- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.381
ay özommmm kıyamam ya donarakmı ölmüş =( offff allah rahmet eylesinneyse konuşmayalım böyle şeyler ben çok etkileniyorum...
yaw benim askerim 21 inde terhis olcek herkes yannış yazıoo çıldıriciğimmmmm:123:depükk geceleriiiiiiiii :123:
geveze - 16/o1/11
viole - 16/o1/11
335dc - 17/o1/11
perısoko - 17/o1/11
çağlo - 17/o1/11
miracle - 17/o1/11 miraclm bn yine yazdm
mayra - 17/o1/11
selenn - 19/o1/11 ( sen tekmeni çoktan attın bebegmm :)) )
Tuti - 19/01/11
kuduruk kuşki 19/o1/11
özelegtm 27/o1/11
musur 28/o1/11
peri sen yazı yazma yaa sen yazınca sulak kuş oluyorum benSelamlar bitaneleriimm. Bugün 7de kalkıp ayağımın tozuyla sunum hazırladım, neyse 100 aldım içim rahatladı. Akşam kötüydüm çünkü iyi yapamam sanıyordum. Ama oldu. Sabah aşkım aradığında sesi çok güzel geliyordu, buraya gelen ayaklarına kurban olurum beni yaşama döndürdün, o kadar mutluyum ki, dün bu şehirdeydin, hala kokun burnumda dedi. Onun sesini böyle mutlu duyunca kendimi üzmenin bi anlamı kalmadığını anladım. Gördüm onu çünkü, dokundum sevdiğime, kokladım... Of nasıl birşey bu. Gözlerini gördüğüm anda daha dün görmüş gibi oluyorum, yanından ayrıldığım anda ise asırlardır görmemiş gibiyimm.... Ahh mucizem, kalbime dokunduğun gün baladı mucizemiz. Beni kötü rüyalardan uyandıran, sevdiğim İLK ADAMMM.......
kuduruk kuşki kadar başın a muz düşmesin inşbnde özledm bebegm öyle anlatmışsnki gittign günü aglamaktan kuduramadm bazı seyleri soramadm
kuduruk kuşkiyi hep hatırlamk istedm o yzden bu avatarı seçtm olmuş demiii
valla şuan mantıklı dşndm ve bi gece once olması kaanaatıne vardm
örttmenim örtmenim özür dilerim
şu an çatlakla uğraşamam sarımsaklı şampuana ağırlık verdim züpper seksüü kokkuyomşmdiii askerlerin gelmesine yaklaşk 40 lı günler kaldı....
o zamn Çatlaklarınıza veda etmek istermisinz ???????
canlar burdan buldugm ve biçok kişinin deneyp memlun kaldıgı bişeyi yazıcm sizee ,, bnde yarın başlıcm yapmaya..
şmdi 3 tatlı kaşıgı türk kahvesini bitane limonun suyu ile karıştırıyoruz
snra çatlak olan bölgemize kızarıncaya kadar masaj yapıyoruz yaklaşk 5 dkika
ve 2 hafta snunda gözle grülür bi biçimde çatlaklarımız azalıyooooooooooooooooo
ne güzel saatmiş oooangelim,violem,perim mujuu
valla benimde yemek yedikten sonra uykum geldi nedense...sürkli bişey yiyesim var...çay yapacağım kendime birazdan...ısınmam lazım ..perim klay gelsin o sunumlardan nefret ediyorum 1 günde 3 sunum hazırladığımı biliyorum adama uyku uyutmaz bunlar hey gidi günler bire bizim bölüm sürekli tasarımdan oluşuyordu sabaha kadar uyumayıp kolajla reklam anlatımı hazırlıyordum abuk subuk obje verip onn tanıtımını yaptırırıyorlardı hocalar bana saat tasarımı çıkmıştı :84:sabaha kadar saat tasarlamıştımüstelik tasarımımı okul almıştı geride vermediler her saat başı renk değiştiren saatti tasarımım elektrik kısmını babam yardım etmişti saolsun hehehehe
eneeeeeeasker yarenleri
86.2 de kalmış tıp okusam daha iyiydi yaa en azından doğum uzmanı olur hepinizin bi işine yarardımkuşkam nerdesin canım türkçe 86yla kapatmış galibaşok oldum.. ben de atanamadım öff ya
yediricem ben sana muzuallahım bu muz kuşunu görünce kendimi tutamıyorummmm
teşekkür ederim canım sen nasılsın?kuşkammmmmm naber bebeğim ya nasılsın bugün
bence çok süper jinekolog olur benden
ne güzel eğlenceli bi doğum olur iştehem fena mı çocuğun bana benzer
aşkolsun yaaaakız doğum hediyesini de hemencik veririm bk iyi düşün 15 kilo muz
ay ölcem şimdi bu neee??? bir daha tavuk yiyebileceğimi sanmıyorummmm
kızlar bu arada müthiş gelişmeler oldu bol ekşınlı bir akşam geçirdim anlatıp yatayım ben.babam hayatımda birinin olduğnu biliyordu ama askerden gelip işlerini tam anlamıyla yola koyunca her şeyi anlatacaktım.
babanem birkaç gündür bizde kalıyor. haabire çeyiz alıyorsun biri var mı diye sordu ben de var ki alıyorum derken laf lafı açtı.
ne var ne yok döküldümama dedim babamın yanında bahsetme her şey hazır olunca uzun uzun anlatıp konuşmak istiyorum dedim tamam dedi.
sonra annemle babam işten geldiler bir daha tembih ettim babaneme.neyse telefonum çaldı askerimle 4 5 dk konuştuk mutfağa geçtim. babamla babanem oturuyorlardı. babam dedi gel bak babanen bana neler neleer anlattıbabanen hayatta sır verilecek son insan,bak anlattığın her şeyi biliyorum dedi aynen böyle oldu suratım kanter içinde kaldım ama bu babamın hoş karşılamayacağından değil de hazır olmadığım zamanda her şeyin açığa çıkmasındandı.otur konuşalım bakalım dedi.mecbur anlattım bbaba dedim köşeye sıkıştım gevelesem olmaz en iyisi ben anltıyım sana:18:başladım anlatmaya. bi de askerimin babasıyla babam arkadaşlar,adamm şok oldu:18:neden olanları anlatmak için en son beni seçtin dedi,adam haliyle üzüldü.babalar bazı şeyleri en son duyar dedim kudurukluğumla en çok heyecan yaptığım olay buydu. babama nasıl anlatıcam diye. bir şekilde her şeyi biliyyor artık. ama annemle babaneme çok kızdık. patavatsızlık etti kendimi hazır hissetmediğim anda öylece heyecana soktu beni ve de anladım ki babaneeme asla sır verilmez yarın İzmiri arar ve bütün akrabalara sülaleye yayr bu durumu....içim rahataladı ama askerim de çok mutlu olduç. o da heemen ailesine haber vermiş. babası şaşırış, adam şaşkınlıktan,oğlum sen gelmeden biz bi kere isteyelimmi demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?