335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ühühühü ben işteyim ((

ben de epey kilo aldım askerim kilodan nefret ediyoo tığ gibi istiyoo, kendi öyle ama ben nerdee(( o gelmeden azıcık günler kalmışkene hemencecik vermeliyim şu kilolarımıı elmasirkeli su kürüne başlayaağım akşam kk'dan okudum:))) umarım veririm.

canım ben diyetisyene gitmştim öyle şeylerin faydadan çok zarar verdiğini söyledi ben gecen sene hiç aç kalmadan kilo verdim herşeyi yediğin bir diyet istersen sana yazayım:86:

çok mutluyum şu andayılbaşı çekilişi yapmıştık kk da. hediyelerini ilk alan ben oldumtopicte paylaştım hemen.görmek isteyen benim profile girsin ve yazdığım mesajlardan hediyelerime baksın. link veremiyorum şu an.

canım boyum 1.70 kilom 64 spor yaptım gecen senelerde kilomu pek göstermiyorum ama yine de 2 kilo versem cok iyi olur

canım o kilo sana normal olabilir önemli olan vücuttaki kas yağ oranıymıl mesela ben,m boyum 172 diyetisyen 71 olunca tamam demişti kas fazlaymış bende en fazla 68 e d
ş demişti sen diyet yapma vücudun kaslıysa eğer

kuşkam bayıldım ne kadar çok çeşit var ya hepsi birbirinden güzel kuşum benim inşallah bunları sevdiceğinin yanında olduğu güzel günlerde kullanırsın

esred canım istersen dyeti tam olarak yazarım ama yapmana gerek yok şunlara mutlaka devam et günde orta boy dört meyve ye biri sabah öğle arası diğerlerinide öğle akşam arası ve saat 9-10 gibi yiyebilirsin.mutlaka 2 bardak yoğurt yemen lazım yada süt içmen kasların için ve ilerde kemik erimemesi olmaması için çok önemli.10 bardak su mutlaka içmelisinsankın kahvaltıyı atlama canım ha birde ekmeği kesme sakın o zaman yağ yakamazsın pilav ve makarnada porsiyonları azalt diyeti yazmadım ama püf noktaları canım yağa dikkat

Diyet konusu açılmış bende 10 gündür az yemeye ve spor yapmaya çalışıyorum 5 kilo vermek istiyorum ben formdakal sitesinde kendi diyetinizi yaratabiliyosunuz kızlar aklınızda bulunsun yediklerinizin tek tek kalorsini hesaplıyosunuz önümüzde 40 gün var 40 günde 3 kilo vermem lazım :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…