm canlarrrr ben hepiciğiniziii çok özlemeeekkkk kuşkiiiideee burdaaaaa sanırımmm mapisdasss kuşkiiiiiiiiii kankaaaa kuşkiiiiii sexüüü kuşkiiiiiii
ben de rüyamda şey gördüm.şey derken kıllık yapmayın anlatcem bildiğiniz şey değil heraldebeni istemeye geldiler ama evi bi görcenizz çoluk çocuk oşturuyo orduylan gelmişler snkimm üstümü değiştirmeye zamnım olmuyo bütün odalar dolu zaten askılıyla şortla oturuyom annem dio ki altın muhabbetindn hoşlanmam herkes çocuklarımız için elinden geleni yapsın ama sonradan patlatıyo, en az 10 yaparsınız herlde eşek değilsiniz yaa
selam ancelikaaaakuduruk kuşkiyi unutmuşssun ama olmiyy böleee
iyi geceler fazla kudurma rüyandalaa kuduruk bugn git bşkalarının donundan tut götr banyoda bn gdiyorm
aşkımı nbette kıstırcmm
laptobnda şarjı bitiyooo
iyi geceler kudurukdaşlar :118::118:
kudurukcummm kuduruklar unutulur mu hiççç beeehem bak zatennn askerlikkkk sağdan sağdannnn sıkıştırıooo kızdırmaaaaaa şu angelikoyuuu bakimm ben unutmam kuşkimiiiii hele kuduruksa hiç unutmam
Teşekkürler:) Sınır karakolunda malesefŞafak 52 (22 ocak) ama beni kandırıyor da olabilr, dönüş gününü söylemeyip süpriz yapacak olabilir:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?