335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

şimdi kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum:

farklı şehirlerde olduğum bi arkadaşım bi yıl boyunca bana hoşlandığı çocuktan bahsetti, her gün neredeyse 1 saat bunu konuştuk. sonra olmadı, sorunlar yaşadılar. çocuk başka bi kızla çıktı vs. geçen gün bana bu konudan bahsettiğinde öylesine bi yorum yaptım ( "aklı başına anca gelmiş " yorumum bu) bana benim o çocukla hala görüştüğümü düşündüğünü söyledi, ki ben çocuğu toplamda iki kere gördüm böyle bi durumda yok.
ve devamı geldi, olan biten her şey için beni suçluyomuş, ben onu yanlış yönlendirmişim, ki bu doğrultuda bi şi yaptığımı hatırlamıyorum.
ben ona bunun üzerine zamanında ilişkimle ilgili çok ufak bi kaygımdan bahsettiğimde direk " ayrıl" dediğinden vs bahsettim, bunun çok rahatsız edici olduğunu fln söyledim. karşılıklı gerildik.
iki haftadır görüşmüyoduk, bu akşam yazdığı depresif bi facebook iletisi üzerine merak edip, aradım ve oldukça soğuk konuştu.

kızlar özetle durum bu ve ben üzüldüm. karışık olmuş olabilir, ama yine de sizden bi yorum istiyorum. hatalı taraf ben miyim

ayyyyy 335 çok güldüm diyorum ben böyle bişeyyyy yazmadımmm sonra tamamını okuyunca çaktımmm ok güldümmmm ayyyy vayyy beeeeeee ne günlerrr geçmişşşşşşş yedikkkk yaaaa yedikkk vallaaaa askerliğiiii

dondurma istiyoreeeeeee

bugün nöbetçiydim okulda canım.vukuatlı birgün geçirdim.başım çatlıyordu 6 gibi yattım 11 e kadar uyumuşum nca kendime geldim valla.

Selencim bazen insanlar kendini rahatlatmak içinn başkalarının üzerine keni olaylarını yıkarlarki herşeyi vicdanı rahat etsin madem sana güvenmiyomuş neden anlatmış bu kadar çokkkk böyle durumlarda susmak en iyisi sorun iki sevgili arasındaysa susucaksınn yoksa sana patlıyo bende yaşadım benzerlerini ama emin ol senin suçun yokkk insanlar her zaman işlerine geleni duymak isterlerrr o hoşlarına gider çünkü sende onu söylemezsen sana kızarlar çünkü sen onun içindeki gerçekleri söylersin ama astırdığı içn çindekileri sana kızarrr

kuşkam iyiyimde nönette çıkan sorunla ilgili önemli bişey yok demi canım ayrıca senin niye 48 kuzum ya pekinerde oluyorsun hangi il yarın doğrusunu yazalım tatlım bugünlük idare et

selencim o çocukla görüştüğünü düşünecek başka bişey mi yaptın acaba bence sende bir hata yok çok normal bir espiri yapmışsın ama arkadşının o anda csanı sıkkınmış anlaşılan olayı sana yansıtmış bayada abartmış sana güvenmesi lazım canım önemseme insanları bu kadar

bi öğrencim eşek kadar diğerleri 12 yaşında ama bu 17 18 var.konu işliyorum oku dedim salak salak suratım baıyo.okusana diorum mal gibi gülüyookumucam dedi.sinirlendim dışarı çık dedim,kalktı eşyalarıı topladı,uyuz bi tip zaten. oğlum dedim okumaya niyetin yoksa gelme,ailene yazık dedim. döndü bana diğerlerinin içinde sen kendine ne sanıyon,sen ç ok iş yapıon sanki dedisabrtttim ama dizlerim titremeye başladı sinirden çıktım arkasından kolundan tuttum kolidorda,beni itti dev gibi bişey saten.bağırdım ben de,bağırınca küfürü bastı diğer öğretmenler de çıktı hep sınıflardan dsışarı. yeni yni kendime geldim valla. tutanak tuttum hemen yarın işleme sokucam
canım acemilikten sonra izin kullandı 21 in de çıkıcak benimki.
şafağım 48,muğlaa

canım benim ya bu olaylar artık o kadar basitleştiki canım öğretmene saygı diye bişey yok öğretmenin yaptırımı yok maalesef patlatacan kafaya bak bi daha yapıyo mu tabi bizde hemen işimizden oluruz demi canım işin çok zor disipline versen ancak okuldan uzaklaşı heralde ve tekrar sınıfa geldsiğinde daha beter olur eğitim bitmiş arkadaşım aynılarını bana 8-9 yaşında zihn engelli öğrencim yapıyo düşünsene artık seninkiler niye yapmasın

haklısın özoşcum valla.saygı hem de hiç yok ki burası köy okulu şehirlerdekinin düşünün artık.çok sinirlendim normalde vurmayan bir öğretmen değilim ama tırstım valla çocuk deva anası gibi zatendiğerlerinden çok büyük bana bi vursa yere gömer

ya biz öğretmenlerimizden çekinirdik, hele ki o yaşlarda... şimdi çocuklar çok mu şımartılıyo, tamamen saygı bitmiş.

şımartılma da var canım da ,aileler boşvermiş genelde çocukları,evden gitsin de okusun gözüyle bakıolar , evde istemediği için çoğu aile okula göndriyo baş dinlemek için. kendileri eğitemiyo,bir şey olunca hesap sormayı biliyorlar,snin eğitemediğin çocukta ben nasıl mucizeler yaratabilrim ki

canım sakın vurma ya artık en ufak tokat bile olay oıluyo bir anlık sinrl mesleğimizdn olabiliriz hatta kapının dışına da çıkarma yani derten atma çok büyük suç o anda çocuk dışarı çıksa başına bir iş gelse valla sürünürsün arkadaşım o çocuk yokmuş gibi ders yap artık kendini üzmeye değmez böyleleri için onların amacı seni üzmek zaten

canım davranış küçüklükte şekillenyo aile çok önemli nasıl eğitmişse öyle gidiyo ve öğretmen bunu bir anda sanki sihirli değnek varmışcasına değiştiremez çünkü alyapısı bozuk ya sen anlattıkça canım sıkıldı bende butür olaylardan bıktım artık öğretmenden herşey beklenir sadece ama saygı bile yok öiğrenciyi bırak velide yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…