335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kuşkamm gödüm hediyelerini hepsi süperrr spatula setimiz aynı bende ikeadan almıştım ehehehe...
bu arada baban öğrenmiş erkek arkadaşının olduğunu ben çok sevimndim cnm bilmesi iyi olmuş babannen biraz ayıp etmiş ama babanın bilmesi iyi oldu bence cnm en azından yavaş yavaş alıştırsın kendini benim babam benimki her gün şafak kaç diye soruyor bana kıyamam ona yaa günler azaldıkça hüzünleniyor adamcağız şimdi seni hemen istemesin ben daha doymadım kızım sana diyor sen daha bebeksin diyor kıyamam ya canım babam...

tutim teşekkür ederim tatlımbabam zaten birinin olduğunu biliyordu da arkadaşının oğlu diye söyleyemiyordum. adını sanınıbilmiyordu babanemm damdan düşmüş gibi anlatınca ben şok oldum,hazırıklı değildim babam da üzüldüü böye olmasına. annemle babanem atıştılar dün zaten gece,annem çok sinirlendi sır tutmadı diyye.biz zaten söyleyecektik,uygun zamanı bekliyorduk keşke verilen sırrı tutsaydın dedi. bizi sinirlendiren şeyde babanemin laflarıydı.anne kız oyun çeviriyosunz babadan saklıosunnuz diohangi devirdeyiz allah aşkınabugün sabah da kimseye haber vermeden gitmiş evden...

kuşkam yaşılılık işte takılma olanlara benım babannemde bılmıo bılse ceyızımı duzer kafasına göre m.ö yatak yorgan işlemeleri yok tel kırma yorgan falan alır aman kalsın ondan söylemiyorum süpriz olucak ananem ve dedem bılıyor canlarım benım onlar daha modern
hakkında hayırlısı olsun bıtanem bısyecık olmaz arkadasının oğluda olsa

bir şey olmadı zaten tutim.bbamın davranışlarında bi değişiklik yok hala kucağına oturabiliyorumama belli bir süre evlilik lafı etmesem iyi olur. fırtına öncesi sessizlik gibi sankimya da araaştırmalara başladı

kuşkam ya bende yılbaşı için biseyler yapım dıorum hatta yapmıcam ıkeada zencefıllı kurabıye satılıo kutusuyla onlardan alıyım dıyorum 3 - 4 kutu yerler hepsi ağrıya sağ sağlim gider heralde hahaha

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sen niye bugün bizi fırçalıyon zaten kafama ufo çarptı içmeden sarhoş oldum kk yı bile çift görüyorum...

tuti kafana ufo mu çarptıkelebek neyim olmasın oçam ağacı çok espirikli lur bence gönder . burda bulabilirsem ben de gönderirim. bu arada 1 ocak askerimin doğum günü

canlarım bende yatıyorum yarın maraton başlıyor sabah kalk dr git bol su iççem yine dr uğraşmasın yine benimle sidik depom patlayana kadar su içirdi bana bastırdıkça altıma yapıcam sandım sabah erken kalkıyım da damacana ile karşılıklı içelim suları sonrada yallah dr a gidim...
hepinizi seviyorum iyi geceler canlarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…