335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ay özommmm kıyamam ya donarakmı ölmüş =( offff allah rahmet eylesinneyse konuşmayalım böyle şeyler ben çok etkileniyorum...

ya ben demiştimde niye tutturmuyorlar diye yanlış hatırlamıyorsam öyle demişti zaten çanakkale savaşlarını okumuşsan bilirsin canım tabi allah korusun tatlım ya üzülme bebeğim aşklarımız bizim için kendilerine bakarlar:26:

yaw benim askerim 21 inde terhis olcek herkes yannış yazıoo çıldıriciğimmmmm
peri sen yazı yazma yaa sen yazınca sulak kuş oluyorum ben
kuduruk kuşki kadar başın a muz düşmesin inş
şu an çatlakla uğraşamam sarımsaklı şampuana ağırlık verdim züpper seksüü kokkuyom
ne güzel saatmiş ooolistene leoparlı nevresim takımının yanına bu saatten de ekle tutim
eneeeeee
kuşkam nerdesin canım türkçe 86yla kapatmış galiba şok oldum.. ben de atanamadım öff ya
86.2 de kalmış tıp okusam daha iyiydi yaa en azından doğum uzmanı olur hepinizin bi işine yarardım
allahım bu muz kuşunu görünce kendimi tutamıyorummmm
yediricem ben sana muzu
kuşkammmmmm naber bebeğim ya nasılsın bugün
teşekkür ederim canım sen nasılsın?
selam herkeseee

luşkam iyiyim tatlım ya bugün şafağım 50 artık kırklara düşeceğim inşallah canım bu arada atama olayı olmadı demi ya baya yüksek kapatmış türkçe

kızlar bu arada müthiş gelişmeler oldu bol ekşınlı bir akşam geçirdim anlatıp yatayım ben.babam hayatımda birinin olduğnu biliyordu ama askerden gelip işlerini tam anlamıyla yola koyunca her şeyi anlatacaktım.
babanem birkaç gündür bizde kalıyor. haabire çeyiz alıyorsun biri var mı diye sordu ben de var ki alıyorum derken laf lafı açtı.
ne var ne yok döküldümama dedim babamın yanında bahsetme her şey hazır olunca uzun uzun anlatıp konuşmak istiyorum dedim tamam dedi.
sonra annemle babam işten geldiler bir daha tembih ettim babaneme.neyse telefonum çaldı askerimle 4 5 dk konuştuk mutfağa geçtim. babamla babanem oturuyorlardı. babam dedi gel bak babanen bana neler neleer anlattıbabanen hayatta sır verilecek son insan,bak anlattığın her şeyi biliyorum dediaynen böyle oldu suratımkanter içinde kaldım ama bu babamın hoş karşılamayacağından değil de hazır olmadığım zamanda her şeyin açığa çıkmasındandı.otur konuşalım bakalım dedi.mecbur anlattım bbaba dedim köşeye sıkıştım gevelesem olmaz en iyisi ben anltıyım sana:18:başladım anlatmaya. bi de askerimin babasıyla babam arkadaşlar,adamm şok oldu:18:neden olanları anlatmak için en son beni seçtin dedi,adam haliyle üzüldü.babalar bazı şeyleri en son duyar dedim kudurukluğumlaen çok heyecan yaptığım olay buydu. babama nasıl anlatıcam diye. bir şekilde her şeyi biliyyor artık. ama annemle babaneme çok kızdık. patavatsızlık ettikendimi hazır hissetmediğim anda öylece heyecana soktu beni ve de anladım ki babaneeme asla sır verilmezyarın İzmiri arar ve bütün akrabalara sülaleye yayr bu durumu....içim rahataladı ama askerim de çok mutlu olduç. o da heemen ailesine haber vermiş. babası şaşırış, adam şaşkınlıktan,oğlum sen gelmeden biz bi kere isteyelimmi demiş

kusura bakmayın fazla uzun yazmışım
özom bittim o resme yaaa
ha bu arada askerim bugün bana dedi ki:
herkesin sevgilisi kek pasta börek yolluyo sen neden bana yapmıyorsun?burada her imkanım var ama senin elinden yemek istiyorum dedihiç akıl etmemiştim ya n bileyim hiç askere bişey göndermedimki şimdiye kadar
malzemeleri aldım akşam,yarın börek ve kurabiye yapıcam göndericem

kuşum ya senin adına çok sevindim gerçekten çok zor bir işi sitrese girmeden başarmışasın bence babaannene kızma ya allah söyleymiş sanki şimdi senin için daha ferehtır daha umutla bekliyorsundur askerini artık gizli birşey kalmadı babanda çok anlayışlıymış çok şanslısın beni ailem kaç sene süründürdü ayrıldım dedim gizli görüştüm çok sıkıntı çektim o yüzden senin için çok sevindim tatlım ya içelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…