- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.641
dondurma istiyoreeeeeee:131::131::131::131::131::131::131::131:Silaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tontik bebeklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBugün çok mutluyummm bi o kadar yorgunumm, 3 saatlik uykuyla duruyorum, uyumicam ama düzenimi bozmicammm nasılsınız bakalımmm, bugün rahatımm yarına sorumlu olduğum bişi yokkkkkkkkkkk özledim sizleriiiiiiiiiiiii Şafak 46 Kahramanmaraşş, hepinize benden bol kaymaklı maraş dondurmasııııı
bugün burda benden baska kimse yok perim=)
maras dondurmasi özledim cidden haa olsaydida yeseydik simdi mis gibi=)
az kaldi gidiyorsun askina kavusuyorsun canimm sende,ne mutlu sana=)
karpuz mevsimi olsaydi karpuz getir derdim diyarbakirdan=D
bugün nöbetçiydim okulda canım.vukuatlı birgün geçirdim.başım çatlıyordu 6 gibi yattım 11 e kadar uyumuşum nca kendime geldim valla.perim kuduruk kuşkim nerde şurda iki lafın belini kırsaydıkbirilerine takılmam lazım bu gece stresliiyim biraz aşkımın telefon kartı çalışmadığı için az konuştuk nefret ediyorum bu telekomdan sürekli arıza allah bütün telekomculara biz gibi iletişimsiz şafak saymayı nasip etsin emiiii
Tamam bebem ben hepimizn yerine sallicam ay sarılıcam sevgilime, sizler de sevdiklerinize kavuşmuşcasına
Hmm bende bizim miraclemızla karıştırdım canım bende iyiyim teşekkür ederim. Allah kavuştursun
geldim savulun ulyynnnnnnnnperim askerime selam uçur diyarbakıra gidinceee
ayyy ne güzel oldu yaaaaagece kuşunun ilk günüü
mayramda hşgelmşş
miracleda katılmışş
ilk günden kudurmuşş
tutimmm şafaga bak şafagaaaaaaaaaa
benden bi gün once bulmuşsn ayıp sana
we forumunuzn nadide üyesi bende gelmişm
çaglom geçmiş diynce bi okuym dedmmne günlerdir bee ürkek ceylan yavrusu gibi girmişim sonradan açılmışm
aşk reçeli mi o nasıl bişeyyaşk reçelimi yaptım eksiklerim var onları tamamlayayım ...sizlerede göstereceğim...
ben sana bi kavak söker yolllarım tutimmçam ağacı istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84: onu süslmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm....:84:
yihuuuuuuuuuuusavulunnnnnnnnnnnnnnnnn 335 kral devre geliyor....
bnimkinin yemekleri fena değilmiş ama hiç ordan yeiyo. havacılar biraz daha rahat.üstüne çavuş da olunca değmeyin keyfineya yemek dediniz aklıma geldiii... sizinkilern yemekleri nasılmşş.. ??
bnm aşkıma hep yogurt çorbası yapıyolarmşş arada birde mercimkk bide güzel olmuyomşş o yüzdn kesin kilo verdi bu çocukk :2:
neyse bunada şükür kaldıı 46 :81::81:süper yemek yapar askerim orda da hep kendi yapıomuş aradaşlarıyla yiyolarmış evlenince de devam eder inş
ayyyyyyyyyyyyyyyyy
iyi geceler cnımmben yatar kizlar askim aricakti sözde bekliyom bekliyom aramiyo sizdi kaldi herhalde yine uykucum benim
yarin görüsmek üzere canlarim benimmm
denemeni yerim yvrummmmm:119: geveze - 44:123: malatya
:119: viole - 44:123:malatya
:119: 335dc - 45:123:manisa
:119: perısoko - 45:123:manisa
:119: kuduruk kuşki 45:123:manisa
:119:çağlo - 45:123:manisa
:119: miracle - 45 :123:manisa
:119: selenn -47:123:mardin
:119: Tuti - 47:123:mardin
:119:özelegtm 54:123:sakarya
:119: musur 55:123:samsun
:118: :118: :118: :118: :118:
:98::128:
kızlar ya günlerde yanlışlık olabillr listede eksik olabilir bu sadece bir denemebenim şafak 48 olcek
kuşkam hoşgeldin
hoşbulduk canım nasılsın?
