- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.401
ayözooo yaaaaaaaaaa
eeee ayıpsın herılddd yani önce sizden isteyecek. sizden onay alırsak aileye taşıncak konuyaş 24 küçük değilim. karta kaçmak üzereyimm jinekologluk kanımda var
suda doğumdan korkucaksan sezeryn videosu falan hiç izleme senbn 3 günyemek yiyememiştim acaip tırsıyyorum ben de öyle böyle değil valaa:18:
evet yaa fena kuduruyoruz ama yatmam gerek dün gece de geç yattım sabah işi bırakıcm die kalktım yatatan yineay bi de çalıştığım köy öyle soğuktu ki anlatamam ya servisste sıckta mayışmışım tam kıvama gelmişim,uyukluyorum. okulun önüne gelince indim servisten. soğuk öyle bi çarptık i ağlayacaktım resmen. istiklal marşında da playback yaptım
ay senin kanında kuş kanı var kuşkam sen ancak insanı yumurtlatırsın doğum neyine kuluçkaya falan yatırırsın ancak
bnde kaç gündr neden yok diodm unutmuşmm internetn gittiginiGünaydin kizlarr, artik internetim ve ev telefonum var coook mutluyummm=)
simdi okula gidiyorum aksam aranizda olacagim yeniden öpüyorum hepiniziiiiii
cnm bnm sen aynı dşüncelerini rüyanda görmüşsn yahu akışına bırak şuan askerinle knuşmadan takma bnları :26::26:ben de rüyamda askerimi gördüm. arıyor geldim diyor böyle heyecandan seslerimiz kısık kısık konuşamıyoruz bile derken bi hafta sonra seninleyim şimdi ailemleyim dayımlar dedemler diyo.. ve ben yıkılıyodum((
hep korktuklarım başıma geliyoo umarım bu sefer böyle olmaz(
Günaydin kizlarr, artik internetim ve ev telefonum var coook mutluyummm=)
simdi okula gidiyorum aksam aranizda olacagim yeniden öpüyorum hepiniziiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?