335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

muhabbet yine dönmüs dolasmis ic camasirlarina gelmis hey allahim yaa
askimla konusuyordum kizlar geri kaldim yine=D
Tutim eger yurtdisina gelmek istersen buyur bana gel evim sicacik gezdiririm sizi rehberlik yaparim =)
ama ac kalirsiniz sadece ben cok tembelim yemek konusunda sabah kahvaltisiyla duruyorum ha bide bir kilo mandalin yedim midemi yakiyor simdi

pek keyfim yok canım, bi çok şey üst üste geldi bu aralar... askerimle aram düzeldi canım, bi sorunumuz yok
saol caglocum sordugun için
bi de kitabım bitti, yeni kitap arıyorum, önerilere açığım :)

aaa selencmm çok sevindmm hadi hayırlı olsn hpimizee venüsü ailecek yolladıkk
cnm nası kitaplardan hoşlanırsn bilmiyorm ama bnm favori iki katabm wr .. ''EROİN'' bide ''BİR EROİNMANIN ANNESİ OLMAK'' iki kitabıda defalarca okudm çok çok güzell ikiside gerçek hayat hikayesi ---- bide dar agacında 3 fidan! .. bnlar benden şuan aklıma gleenler

aa cnm bide şunu unutmym muhteşem bi kitaptır..
''şu hortumlu dünyada fil yalnız bi hayvandır'' kesinlikle okunması gereken bi kitap 1bçuk günde bitirdm... ne tarz seversen sev bunu okurken sıkılmazsn cnm

Son düzenleme:
335'im saol canım, hepimiz çok mutlu oluruz inş

"şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır" bu kitaba mutlaka bakıcam cnm.

bi de sen sormuştun sanırım, askerlerin kilo durumlarını; benimkide kilo vermiş cnm, uzun dönemler gidince aşçılar değişmiş onlarda kötü yapıyormuş yemekleri, yarı pişmiş fln. ama dışardan söylebilme imkanları var. Allah herkese onunki gibi bi askerlik versin :)

bi de perim, iyi yolculuklar sana, diyarbakırdaydı sanırım askerin. her dk tadını çıkarırsınız inş canım.

taabi yok tatlımm zaten incecik kızsın

aaa sen zayiflamak icinmi yapiyorsun=S
ben bugün rüzgarda ucuyordum nerdeyse ya arkadasim tuttu düz yürüyemiyorum savuruyordu beni sürekli=D

pek keyfim yok canım, bi çok şey üst üste geldi bu aralar... askerimle aram düzeldi canım, bi sorunumuz yok
saol caglocum sordugun için
bi de kitabım bitti, yeni kitap arıyorum, önerilere açığım :)

sevindim canim aranizin düzelmesine, umarim diger sorunlarinda hallolur bir an önce..
ben daha öncede söylemistim cok begenerek okudugum hala etkisinde kaldigim kitap Orhan Kemal El kizi..

dar agacinda 3 fidan, uzun zamandan beri almak isteyipte her seferinde alamadigim bir kitap ama haftaya kesin alicam bu sefer=)

:119: geveze - 44:123: malatya
:119: viole - 44:123:malatya

:119: 335dc - 45:123:manisa
:119: perısoko - 45:123:manisa
:119: kuduruk kuşki 45:123:manisa
:119:çağlo - 45:123:manisa
:119: miracle - 45 :123:manisa

:119: selenn -47:123:mardin
:119: Tuti - 47:123:mardin
:119:özelegtm 54:123:sakarya
:119: musur 55:123:samsun

:118: :118: :118: :118: :118:
:98::128:

kızlar ya günlerde yanlışlık olabillr listede eksik olabilir bu sadece bir deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…