- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.061
yaa yaptım işte bi aptallık( foto olayına çok kızıyo bnm askerim dar kafalı. dgününde bile süpriz istemedi, messt'e gitmiştim boğazda kalkmak zorunda kaldık masaya pasta gelir falan diye korktu bizim de yanayan geldiğimiz birleşen kalpler tshirtümüz vardı gg'den almıştım o içine giiyiyordu ben dışıma ehehhe :)) lacivert renkliydi gerçi bi kere giydi
sanırım be bir şey yapamıcam:SS:((
yaa yaptım işte bi aptallık( foto olayına çok kızıyo bnm askerim dar kafalı. dgününde bile süpriz istemedi, messt'e gitmiştim boğazda kalkmak zorunda kaldık masaya pasta gelir falan diye korktu bizim de yanayan geldiğimiz birleşen kalpler tshirtümüz vardı gg'den almıştım o içine giiyiyordu ben dışıma ehehhe :)) lacivert renkliydi gerçi bi kere giydi
sanırım be bir şey yapamıcam:SS:((
hemen hemen bu tarz bişeyler istiyorum...
ududbcum benim babamda bir tane kızım war hepsini yapalım diyor nikah düğün nişan kına gecesi
335 yawrum bu genelde benim annemin tarzı annem bu bihterin elbisesini görmesi kesin düğünüm için yaptırır ama sahi çok asil bir model kısası bile çok güzel our...
Zaten bu düşüncedeyse yapma bencede, seni azarlayarak karşılamasın. Ya fotoğrafa bi insan nasıl karşı olabilir ki benim aklım almıyor ? 1 gün öncesine dönmek mümkün müü? Yıllar sonra insanın elinde kalan tek şey fotoğraflar oluyor yaa.. Şaka gibi gerçekten.
perimmmmmmmmm 335 im violem aminnnnnnnnn inşallah herşey gönlümüze göre olurrrrrrrrrrrrr
Bencede o heyecan bi anda bitmemeli yaa ... Hazmetmeli insan doya doya. Hepsinin ayrı güzelliği var çünküü.. Sözlü almak ayrı nişanlı olmak ayrıı evli olmak bambaşka hepsini ayrı ayrı yaşamak gerekk... doya doyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahahha Özoşşşş kopartıon geneee. Kuş kafa başlicam ehliyetine gel artık yaaa 335 sen nerdesinnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?