335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Günaydin canlar..
Öncelikle Perim ne güzel olmus senin icin enisteyle gecirdigin vakit, sakin üzülme ama bu sizin icin moral olmali en azindan görebildin onu.. umarim askiniz heyecanini hic bir zaman kaybetmez canim..
Selen, anlattiklarin gercekten cok uzaklara götürdü beni.. Akil mantik isi degil, ama yapacak fazla birseyde yok.. Lütfen güclü ol.. Belki artik buraya gelmek canini yakacaktir onu ve yaptiklarini hatirlayacaksindir ama yinede ugra bize, sen gercekten cok temiz kalpli birisin
Hypatia ve Miraclecim umarim sizinde hersey gönlünüzce ve hakkettiginiz gibi olur.. Lütfen güclü olun kizlar, hersey güzel olacak elbet..
Tutimm gecmis olsun bitanem, nolur dikkat et kendine bugün gidiceksin sanirim doktora aksam mutlaka sonuclari söyle..
Bu arada safak 42 Konya`dayiz Kusumuza misafiriz bugün=)

selam güzelleriiimmm
nasılsınız bakayım çok özledim bugün sizi ben
bugün bana misafir olacaklar çok şanslı neler neler haazırladım
şeffaf odaya uçuyorum hemen ancelikaa

Son düzenleme:
Duyabilsem kalbini okuyabilsem seni
Sessiz feryatlarını acı ağıtlarını

Tüm haykırışlarını hissetmek istiyorum
Sana yaklaşıp seninle ölmek istiyorum
benim bunalım günüm bugün

evet selen erkenden farketmiş oldu..ama o şahsiyet-siz- çook şey kaybetti.biz askerdeler ,aman moralleri bozulmasın,aman dik duralım diyelim.böyle kadir kıymet bilmeyenler de varmış..Allah böylelerine layığı neyse onu versin,ki verecektir de..ah selenim ahh..

akşam gel canım 335 viole selam:79:
huuu huuuuuuu bn geldmmm

selencmm bişey dha eklemek istiyorm.. sen zaten tam olarak eski erkek arkadaşını unutamamştn yanlş hatırlıyosam.. bnde demiştmki byle düşünerk şmdi seni seven insana haksızlık yapıyosn.. tamamiyle geri aldım bu lafımı demekki sen bişeyleri hissetmişsinde bu adama o kadr baglnmamşsn ..
bana alırsa şuan ki sinirin ve üzüntünde sevginden deill,,
bunca yaptıklarına karşı o kişinin yaptıgı HATAlar(kibar yazmak zrundaym malesf)
inş. en yakın zamanda degerini bilen seni senden çok sevick biri çıkar karşına

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…