- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.301
:123:depükk geceleriiiiiiiii :123:
geveze - 16/o1/11
viole - 16/o1/11
335dc - 17/o1/11
perısoko - 17/o1/11
çağlo - 17/o1/11
miracle - 17/o1/11 miraclm bn yine yazdm
mayra - 17/o1/11
selenn - 19/o1/11 ( sen tekmeni çoktan attın bebegmm :)) )
Tuti - 19/01/11
kuduruk kuşki 19/o1/11
özelegtm 27/o1/11
musur 28/o1/11
:123:depükk geceleriiiiiiiii :123:
geveze - 16/o1/11
viole - 16/o1/11
335dc - 17/o1/11
perısoko - 17/o1/11
çağlo - 17/o1/11
miracle - 17/o1/11 miraclm bn yine yazdm
mayra - 17/o1/11
selenn - 19/o1/11 ( sen tekmeni çoktan attın bebegmm :)) )
Tuti - 19/01/11
kuduruk kuşki 19/o1/11
özelegtm 27/o1/11
musur 28/o1/11
Selamlar bitaneleriimm. Bugün 7de kalkıp ayağımın tozuyla sunum hazırladım, neyse 100 aldım içim rahatladı. Akşam kötüydüm çünkü iyi yapamam sanıyordum. Ama oldu. Sabah aşkım aradığında sesi çok güzel geliyordu, buraya gelen ayaklarına kurban olurum beni yaşama döndürdün, o kadar mutluyum ki, dün bu şehirdeydin, hala kokun burnumda dedi. Onun sesini böyle mutlu duyunca kendimi üzmenin bi anlamı kalmadığını anladım. Gördüm onu çünkü, dokundum sevdiğime, kokladım... Of nasıl birşey bu. Gözlerini gördüğüm anda daha dün görmüş gibi oluyorum, yanından ayrıldığım anda ise asırlardır görmemiş gibiyimm.... Ahh mucizem, kalbime dokunduğun gün baladı mucizemiz. Beni kötü rüyalardan uyandıran, sevdiğim İLK ADAMMM.......
canım ya inşallah depük geceleri bir an önce gelir hazırlıkla için teşekkür ederiz askerlerimiz gelene kadar yapmamız gerekenler var tabi bu takvimi hatırlatman ii oldu
özoşumm bitanemmmm çiçeğim nasılsın bugünn? DÜn sormuşsun body kurudu mu diye, dinle o zaman başıma geleni. Aynen dediğin gibi koydum kalorifere sabaha kupkuruydu hemen giydim. Uçakta makyajımı tazelerken, ellerim titriyor tabi heyecandan, bi şişe fondoteni boca ettim o binbir uğraşla kuruttuğumuz body'e !!!!resmen ağladım uçakta. Neyse inince değiştim hemen tuvalette, daha cici bişe almıştım neyseki yanıma
perişkom ya sen ne güzel anlatıyorsun duygularını ölem ağzını yerim senin
immm cnmmm şeffaf odada oy verenlere teşekkür ediomselam Gözdemm, naber
VAYYY ben öleemmm Özommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmee olsun o kadar ne de olsa edebiyat öğrencisiyim
ay iiyim çeçeğimde nasip değilmiş sana o bady ya o kadar üzerinde düşündük nasıl kuruturuz diye olacak ya aksilik işte tatlım neyseki akıllıymışsın perişkom tedbirli gitmişsin tabi güzele ne giyse yakışır perim valla eniştemin gözü gözlerinden başka yeri pek görmemiştir
noldu kızzzz hayır olaaaaayy çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
noldu kızzzz hayır olaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?