şimdi kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum:
farklı şehirlerde olduğum bi arkadaşım bi yıl boyunca bana hoşlandığı çocuktan bahsetti, her gün neredeyse 1 saat bunu konuştuk. sonra olmadı, sorunlar yaşadılar. çocuk başka bi kızla çıktı vs. geçen gün bana bu konudan bahsettiğinde öylesine bi yorum yaptım ( "aklı başına anca gelmiş " yorumum bu) bana benim o çocukla hala görüştüğümü düşündüğünü söyledi, ki ben çocuğu toplamda iki kere gördüm böyle bi durumda yok.
ve devamı geldi, olan biten her şey için beni suçluyomuş, ben onu yanlış yönlendirmişim, ki bu doğrultuda bi şi yaptığımı hatırlamıyorum.
ben ona bunun üzerine zamanında ilişkimle ilgili çok ufak bi kaygımdan bahsettiğimde direk " ayrıl" dediğinden vs bahsettim, bunun çok rahatsız edici olduğunu fln söyledim. karşılıklı gerildik.
iki haftadır görüşmüyoduk, bu akşam yazdığı depresif bi facebook iletisi üzerine merak edip, aradım ve oldukça soğuk konuştu.
kızlar özetle durum bu ve ben üzüldüm. karışık olmuş olabilir, ama yine de sizden bi yorum istiyorum. hatalı taraf ben miyim
selencim ben sende hata göremedim canım
saol canım yorumun için, bu arada sana da geçmiş olsun. çok emek isteyen bi mesleğin var...
bi öğrencim eşek kadar diğerleri 12 yaşında ama bu 17 18 var.konu işliyorum oku dedim salak salak suratım baıyo.okusana diorum mal gibi gülüyookumucam dedi.sinirlendim dışarı çık dedim,kalktı eşyalarıı topladı,uyuz bi tip zaten. oğlum dedim okumaya niyetin yoksa gelme,ailene yazık dedim. döndü bana diğerlerinin içinde sen kendine ne sanıyon,sen ç ok iş yapıon sanki dedisabrtttim ama dizlerim titremeye başladı sinirden çıktım arkasından kolundan tuttum kolidorda,beni itti dev gibi bişey saten.bağırdım ben de,bağırınca küfürü bastı diğer öğretmenler de çıktı hep sınıflardan dsışarı. yeni yni kendime geldim valla. tutanak tuttum hemen yarın işleme sokucam
canım acemilikten sonra izin kullandı 21 in de çıkıcak benimki.
şafağım 48,muğlaa
yawwww bu listedeeee neden ben yokummm :84: benimde 45 :84:
ya biz öğretmenlerimizden çekinirdik, hele ki o yaşlarda... şimdi çocuklar çok mu şımartılıyo, tamamen saygı bitmiş.
haklısın özoşcum valla.saygı hem de hiç yok ki burası köy okulu şehirlerdekinin düşünün artık.çok sinirlendim normalde vurmayan bir öğretmen değilim ama tırstım valla çocuk deva anası gibi zatendiğerlerinden çok büyük bana bi vursa yere gömer
şımartılma da var canım da ,aileler boşvermiş genelde çocukları,evden gitsin de okusun gözüyle bakıolar , evde istemediği için çoğu aile okula göndriyo baş dinlemek için. kendileri eğitemiyo,bir şey olunca hesap sormayı biliyorlar,snin eğitemediğin çocukta ben nasıl mucizeler yaratabilrim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?