335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam kızlar nasılsınız bakiimm hee ben iyiyim okul biraz yorucuydu ya bu öğrenciler adamı deli eder

sana aynen katılıyorum ben de yoruldum bugün okulda cıldırtıyorlar bazen
y bungün hakkaten onlarda mı bişey var biz de mi yaa. deli ettiler vala billaa 1 saat daha okulda kalsaydım elimde kalacatı bugünn
ekşınınn saati yokturrgrupça derkene ee şey kem küm tatlı yiyelim tatlı konuşalım babında demiştim
canım çok geöçmiş olsun yaa üzüldümminş bir an önce iyileşir enişte.
bu arada durumun karışmış yavru yaa enişteye hak verdim ben eski arkadaşlık d olsa ben olsam da hoş karşılamazdım yani. bi de çocuk çok ukala gibi geldi bana anlatışından. senden önce evleniyorum cart curt falanmazeret bul bence kesinlikle gitme.

dinlen de gel cnnımmm
bu arada kasım'a vedayı ettikkkk
hşgelmiş aralıkkk
yuppiiiiiiiiiiii
hesaba bak hey allammm
kizlaaar taaa kisa dönem askerlik topiginde baslayan muhabbetimizi kopyaladim burda yapilan konusmalarida eklicem oraya askerlik bitince hepinizle paylasayacagim=) bir ani olarak kalsin hepinizde, buda bir nevi günlük iste=)
orda bn de yoktum heralde yaa hatırlayamadım var mıım ben yoksam yapma uğraşma,benim olduklarımdan günlük oluşturçok bencilimseverim kudurukluğumu
yaa çaglooooo ben yokum orda pff eksikmi kalcmm
burdakilern hpsini eklemee sansürlü yerler wr
sansürsüzünü bulursa şükretsin
herkese selamlarrrrr özledim siziii

dur hemen sansürsüz bi knuşma yazıyorm ....
merhaba benim güzel kaderdaşlarım bir ayın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız.. saglık sıhhatınız ne durumda ? allah iyilik versin hepinize ... afiyetlere yiyin şafaklarınızı...

buna bakınca muz görüyormmm ya
bu arada periyle kuşki rüyamda gördm sizi olumm bi muz olayı wrdı ama hatırlamıyrm şuan ama sbah güldm komikti demek

veeeeeeeee işteeeee karşınız daaa bir adettttttttt ANGELGÖZDEEE
Napıosunuzzz bakalımmm canlarrrr ben hepiciğiniziii çok özlemeeekkkk kuşkiiiideee burdaaaaa sanırımmm mapisdasss kuşkiiiiiiiiii kankaaaa kuşkiiiiii sexüüü kuşkiiiiiii

laa kuduruk bugn git bşkalarının donundan tut götr banyoda bn gdiyorm
aşkımı nbette kıstırcmm
laptobnda şarjı bitiyooo
iyi geceler kudurukdaşlar :118::118:

buna bakınca muz görüyormmm ya
bu arada periyle kuşki rüyamda gördm sizi olumm bi muz olayı wrdı ama hatırlamıyrm şuan ama sbah güldm komikti demek
ben de rüyamda şey gördüm.şey derken kıllık yapmayın anlatcem bildiğiniz şey değil heraldebeni istemeye geldiler ama evi bi görcenizz çoluk çocuk oşturuyo orduylan gelmişler snkimmüstümü değiştirmeye zamnım olmuyo bütün odalar dolu zatenaskılıyla şortla oturuyomannem dio ki altın muhabbetindn hoşlanmam herkes çocuklarımız için elinden geleni yapsınama sonradan patlatıyo, en az 10 yaparsınız herlde eşek değilsiniz yaa
selam ancelikaaaakuduruk kuşkiyi unutmuşssun ama olmiyy böleee

kudurukcummm kuduruklar unutulur mu hiççç beee hem bak zatennn askerlikkkk sağdan sağdannnn sıkıştırıooo kızdırmaaaaaa şu angelikoyuuu bakimm ben unutmam kuşkimiiiii hele kuduruksa hiç unutmam

kudurukcummm kuduruklar unutulur mu hiççç beee hem bak zatennn askerlikkkk sağdan sağdannnn sıkıştırıooo kızdırmaaaaaa şu angelikoyuuu bakimm ben unutmam kuşkimiiiii hele kuduruksa hiç unutmam

ya çok kötü de birden gözüde canlandı mezar taşımkuduruk kuşki yazıo üstünde de töbe töbeeeee

Hypatia hosgeldin canim aramiza=)

gecekusum selamlar canimm,ayarliyorum ben bütün konusmalarimizi=)
hepinizde olacaksiniz tabiki diger topikte olmayanlarda üzülmesin artik=)

Teşekkürler:) Sınır karakolunda malesef Şafak 52 (22 ocak) ama beni kandırıyor da olabilr, dönüş gününü söylemeyip süpriz yapacak olabilir:/

canim izin aldiysa dogrudur ama izin kullanmadiysa tezkere tarihi normalde 17ocak=)
eger askerin rahatsa yeri pek önemli degil..önemli olan sagligi rahati..
doguda olupta cok rahat eden askerlerimiz var batidakilere göre..icini ferah tut canim,az kaldi bitiyor bak=)

kızlar merhaba :)
çağlocum çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inş. aralıkta havalar soğucakmış, belki rahatsız olduğu için bi süre nöbet tutturmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…