335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlarrr nerdesiniz bekledim sizi.kimse yok ben de yatıyorum:80: haydi iyi gecelr rüyanızda askerlerinizi görün

Ellerine sağlık canım perişkom burdayım hayatım kızlarından biriyim annecim

335im canım ya gelibolu soğukmuş bugün of askerlerimiz nöbette donmuştur yine
evet cnm ama asıl soguk cuma c.tesi baktm bn
bnmki allahtan nbeti koguşta tutuyoo ama telde konuşurken kafam üşüdü diodu

335im eline sağlık liste içinnn ah gelse de o günlerrr bi depüklensekkkkk :79::80::81:
aminnnnnnnnnnnnnnn :123:

benim aşkımın olduğu yer daha soğukmuş ağrı dağı bembeyaz diyor inşalah ben terhis olana kadar şehire kar yağmaz dedi çok soğuk dedi geceleri herkes parkasını giyip yatıyor dedi donuyoruz dedi çarşıya çıkınca kendime battaniye alcam dedi...

benim aşkımda geceleri ya 1-4 ya da 4-7 nöbet tutuyo ve tekirdağdaki ayaz çok kötü oluyomuş tam 15 gündür hasta ve iyileşemiyor yanında olup onunla ilgilenmek istiyorummmmmmmmmmm :2:

benim aşkımda geceleri ya 1-4 ya da 4-7 nöbet tutuyo ve tekirdağdaki ayaz çok kötü oluyomuş tam 15 gündür hasta ve iyileşemiyor yanında olup onunla ilgilenmek istiyorummmmmmmmmmm :2:

canım benim geçmişolsun tekirdağ geliboluya çok yakın canım soğuklarıda benziyordur büyük ihtimal ama elden ne gelir:18:

kızlar askerlerimizin maaşallahı var onlar soğuktan kendilerini koruyorlardır nasılmı ???? sizi düşünerek merak etmeyin....bu arada askerlerin eldivenleri ve boyunlu bereleri var aslanlar gibi nöbet tutuyorlardır içiniz rahat olsun şubat soğuğuna kalmayacaklar...

canım biz geliboludan aldık öyle şeyler alt üst takım içlik yok buyunluk falan ama oranınki çok farklıymış bazen nöbet bile tutturmuyorlarmış canım galiba önceden donarak ölen olmuş tabi askerlerimiz bizi düşünür içleri ısınır demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…