335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canlarım bugün pek keyifsiz herkes heralde tüm haftanın yorgunluğu biraz ortamı hareketlendirelim ee çarşıya çıkacak askeri olan var mı bu hafta sonu benimki yarın çıkack inşallah

canlarım bugün pek keyifsiz herkes heralde tüm haftanın yorgunluğu biraz ortamı hareketlendirelim ee çarşıya çıkacak askeri olan var mı bu hafta sonu benimki yarın çıkack inşallah

bu beni hiç hareketlendircek bişe değil benim askerim çarşıya hiç çıkamıyo onlara çarşı yasak

bu halimi sevmiyorum çok hassasım soğukkanlı olamıyorum
askerim yarın çarşıya çıkacak bir aksilik olmazsa, çok özledim
söylücem ona da perimle sana selam gönderdim diyee

Herkesee selamlarrr herkes durgun bugün
Kuşummm başın sağolsunnn bazen ölümmm hiç ummadığımız anlarda oluyooo Beyşehir babamın memleketi sayılır bende aldım haberi aldım üzüldüm
Tuticimm sende rahat ol bak benimde 12 gün gelmedi ve bugün beklenen geldi tüm gerginliğim gitti seninde gelir rahat ol
Pericimmmm en mutlumuz sensin şimdiiiiiiii senin adına inan çok sevindimmmmmmmm sevdiceğinleee hasret giderrr kokusunu içine hapset bol bol öp depe yap ve gel

aa perimm şunu sakın unutma yapmayı....
uyurken videosunu çek gelince izlersn bol bol

kuşkam başın saolsnn...
tuti cnm stres yaptıgn için olmuyosndr bn bi kere stres yaptm tatildeydk olsada bitse dedm inadına kaç gün gecikti ya

çok teşekkür ederim canlarım desteğiniz için. bu arada hypatia sana selam bile veremedim sanırım. sorunun okudum da kfam basmadı cvp yazacak bişiy bulamadım idrak edmedim kafam bi milyon kusura bakma olur mu

Merhaba kızlarrrr

Periii çok güzel hazırladığın sürprizlr,kıyafetlerin de çok hoş umarım çok güzel geçer canımmm gerçi o kadar özlem dolu günden sonra mutlak güzel geçecektirrr

Kuşum çok üzüldüm başın sağolsun canımm ölüm çok acı gerçekten

benimm askerimm büyük bir süprüzle bugün çıktııı tüm gün konuştuk ve kamerada görüştükkk çok ama çok mutlu oldum nasıl özlemişimmmmmmm artık çok zor geliyoo onu görüp ulaşamamak:95:

:119: geveze - 43:123: kütahya
:119: viole - 43:123:kütahya
:119: 335dc - 44:123:malatya
:119: perısoko - 44:123:malatya
:119: mayra - 44:123:malatya

:119:çağlo - 44:123:malatya
:119: miracle - 44 :123:malatya
:119: selenn -46:123:kahraman maraş
:119: Tuti - 46:123:kahraman maraş
:119: kuduruk kuşki 47:123:mardin
:119:özelegtm 53:123:rize
:119: musur 54:123:sakarya
:118: :118: :118: :118: :118:
:98::128:
:132::129::128::127::131::122::126:
kızlar ya günlerde yanlışlık olabillr listede eksik olabilir

Son düzenleme:
biticek bu şafak biticekkkkkk
ellerine saglık özoş ..
bn moral olsn die hep eski yazdıklarımıza bkıyorm ve okulda her köşeye şafak yazıyorm aa diyorm snra bak bu kadar geçmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…