335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

babam bi de dedi ki böyle bir işe kalkışmadan keşke fikrimi lasaydın.
ben de ''baba yeni bir şey olsa danışırdım ama ben bu işe 8 yıl önce başladım dedim
ya bi yönden iyi oldu ama babanem sürekli bu tarz patavaatsızlıkar yapıyor o yüzden sinirledndim ve ona da söyledim. evetmutluyum ferahladım ama düşündüğüm gibi olmadı. beklenmedik bir zamanda sığ bir açıklama gbib oldu. ne olursa olsun babam bana göre kendisini değersiz biri gibi hissetti. bunu yüzündenn anladım.herkes biliyor d sanki onu ayakt a uyutmuşum gibi hissetti.kendimi ayarlayıp konuşma yapsaydım daha hoş ollacaktı. ahh babane ahhhh

eeee ayıpsın herılddd yani önce sizden isteyecek. sizden onay alırsak aileye taşıncak konuyaş 24 küçük değilim. karta kaçmak üzereyimmjinekologluk kanımda var

suda doğumdan korkucaksan sezeryn videosu falan hiç izleme senbn 3 günyemek yiyememiştimacaip tırsıyyorum ben de öyle böyle değil valaa:18:
evet yaa fena kuduruyoruz ama yatmam gerek dün gece de geç yattım sabah işi bırakıcm die kalktım yatatan yineay bi de çalıştığım köy öyle soğuktu ki anlatamam ya servisste sıckta mayışmışım tam kıvama gelmişim,uyukluyorum. okulun önüne gelince indim servisten. soğuk öyle bi çarptık i ağlayacaktım resmen. istiklal marşında da playback yaptım

canım onuda izlemişrtim ya allah sonumuzu hayretsin inşallah tavuk yumurtası kadar kolay çıkarırız ay bende dün gece çok gec uyudum ya ben uyuyamıyorum canım okulda uykusuzluktan gözlerim acıyor ya inanki özlemden uyku düzenim değişti tatlım işi bırakma çeyiz alacan mavı sandıka koyacan sakın ha

işi bırakırsam halim nice olur benimarçelikleri geri veririim
aynen valla akşama kadar moron gbi geziyorum

kalk hadi yatalım özoşum
daha kalite kontrol yapıcammakyajımı silicem,dişlerimi fırçalıcam,su içicem ohooo ayyy günlük yazıcam bi deeeeee
çok işim var çokkkkk
iyi geceler canım yarın görüşürüz öpüyorum seni

Günaydin kizlarr, artik internetim ve ev telefonum var coook mutluyummm=)
simdi okula gidiyorum aksam aranizda olacagim yeniden öpüyorum hepiniziiiiii

ben de rüyamda askerimi gördüm. arıyor geldim diyor böyle heyecandan seslerimiz kısık kısık konuşamıyoruz bile derken bi hafta sonra seninleyim şimdi ailemleyim dayımlar dedemler diyo.. ve ben yıkılıyodum((

hep korktuklarım başıma geliyoo umarım bu sefer böyle olmaz (

Günaydin kizlarr, artik internetim ve ev telefonum var coook mutluyummm=)
simdi okula gidiyorum aksam aranizda olacagim yeniden öpüyorum hepiniziiiiii
bnde kaç gündr neden yok diodm unutmuşmm internetn gittigini
ama melesf akşam bn yokum bi dersten kaldm kalıcm ve yarn sınavı wr bana hatim indirsenz belki öyle geçeblrm :)) dua edin unutmaynnn sakınnnnnnn

cnm bnm sen aynı dşüncelerini rüyanda görmüşsn yahu akışına bırak şuan askerinle knuşmadan takma bnları :26::26:

selamlarrrrr
ya off dün gece çok ooburdum ne var ne yok indirdim mideye.
geceden midem bulanıyordu. sabah kalkamadım ytaktan midem çok kötüydü okul gitmedim müdürü aradım
bugün tatil yapıyorum hepinizin yerine
biraz çay keyfi ypayım da askerime börekle kurabiye yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…