335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

boğa burcu o.. nerde ben evliliğin e'sini demedim, konuşamam utanırım:S hiçbir şey demiyorum ilişkilerin başında allah nasip ederse sen de bu ailede olucan inş,i sen de ol çok isterim falan diyordu sonra demedi ve artık hiç demiyor...
bu kadar bekledim bu kadar seviyorum ayrılıyor muyuz... dönse de bu cvpsız sorulardan kurtulsamm..

en kötü şey bu beklemek ya
bilsen bişeyleri kesn olarak dha az acıtır cnını nese sbret cnm az kaldı zatn

Canım sevgilini en iyi sen tanırsın. Yani her erkek evliliği rahatça konuşamaz. Kişiliği ile ilgili birazda. Ama senin hayatın demesi tuhaf gerçekten.

oy oy oyyy bu çocuk bana çektirecek çektirecek sonra elin burnu düşse eğilip almazını elinin üstünde tutacak gibi geliyo... çok korkuyorum...

bi tutturdum kuduruk kuşki
herkesde sevdi bu ismiii
kaldınmı artık kuduruk kuşkii
yapma altına az tut bu çişii
kuşki kuşki muz beyinli kuşkii
sevdik seni pek bi

Son düzenleme:
Hypatiacım belirsizlik kötü gerçekten.. Azıcık kaldı şurda, sık dişini gelince herşey açıklığa kavuşur canım.

Son düzenleme:
hypatiaaa hypatia, karaları bağlaamaaa, o kadar gün bekledin ammaaaa, alacaksın mükafatını da... Askerin gelecek soracak benle evlenir misin hypatiaaa, hypatia olacak pampataaaa gelecek topaaamızzaaa, kuduracak birazdaaa, sonra doğru yatağaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…