335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

geçer canım emin ol sen dua et şimdiden anladın ya evlendikten sonra yaşasaydın bunları daha zor olurdu her işte bi hayır vardır de demek ki senin için hayırlı değilmiş canım üzülme deymez

inanmıyorummmmmm aynısını ben yapıyorum kitap yolluyorum. ona kitap okuma alışkanlığını kazandırdım diye gitmeden önce tşk ederdi:) ( kitap kurabiye çorap jilet çakmak eşofman aklınıza ne geliyor ( kutu sigralar(

violem allah bizede yıldönümleri kutlamak nasip eder inşallah nice senelere arkadaşım inşallah bundan sonra yıldönümlerinizi hep birlikte geçirirsiniz:127:

violem inşallah gelinliğimizi giymek nasip olur tatlım hepimize yani bekarlara...

selenncim sana bunları kim söyledi peki tatlım yani askerinin o kızla arasında geçen diyaloğu ???

canlarım ben müsadenizle çıkıyorum yatayım uzanmam gerek zaten sancım war maalesef allahın izini ile yarın görüşmek ümidi ile hepiniz allaha emanet olun...

ayrılan arkadaşlar kimse ümidini kaybetmesin lütfen herşeyde bir hayır vardır....

burdan hiç çıkmak istemiyorum ama çıkmak zorundaım kızlar. çok sancım var yarın da bu kadar kötü olursa gitmicem valla.hepinize iyi geceler diliyorum ve sizi çok seviyorum

Selencim senin okuyabilceğini bile bile nasıl yapmış canım yaa aklım almıyooooo amacı nedir nasıl bir zihniyettir anlayamadım boşver seni haketmemiş belli herşeyde vardır bi hayır canımmm karşına öyle biri çıkarki iyiki bitmiş dersin aşk bu kadar ucuzca yaşanmamalı hoyratça kullanılmamalı artık sen üzülme senin gibi birini kaybettiğine o yansınnn............

canım bana baska bı durum için bi şifre vermişti, bende fb'de denedim aynı şifre çıktı. aslında şans eseri gördüm biraz.

hepinize tekrar teşekkür ederim , bana yaptığı tek iyilik askere gidip bu başlığı bulmama sebep olmasıydı.
hepiniz en güzel mutlulukları hak ediosunuz.

teşekkür ederiz canım bizde seni tanıdığımıza memnunuz canım peki bunları bildiğini o biliyor mu hiç bilmiyormuş gibi davran bakalım arayacak mı

canım bana baska bı durum için bi şifre vermişti, bende fb'de denedim aynı şifre çıktı. aslında şans eseri gördüm biraz.

Canım şanslıymışsın ki öğrendin ya öğrenmeseydin umarım bundan sonra herşey gönlünce olur.Canını sıkma gerçekten değmez

Yatan herkese iyi geceler vee bende çıkıyorum artık malum sabah okul var herbikesciklere iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…