- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.261
geçer canım emin ol sen dua et şimdiden anladın ya evlendikten sonra yaşasaydın bunları daha zor olurdu her işte bi hayır vardır de demek ki senin için hayırlı değilmiş canım üzülme deymezhepinize çok teşekkur ederim, yanımda olup üzüntümü paylaştığınız için
ben çok üzüldüm kızlar, kimse birbiriyle aynı değil, karakter olgunluk meselesi bi yerde. 27 yasında ıc guc sahıbı koca adam, ama içi olmamış.
ben çok çabaladım askerdeyken, kitap yolladım, üşümesin dedim askeri malzeme aldım, kurabıyeler, kıtaplar, kolundakı saatı bıle ben gonderdım. boyle seyler soylenmez, hepsini de isteyerek yaptım.her gün hepsini görüp bana naası bunu yaptı anlamadım
hyptia asla benden yola cıkarak dusunme ama o da carsıya cıkamıyodu. hem de hiç. kızı uzun donem askerı zıyarete geldgınde gormus, kızın fb'sını bulmuş, bi de demiş ki sen x'in sevgilisiydin ayrıldıgınızı duydum. ben senden cok hoslanmıstım, bana bı sans verır mısın ve tabı kı daha bı cok dıl dokme.
bugun olmasa dondugunde yasıcaktım bunları belkı de.
ne desem bos, zamanla bu da gecıcek :85:
hepinize çok teşekkur ederim, yanımda olup üzüntümü paylaştığınız için
ben çok üzüldüm kızlar, kimse birbiriyle aynı değil, karakter olgunluk meselesi bi yerde. 27 yasında ıc guc sahıbı koca adam, ama içi olmamış.
ben çok çabaladım askerdeyken, kitap yolladım, üşümesin dedim askeri malzeme aldım, kurabıyeler, kıtaplar, kolundakı saatı bıle ben gonderdım. boyle seyler soylenmez, hepsini de isteyerek yaptım.her gün hepsini görüp bana naası bunu yaptı anlamadım
hyptia asla benden yola cıkarak dusunme ama o da carsıya cıkamıyodu. hem de hiç. kızı uzun donem askerı zıyarete geldgınde gormus, kızın fb'sını bulmuş, bi de demiş ki sen x'in sevgilisiydin ayrıldıgınızı duydum. ben senden cok hoslanmıstım, bana bı sans verır mısın ve tabı kı daha bı cok dıl dokme.
bugun olmasa dondugunde yasıcaktım bunları belkı de.
ne desem bos, zamanla bu da gecıcek :85:
violem allah bizede yıldönümleri kutlamak nasip eder inşallah nice senelere arkadaşıminşallah bundan sonra yıldönümlerinizi hep birlikte geçirirsiniz:127:
benim şafak 42 ayy yakında 30 sonra 15 sonra 1..... sonraa şafak saymak yoook :118:
Selencim senin okuyabilceğini bile bile nasıl yapmış canım yaa aklım almıyooooo amacı nedir nasıl bir zihniyettir anlayamadım boşver seni haketmemiş belli herşeyde vardır bi hayır canımmm karşına öyle biri çıkarki iyiki bitmiş dersin aşk bu kadar ucuzca yaşanmamalı hoyratça kullanılmamalı artık sen üzülme senin gibi birini kaybettiğine o yansınnn............
hepinize tekrar teşekkür ederim, bana yaptığı tek iyilik askere gidip bu başlığı bulmama sebep olmasıydı.
hepiniz en güzel mutlulukları hak ediosunuz.
kızlar hepinize tatlı rüyalar ben çıkıyorum iyi bakın kendinize
canım bana baska bı durum için bi şifre vermişti, bende fb'de denedim aynı şifre çıktı. aslında şans eseri gördüm biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?