335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Bunu 3. kez okuyorumm veeee kahkahalarlaa gülüyorum halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

acaba biz de kavuşacağımız gün böyle mi olucaz şaşkınlıktan ne yaptığımızı bilemicek miyiz

Hemde nasıllllllllllllllllll, elin ayağına dolaşacak violemmmm sorma öyle bi talihsizlik yaşadım işte heheh olsun ama hiçbişe umrumda değildi. yaa o Diyarbakır bana resmen PARİS gibi geldi yaaa !!!!!!!!!!!!

kızlarr bende çok mutluyumm aşkım aradı konuştukkk gece devriyeden soraaa gene arıcakkk teskereye 5 ay kaldı 10 ayı yedimmm eee bunlar mutluuuu olmak için yetmez miiii

Hemde nasıllllllllllllllllll, elin ayağına dolaşacak violemmmm sorma öyle bi talihsizlik yaşadım işte heheh olsun ama hiçbişe umrumda değildi. yaa o Diyarbakır bana resmen PARİS gibi geldi yaaa !!!!!!!!!!!!

gelmez mi perim cennet gibi gelir hem de

kızlarr bende çok mutluyumm aşkım aradı konuştukkk gece devriyeden soraaa gene arıcakkk teskereye 5 ay kaldı 10 ayı yedimmm eee bunlar mutluuuu olmak için yetmez miiii

maşallah sana tatlım 10 ayı devirmişsin

Sevene zaman hiççççççççççççççççççççççççççççççç gözdemmm, 5 ay çabucak geçecekkkk.... 10 ayda bekleniirrrrrrrrrrrrrr, 6543245643223456432 aydaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Aşk"sa bekleneennn....... "nefesseee".................... "hayatsa"............................"o olmadan yaşanmayansaaa" öelene kadr bekleniiirrrr !!!!

askerimmmm seniii bekliorummmm

bnde özledm bebegm öyle anlatmışsnki gittign günü aglamaktan kuduramadm bazı seyleri soramadm
kuduruk kuşkiyi hep hatırlamk istedm o yzden bu avatarı seçtm olmuş demiii
valla şuan mantıklı dşndm ve bi gece once olması kaanaatıne vardm

canım ya inşallah depük geceleri bir an önce gelir hazırlıkla için teşekkür ederiz askerlerimiz gelene kadar yapmamız gerekenler var tabi bu takvimi hatırlatman ii oldu
perişkom bu depük geceleri yanlış olmamış mı ya birer gece önce olmalı demi al sana 335
örttmenim örtmenim özür dilerim

Son düzenleme:
[video=dailymotion;xctqng]http://www.dailymotion.com/video/xctqng_ferhat-gocervefas-eksik-yarim_music[/video]
perimmmm 335im şarkıya bakın yaaaaaaaa

Son düzenleme:
şmdiii askerlerin gelmesine yaklaşk 40 lı günler kaldı....
o zamn Çatlaklarınıza veda etmek istermisinz ???????
canlar burdan buldugm ve biçok kişinin deneyp memlun kaldıgı bişeyi yazıcm sizee ,, bnde yarın başlıcm yapmaya..
şmdi 3 tatlı kaşıgı türk kahvesini bitane limonun suyu ile karıştırıyoruz
snra çatlak olan bölgemize kızarıncaya kadar masaj yapıyoruz yaklaşk 5 dkika
ve 2 hafta snunda gözle grülür bi biçimde çatlaklarımız azalıyooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…