335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Zaten bu düşüncedeyse yapma bencede, seni azarlayarak karşılamasın. Ya fotoğrafa bi insan nasıl karşı olabilir ki benim aklım almıyor ? 1 gün öncesine dönmek mümkün müü? Yıllar sonra insanın elinde kalan tek şey fotoğraflar oluyor yaa.. Şaka gibi gerçekten.

ududbcum benim babamda bir tane kızım war hepsini yapalım diyor nikah düğün nişan kına gecesi

335 yawrum bu genelde benim annemin tarzı annem bu bihterin elbisesini görmesi kesin düğünüm için yaptırır ama sahi çok asil bir model kısası bile çok güzel our...

hemen hemen bu tarz bişeyler istiyorum...

Anladım ben Tutişimm fiiyuuuutttt fıstık olcakmış benim sarı şekeriiimmm

cnm baban çok haklı bende hepsinin olmasını isterdm hpsinin heyecanı ayrı
sen zatn bi ömür geçircksn onunla butn bu heyecanları yaşa öyle ewlen bncede
.. ewt düğünün için annende yaptırablr çok hoş bi model

biterin elbisesi de tutimin eklediği de çok güzel bi hayli iddialı yakışır size eminim.. içinizde kalmasın canlarım Allah gönlünüze göre versin

Bencede o heyecan bi anda bitmemeli yaa ... Hazmetmeli insan doya doya. Hepsinin ayrı güzelliği var çünküü.. Sözlü almak ayrı nişanlı olmak ayrıı evli olmak bambaşka hepsini ayrı ayrı yaşamak gerekk... doya doyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kesinlikle haklısın... ama başkasının çekmesini sevmiyor, tek başına çekiliyor da benle çekilmiyor, sorun etmiyorum ben de (((( ühühü :))

evet ilk gün süpriz yapmıcam sadece cebine bi not bırakabilirim eheheh.. :)

bihter'in elbisesine aşık oldum ama küçük göğüs lazım benimkiler büyük yeterince ehehe füze gibi olurlar o zaman

ama şık asil muhteşem bi elbisee çok tarz ve klasik her zaman da kullanılabilir

perim kesinlikle çok haklısın hepsinde farklı duygular yaşanıyo canım hepsi birbirinden güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…