335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

benim yazdığımı kimse görmedi mmmmmmiiiikk ya bişi olursa biz nasıl görüşücezzzzmsnini facesini bana vereyen çabııkkkk özelden mssj atsınnnn

şu an çok sinirliyim ama çaktırmadan da şu resme kopuyorumçaktırmayındeğilse asabiyim şu an yani

Son düzenleme:
gaza gelip askerlerin ilk çarşısında bu hale gelmeyin bu kadar muhabbetten sonra. İnternet cafede olduklarını unutmayın tevbeler olsun

Son düzenleme:
Kuşum her msgın komik olmamalı yeter yaa yeterrr evet bencede özoş sen kullanmıyor musun msn neyim. Ben seni çok merak ediom valla nası bi gacı olduğunu. diğer kızlardaaa, site heran bizi ayıracak gibiiiii

Kuşum her msgın komik olmamalı yeter yaa yeterrr evet bencede özoş sen kullanmıyor musun msn neyim. Ben seni çok merak ediom valla nası bi gacı olduğunu. diğer kızlardaaa, site heran bizi ayıracak gibiiiii

msn var ama resim koymuyorum kuzum ya ben öle sıradan salaş salak saftirik biraz balık etli bir kızım

laa hacıııo kadar muzu gözüme soktunuz kuduruğum diyeeebazı şeyleri görememem normal değil mihey allam yaaa özom facen varsa o daha makbule geçerfotollarınaa tevacüz edesim varrr

msn var ama resim koymuyorum kuzum ya ben öle sıradan salaş salak saftirik biraz balık etli bir kızım

Ne biçim laf o bee biz seni sevdik bi kere dinazor gibi olsan kaç yazar artık. Msni yolla özeldende bi resmini koy merak ettim bi yerim şişecekk. hem merak etme msnden resim çalınmıo tevbeler olsun çalıp napacam gı bize güvenmion muuu hepimiz buraya bile resmimizi koyduk zamanında bi seni göremedik dahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…