- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.661
zaten bir daha dersime gireceğini sanmıyorum özocum. inş girmez de. sessiz sakin dursa bi köşede amenna ama diğerlerini de yoldan çıkarıyo. ders işleyemiyorum.o yüzden tutanak tuttum,yarın idareye vericem bakalım nolucak.bir de müdürden de kaynaklanıyo yaa pısırık bi adam,hiç ootoritesi yok oklda, bize deseler müdsüre götürüyoruz die altımıza ederdik korkudan. adam odasına gelen öğrnciye kolonya ikram edio.
ay gece kusum ya güldürdün beni :90: nasıl da aklına takılmış, kolonya bile ikram edio diye :)
aynen valla canım . bi de temizlikçi var akşama kadar oturuyo bi işyapmıyo. kendi sınıfımı kendim temizliyorum bn ona da laf söyleyemiyo. herkes diyor öğretmenlik kolay iş bi sürü ttil var vs.. ama kimse o yıpranma payını düşünmüyo
ki o evrakların hepsi de müfettiş kontrolü için. 10 dakika toplantı yap 5 sayfa tutanak tut bu ne biçim iş yaa. bi vel i toplantısı yapıcan bi sürü ıvır zzıvıryazılı okumaktan helak oldum valla billaa öğretmenliğe girmek için de canımız çıkıyor,3 senedir atanamıyorum bi kez daha çaışıp sınava gircicem. her sene değişik okulda çlaış, ordan oraya savrul, tip tip insanlarvss içim şişti iyice vallaaa
kuşkam olduğun yerin adını çok merak ettim merkeze bağlımı ilçeye bağlı bir köy mü
evet canım bari çalıştığına değse arge çalışması yapıyosundur büyük ihtimal sınıf otalaması rezil bir puandır allah bilir canım kpss dden kaç almıştın son girdiğinden düşüktü hgaliba demi canım
yazılıları okuyorum inan o kadar kötğ ki. bazılrına gidip yazılıda parmağımla işart ediyorum aynısını yaz die ama onu bile yazamıyolararalarında çok parlak 4 5 öğrenci var inş onların bari geecekleri sağlam olur son puanım 77.747 canım. dün baktım da bizim branş sıralamasına 90 alsam bile önümde 200 kişi oluyo. tıp okusam daha kolaymış vallaa
kuşkam hangi ilçe doğu görevi olan yerlerdendir eminim
canım iptel edilen sınavın daha iiydi ya öyle hatırlıyorum unutmadıysam işin çok szor arkadaşım devlete geçsen doğu görevi muhabbeeti var enişşte ne iş yapıyordu belki yırtarsın ordan
konyanın beyşehir ilçesinin karaali kasabası cnm. evet doğu görevi olan yeerlerden. 2 senedir doğu hizmeti olan yerlerde ücretli öğretmenlik yapıyorum. düşseler ya benim zorunu hizmetimden
1 puan artırdım canım 76 küsürdü o da. 82 83 beklerken sihirli parmaklar syesinde böyle geldi puanlarımızaskerim denizlide pazarlama uzmanı canım bi şirkette
canım ya orada öğretmen durmuyordur bence ücretli almalarına uyuz oluyorum alsınlar seni işte adam gibi kadrolu çalış demi sanki yapılacak işin yarısını yapıyorsun da az ücret veriyolar geri bunlar
valla canım açıkçsı kadrolulara bakıyorumbzılarının iki üç katı çlaışıyorum ben okulda.ben de uyuz oluyorum dur denmeli artık bu duruma.1 maaşla 1 öğretmen çalıştıracağına 1 maaşla 3 öğrtmen çlıştırıyo,devletin işine geliyo tabi.ben şimdidn düşünüyorum zaten canım evlencm eylüle de evim nerde olcak benim,,evim olcak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?